habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Yardım seferberliği içindeyiz’

GÜNDEM

Kızılay Derneği Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, malum olduğu üzere cuma akşamı ilk teravih namazı ile cumartesi günü de ilk orucun tutulacağını söyledi.


Kızılay Derneği Çorum Şube Başkanı Sedat Canbolat, malum olduğu üzere cuma akşamı ilk teravih namazı ile cumartesi günü de ilk orucun tutulacağını söyledi.

Ramazan ayının ibadet, yardımlaşma, rahmet, merhamet, bereket ve birçok iyiliklerin yaşandığı bir ay olduğunun altını çizen Canbolat, “Bu ayda diğer aylarda olmadığı kadar Kızılay olarak omuzlarımıza büyük yük yüklenmekte adeta yardım seferberliği içinde olmaktayız” dedi. Canbolat, Ramazan ayı ile ilgili açıklamasında şunları ifade etti:

“Hayırseverlerimiz yapacakları yardımların neredeyse tamamını ramazan ayında yapmakta, yardımlardan faydalananlar da paylarına düşen yardımları bu ayda almaktadır. Her zaman olduğu gibi hayırseverlerden aldıklarımızı ihtiyaç sahiplerine iletmek onlara köprü olmak için yoğun bir çalışma ve hassasiyet içerisindeyiz.

Her türlü gıda yardımı, alışveriş çeki yardımları, giysi yardımları, nakdi bağış, zekat, fitre yardımlarını usulüne uygun olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor bağışçılarınızı da bilgilendiriyoruz. Bu anlamdaki yardımlarınız ve görevleriniz için 0541 225 33 60 nolu hattımızdan bize ulaşabilir gönül rahatlığı ile yapacağınız yardımlardan emin olabilirsiniz. Sloganımız hiç kimse iftarda sahurda ne yiyeceğim yiyecek hiçbir şeyim yok demesin.”


Yorumlar (1)

vatansever 7 Yıl Önce

bu beyefendi, acaba insanlara verdiği sözleri tutuyor mu? kızılay'ın adı bizim için çok kıymetlidir kızılay'ın başına siyasi insanlardan daha çok, kıymetli ve sevilen insanlar gelmelidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.