habercim19.com özgür haber özgür yorum

Veteranlar Rize'de buluştu

GÜNDEM

TMVFL, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Karadeniz Bölge toplantısı Rize'de yapıldı.


TMVFL, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Karadeniz Bölge toplantısı Rize'de yapıldı.

TMVFL ailesi, 2016-2017 Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi başlamadan önce 28 Ağustos Pazar günü Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir araya geldi.

Bizim Cafe'de gerçekleşen toplantıya TMVFL İkinci Başkanı Mustafa Ekşioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Çınar ve Ahmet Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Sorumluları Koordinatörü Füsun Erayla, Doğu Karadeniz Bölgesi Sorumlusu Hüsnü Kural, Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan ve takım sorumluları katıldı. Aynı zamanda TMVFL Başkanı Kenan Gürsu ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpay Özer'de Doğu Anadolu Bölgesi toplantısı için Muş'a gittiler.

Sezon öncesi lig başlamadan takımlarla değerlendirmelerde bulunuldu. Geçen yıl uygulanan talimatlarda yapılan değişiklikler, oyuncu ve disiplin talimatında uygulanacak yeni kurallarla ilgili takımlar bilgilendirildi. Kulüp, oyuncu, hakem, disiplin talimatlarının da olduğu evraklar katılan takımlara verildi. Ayrıntılı bilgilerin federasyonun www.tmvfl.com adresinden de öğrenilebileceği söylendi.

Günün ilk toplantısı Trabzon'da yapıldı. Trabzon Masterler ve Veteranlar Futbol takımlarının TMVFL Liginde yer alması için faydalı ve verimli bir görüşme yapıldı.

Öğleden sonra yapılan günün ikinci toplantısına çok sayıda takım yöneticisi katıldı. Yoğun katılımın olduğu ve oldukça verimli geçen toplantının ardından takımlarla sözleşmeler yapıldı.

TMVFL, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi için müracaatlar 10 Eylül'e kadar devam etmektedir. Ligde yer almak isteyen takımların www.tmvfl.com adresinden ön kayıt başvurusu yapabilecekleri gibi 0 544 279 59 76 nolu telefondan da Batı ve Orta Karadeniz Bölge Sorumlusu Ali Doğan ile de irtibata geçebilirler.

10 Eylül'e kadar sürecek müracaatlardan sonra 15 Ekim'de Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol ligi başlayacak.





Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.