habercim19.com özgür haber özgür yorum

Zeki Gül’den ilk ziyaretler

GÜNDEM

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Müşaviri Zeki Gül, Çorum'da ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşaviri Zeki Gül, S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç ve yönetim kurulunu kooperatif bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Yeni görevinden sonra Çorum’da ilk ziyaretini S.S. Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi’ne gerçekleştirdiği belirtilen Zeki Gül, Belediye Başkanlığı döneminde Ahi Evran’ı meclis gündemine yetiştirmek için çaba sarf ettiklerini belirterek, bu projenin sanayi esnafı için çok öneme sahip olduğunu biliyorduk.”

Gül, konuşmasında şöyle dedi; ‘’Başkanımıza bende çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecekte de buradaki esnaf kardeşlerimiz için çok güzel çalışmalara imza atacak arkadaşlarımız olur. Hangi işi yapacaksak yapalım risk olmadan rızık olmaz. Haklı olarak bazı memur arkadaşlarımız evrak hazır olmadan hemen imza atma şansları olmuyor. Kendi taraflarında da haklılar. Ama siyaset yapan insanlar dürüst yöneticiler risk almak durumundadırlar. Biz bu işin bir gün bile gecikmesini istemedik. O riski ben alırım dedim. Bir an önce yetiştirmek bu işi yapmak doğrudur diye düşündük. İlk meclise yetişemiyordu, son dakikalarda bir ay daha gecikebilirdi. Bu bir aya da tahammül edemezdik. Bizim Çorumlu vatandaşlarımız, dostlarımız, arkadaşlarımız özelliklede esnafımız hizmetin en güzeline layıktır diye düşünüyoruz. İnşallah bundan sonra Ahi Evran’da vatandaşlarımızın esnaf kardeşlerimizin binalarının bittiğini görüp açılışına gitmekte nasip olur. Gücüm yettiği kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığında daha yeni başlamış bir kardeşiniz olarak sizlerin yanında olacağım. Sizin adınıza, esnafımız adına Yalçın Başkanımızdan ne gelirse elimden geldiğince yapmaya gayret göstereceğim.

Çorumlu vatandaşlarımız bizi hakikaten bağırlarına bastılar. Ben son derece memnunum. Ama şartlar öyle getirdi, nasip böyleymiş. Nasip olsaydı Belediye Başkanı olarak devam ederdik ama nasip bu taraftaymış. Sayın Cumhurbaşkanımız Allah kendisinden razı olsun bizi talimatla görevlendirdi. İnşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığında da Çorumlu hemşerilerimize layık hizmetler yapma konusunda da elimizden gelen gayreti yapacağımızı bilmenizi isterim. Tekrardan tüm arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve esnaf kardeşlerimize Ahi Evran hayırlı uğurlu olsun. Ahi Evran Sanayi Şehri, esnafımıza, aileleriyle çocuklarıyla birlikte çok daha parlak çok daha aydınlık ve çok daha bol kazançlı bir gelecek nasip etsin’’

Gül, Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban’ı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar (7)

halil 4 Yıl Önce

ya hala başkanlık diyor yaaaaaa..boşta kalmadığına yatıp kalıp dua etmiyor da.Allah sizi ve sizin gibileri başımızdan eksik etsin.. AMİN.

65 4 Yıl Önce

Zeki bey;65 yaşına çok var mı?Kısacası;kaç yaşındasınız?

Corumlu 4 Yıl Önce

Zeki Bey adam gibi adamdır

Mertçe 4 Yıl Önce

Zeki Gül sizi görünce aklıma belediyeye haksızca aldığın adamlar, kaç milyarlık kahve parası ve EYT mağdurlarına ikinci işi çok görülürken 60 yaşında emekli ve ikinci işe girdiğiniz geliyor ve yazıklar olsun size ve sizi işe alanlara diyorum.

Mütayit 4 Yıl Önce

Zeki başkanım Tuncay abimle Enver abimin çok selamları var. Sen koltuğundan korkunca o ağzına aldığın rızık kelimesi varya. İşte benim gibi mütayitlere rızık diye ifade ettiğin şeyleri seriverirsin. Ne rızkı lan Allah biliyor altına üstüne çıktığın sahipliği. Görüşeceğiz elbet !!!

Ne güzelmiş 4 Yıl Önce

Zeki Bey, siz kendinizi ne kadar değerli görüyorsun kardeşim, sen değil misin belediyeyi borca sokan, Külcü'ye göz yuman. Milletin vergilerinden gelen parayla bedava kahve dağıtarak anket yaptıran. Hala sana bu değeri verenleri kınıyorum. Sen din adamı olarak acaba hiç düşündün mü ben kul hakkı yedim mi diye düşündün mü?

Zeki Gül'e 4 Yıl Önce

Zeki Gül'e sormak isterim bu kadar işsiz gencimiz varken siz torpille girdiğiniz bu işte kul hakkı yediğinizi düşünüyor musunuz?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.