habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni müftü göreve başladı

GÜNDEM

Çorum'un İskilip İlçe Müftüsü Vahit Demiral görevine başladı.

Çorum'un İskilip İlçe Müftüsü Vahit Demiral görevine başladı. Gümüşhane’nin Şiran İlçesinde iskilip'e atanan Vahit Demiral'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.
VAHİT DEMİRAL

1986 yılında Hatay/Antakya’da doğdu. Antakya Merkez Kur’an Kursu’nda hafızlık yaptı. Hatay Ulu Camii İmam-Hatibi Süleyman TUNCER Hocaefendi’den özel ders aldı. 2007 yılında Antakya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden, 2011 yılında da Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. İlk görevine 2010 yılında Bolu/Göynük Dağhacılar köyünde İmam-Hatip olarak başladı. 2012 yılında Kıbrıs’ta kısa dönem olarak vatani görevini yerine getirdi. 2013 yılında Bolu Diyanet Eğitim Merkezi’nde ‘Tashih-i Huruf Kursu’nu, 2016 yılında Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nde ‘İhtisas Kursu’nu tamamladı. 2016 yılında Bozok Üniversitesi’nde Temel İslâm Bilimleri alanında ‘Kur’an’da Allah’a İman Edenler İçin Kullanılan Kavramlar’ isimli tezle yüksek lisans eğitimini tamamlayan Demiral, şu anda Ankara Üniversitesi’nde Tefsir alanında doktora eğitimine devam ediyor. 2016 – 2018 yılları arasında Eskişehir Günyüzü ilçesinde Vaiz olarak 2018-2020 yılları arasında Gümüşhane İli Şiran İlçe Müftüsü olarak görev yapan Demiral, 21.10.2020 tarihinde İskilip İlçe Müftüsü olarak görevine başladı. Müftü Demiral evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar (6)

Çorumlu 4 Yıl Önce

Müftülük güzel meslek.

İskilipLee 4 Yıl Önce

Hayırlı olsun hem memleketime hem de hocaefendiye.

çorumlu 4 Yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun çorumlu olmasada

Gurbetten misafir 4 Yıl Önce

Hayırlı olsun. Allah'ım memleketimize güzel ve hayırlı hizmetlere vezile olur inşAllah. Açılmayı bekleyen kur an kursu inşAllah açılır. Tüm Türkiyide bir Cuma sergisi yada vakıf desteği ile bu kurs açılmalı. Ilçemiz ileriye gider inşAllah.

Dürüst 4 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun Devlete Millete insanlığa inş ALLAH.

corum 19 4 Yıl Önce

muftuluk makaminda da hemsehricilik aramak biraz ayip olmamismi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.