habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yivlik Turizm yollarda

GÜNDEM

Çorum'un İskilip ilçesinde Halis Duman’ın kurduğu Yivlik Turizm şehirler arası yolcu taşımacılığına başlıyor.

Çorum’un İskilip ilçesinde turistik gezi organizasyonları ile tanınan Halis Duman’ın kurduğu Yivlik Turizm şehirlerarası yolcu taşımacılığına başlıyor.

Önümüzdeki günlerde şehir merkezinde açtığı işyerinden Türkiye geneline otobüs ve uçak rezervasyonlarına hazırlanan Halis Duman, Cuma günü saat 11.00’de İskilip/Ankara gidiş, akşam saat 18.00’de ise Ankara/İskilip seferlerinin yapılacağını duyurdu. Duman, gidiş dönüşlerin seyahat izin belgeli kişiler için geçerli olacağını hatırlattı.

Duman, şehirler arası yolculuk kısıtlamalarının kaldırılması ile beraber İskilip halkının Türkiye’nin her bölgesine ulaştırmayı hedeflediklerini, bu konuda tur ve seyahat organizasyon acenteliği için alt yapı hazırlıklarının sürdüğünü kaydetti/iskilipost

Yorumlar (3)

İskilipli 4 Yıl Önce

Eskiden 302, 302S, 303, ler vardı Çorum İskilip arası çalışırdı. Bu otobüslerin 4/3 ' ü de dolardı. Şimdi minübüs kalkar hem küçük sıkışık, eski günler aranıyor. Hem kalabalıktı insan geliş gidiş olurdu. Ankara seferi de 2 saatte birdi şimdi sefer sayısı düştü. Eriyoruz ilçece farkındamıyız. Hani secim öncesi verilen sözler. İktidar partisi genel başkan yardımcılarından 2 tane hemşehrimiz var ilçemize yatırım BEKLİYORUZ İNŞALLAH onlarda ilçemizi unutmazzzzz.

hüseyin 4 Yıl Önce

1980 yılında iskilip İlçesi'nde köyler dahil 72.000 Nüfus vardi .2019 yılında bu nüfus 32.000 e düşmüş. Bundan dolayı büyük araçlar kaldırılıp, yerlerine daha ekonomik küçük araçlar tercih edilmiş.

Ali boyraz 4 Yıl Önce

hayırlı olsun Allah utandırmasın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.