habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yurda yerleşemeyen öğrencilere müjde

GÜNDEM

Çorum Belediyesi Hitit Üniversitesi’ne yerleşmeye hak kazanan ancak yurt bulamayan öğrencilere müjde verdi.

Çorum Belediyesi Çorum’da Hitit Üniversitesi’ne yerleşmeye hak kazanan ancak yurt bulamayan öğrencilere destek olacak
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, üniversiteyi kazanan ancak yurtlara yerleşemeyen öğrencileri kamu misafirhaneleri ve otellerde misafir edeceklerini duyurdu.

Aşgın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Sevgili Gençler, öğrenci dostu belediye olarak her zaman yanınızdayız. Yurtlara yerleşemeyen öğrencilerimizi yurtlara yerleşinceye kadar kamu misafirhanelerinde ve otellerde misafir edeceğiz.”dedi.

Yeni gelişme üzerine Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk te bir teşekkür mesajı paylaştı. Öztürk mesajında, “Gençler rahatınız bizim için çok önemli. Sizler için hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz. Belediyemiz sizin için seferber oldu. Tüm imkanlarıyla yanınızda. Duyarlılığı için Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ediyorum. Öğrenci şehri Çorum’da buluşmaya az kaldı.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (16)

helal başkan 3 Yıl Önce

belediyenin bu yönü çok iyi maşAllah. sosyal belediyecilik işini iyi beceriyorlar

adsız 3 Yıl Önce

Başkanı tebrik ederken şu hususu belirtmekte yarar var..Evet belediye Buhara da çalışıyor.Herkes gördü.Belediye çalışıyor denildi.Ancak bu işler bir an once bitirilmeyip ulaşımda ciddi sıkıntılar oluşmasına neden oluyor.Bu işler neden haftalarca uzatılacak insanlar mağdur ediliyor.Gökçek zamanında o köprüleri yaparken gece de çalışarak Buhara daki yatırımlardan daha yorucu olan bu çalışmaları kısa sürede bitirip mağdur etmiyordu.Burada işlerin uzamasını sebebi Belediye çalışıyor denmesi ise dedik Belediye çalışıyor ama uzun süreli çalışmayı kısa sürede bitirmek için planlama yapilnasini bekliyoruz.Bu bir eleştiri değil dır. sadece işlerin hızlıca ve çabuk yapılmasını istemektir.

selim 3 Yıl Önce

Çorum hitit üniversitesini tercih eden kalmamış. yüzde 56 sı dolmuş. bir de hep tercih edilse ne olurdu. Hoş Ahlatçının yurduna yıllık milyonlarca kira veriliyor. O paraya bir daha yaptırtalım

ALİ 3 Yıl Önce

bu iş belediyenin mi böyle rol kapılıyor. Hükümet itibar kaybettikçe , muhalifler sıkıştırıyor , Yöneticiler de karşı savunma yapıyor. biri düdük çalmış.

Allah Razı Olsun. 3 Yıl Önce

#GençlerİçinAşkınŞevkatDemek #GençlerİçinAşkınBabaDemek Başkanım tebrik ederim öğrenci dostu olduğunuzu her daim görebiliyoruz.

@corumsever 3 Yıl Önce

Tebrikler.Sosyal belediyecilik böyle birşey zamanında vatandaşın derdini kasafetini görüp zor zamanında onların yanında olmak.Çokta zir değil mi

Ali ŞAHAN 3 Yıl Önce

Tebrikler Başkanım. Sosyal belediyecilik işte bu.

Emre 3 Yıl Önce

Aslında bu 20 yılda öğrenciler için bir yurt bile yapmadıklarını itrafidir akp belediyeler eliyle

Corum 19 3 Yıl Önce

Emir reisten tüm turkiyede bu şekilde yani belediyenin rolü yok

Hitit Yurt 3 Yıl Önce

Çorımda yaklaşık 5,000 kişilik yurt kapasitesi var. %50 doluluk oldu bu sene. Başka illerdeki gibi yurt eksiği varmı ki? Acaba yurt sonuçlarına göre yurda giremeyen kaç öğrenci var, Mustafa bey araştırıp bizlerle paylaşır mısınız?

Alaca Yurdu Ne Durumda 3 Yıl Önce

2017 veya 2018’de emeli atılan bir KYK yurdu vardı. Bitmiş orası. Teslim alınıp faaliyete geçti mi? o zamanlar bir deli adam vardı, bu işlerle uğraşıp duruyordu. Gördük ki yurt üniversite tercihinde ne kadar önemli bir unsurmuş. Bunu yıllar önceden görüp tedbir almak önemliymiş.

Hitit19 3 Yıl Önce

Sayın başkanı tebrik ediyorum. Gençlerimiz anne ve babalarının Çorum'a emaneti artık. Onları devlet kontrolündeki yurt ve misafirhanelerde en iyi şekilde ağırlamalıyız.

Toprak ŞAHİN 3 Yıl Önce

Ee hani yurt problemi yoktu?

Çorumlu 3 Yıl Önce

Aşgın git artık görevden

Muhalif 3 Yıl Önce

İyi ki Mansur başkan var CHP li belediyeler var,yoksa umurunuzda değildi öğrenci felan

Çorumlu 3 Yıl Önce

Her ilçeye her semte her mahalleye bir üniversite hedef 2023.. Barajı geçen tıpa girmeli artık

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.