habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum Tanıtım Günleri'nin açılışını Kahraman yaptı

KÜLTÜR

Çorum Tanıtım Günleri'nin açılışını TBMM Başkanı İsmail Kahraman yaptı

4. Çorum Tanıtım Günleri başladı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde başlayan Çorum Tanıtım Günleri'nin açılışını TBMM Başkanı İsmail Kahraman yaptı. Açılışa Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Ankara'daki Çorum dernekleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, çok sayıda işadamı, davetli, Ankara ve Çorum'dan konuklar katıldı. 

Uzun süredir hazırlıkları süren ve oldukça görkemli geçmesi beklenen Tanıtım Günlerinde 4 gün boyunca ziyaretçilere; yerel kültürümüze ait “Yöresel gıda ve ürün sunumları, Türk Halk Müziği Konserleri, Çorum yöresi halk oyunları gösterileri, Semah gösterimi, Kafkas Halk Dansları gösterisi, sıcak Çorum Leblebisi ikramı ve satışı, Hitit Kıyafetleri Defilesi, çeşitli fotoğraf sergileri, bir ritüel olarak mevlid ve düğün törenlerinin vazgeçilmez yemeği “İskilip Dolması” ve Tel Tel Tatlı ikramı ile eskimeyen geleneklerimizden Yöresel Kına Gecesi eğlencesi sunumu yapılacak.

Yorumlar (5)

UÇAĞI havada gören Çorumlu 6 Yıl Önce

E Ankara’da neyi tanıtıyoruz? Kime tanıtıyoruz? Çorumlu Ankara’da ama devlet yatırımları nerde, Salim Uslu da Ankara’da sahi! Bak o halleder havaalanı işini!

Kenann 6 Yıl Önce

Bu yapılan faaliyetin Çorum'a gerçek manada katma değeri ne olur acaba

Sami 6 Yıl Önce

Sahi Salim bey işe gelince yok. O zaman oyda yok sana. nasıl olsa reis tercihli sistemi getiriyor

Çorumlu 6 Yıl Önce

Çorumu tanıtım gününden çok kendilerini takdim etmişler.Ankarada 1 milyon Corumlu var.Ne yazık ki çorumlu olanlara bile tanıtmaktan uzak bir organizasyon.Çorumu Kirsehirliye cankiriliya yozgatliya Ankaraliya tanita biliyormuz önemli olan bu.

Valdo 6 Yıl Önce

Bir ara Amerika'ya da gitmişti bu Külcü Çorum'u tanıtmaya!!!!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.