habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vatandaş sokakta

GÜNDEM

Çorum'da vatandaşlar sokağa çıkmaya devam ediyor.

Çorum’da Korona virüs tedbirleri kapsamında 'evde kal' çağrıları ve yaş sınırlamasına rağmen vatandaşlar sokağa çıkmaya devam ediyor.


Banka önlerinde vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadıkları gözlenirken, PTT şubelerinin kapalı olmasına rağmen önlerinde beklemeleri dikkat çekti. Çorum Valiliği ve belediyesinin aldığı üst düzey tedbirler ve yapılan tüm uyarılara rağmen vatandaşların kendilerini sokağa toplum sağlığını da hiçe saydıkları görülüyor. Kentte bugüne kadar 42 vakaya rastlanırken, 5 yerleşim birimi de karantinaya alınmıştı.


İHA

Yorumlar (10)

Vatandaş 4 Yıl Önce

Her bir afad gönüllüsünün yanına polis katıp kurala uymayan halk sert bir şekilde ikaz edilmeli.Yoksa vurdumduymazlar yüzünden tüm emekler( Devlet,millet,kısıtlamalar v.b)boşa gidecek

Ahmet 4 Yıl Önce

Eğitim ve medya üzerinden bu hale getirdiler insanları. Bencillik, vurdumduymazlık aşılandı, empati kurma, geniş açıdan bakma yeteneği köreltildi insanların, daha rahat yönetebilmek adına. Buyursunlar şimdi eserleriyle gurur duysunlar.

Tan 4 Yıl Önce

Kapalı ptt önünde az kişi var 150 200 kişi toplansaydınız

Bit öğretmen 4 Yıl Önce

Lütfen zorunlu olmayanların sokağa çıkmalarını yasaklayın, uymayanlara para cezası verilsin. Gerekeni yapmayanlar bu vebalden kurtulamazlar. Artık bu durum kişiyi değil tüm toplumu ilgilendiriyor.

Hüseyin AYTAŞ 4 Yıl Önce

Ben kronik hastayım ve martın 16 sından beri mecburen evdeyim,mecburen dışarı çıkana sözüm yok ama bütün uyarılara rağmen işi olmayıp dışarı çıkıpta benim ve benim durumumda olanların dışarı çıkmasını bu davranışıyla her gün biraz daha zorlaştıranlara hakkımı helal etmiyorum.Evde kalda bizde bir an evvel çıkalım.

Mehmet 4 Yıl Önce

Ceza yazacaksın yoksa bu iş bitmez kimsenin gözünün yaşına bakmıyacaksın yazacaksın cezayı çin bu işi nasıl çözdü katı kurallarla ama bizde kural var uyan yok uymuyosa zorla kurallara uyduracaksın

Evde Kal 4 Yıl Önce

Yazsınlar dışarıda boş gezenlere para cezasını bakın bakalım bir daha çıkabiliyorlar mı. Söz anlayana bir kere söylenir, anlamıyorsa anladığı dilden.

Dürüst 4 Yıl Önce

Çok ağır para cezası uygulanmalıdır. acilen, Sivas in Gürün ilçesinde hiç koronaya rastlanmamıştır MAŞALLAH insanlarımız belkide daha büyük bir sorunla karşılaşabilir.EVDE kalsınlar.

Onur 4 Yıl Önce

Mecbur kalıp dışarı çıktığımızda görüyoruz.Neden işlem yapılmıyor Kimseye işlem yapılmıyor,marketler dahil içeriler maskesiz eldivensiz insan dolu sadece sokaklar değil....10.04.2020...Saat kulesi Polis kontrol noktasında 65 üstü yaşlılar boş bulup sigarayı paket paket içiyorlar

Onur 4 Yıl Önce

Mecbur kalıp dışarı çıktığımızda görüyoruz.Neden işlem yapılmıyor Kimseye işlem yapılmıyor,marketler dahil içeriler maskesiz eldivensiz insan dolu sadece sokaklar değil....10.04.2020

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.