Bakan’dan 20 milyon hibe istediler

Çorum'un tarihi Şapinuva ören yerine sahip Ortaköy ilçesinde içme suyu şebekesinin yenilenmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan destek istendi.

09 Mayıs 2024 Perşembe 11:27
Bakan’dan 20 milyon hibe istediler

Çorum'un tarihi Şapinuva ören yerine sahip Ortaköy ilçesinde içme suyu şebekesinin yenilenmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan 20 milyon lira hibe desteği istendi.

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’ı ziyaret ederek Şapinuva için destek istedi.

İsbir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Hitit medeniyetinin önemli merkezlerinden kültür ve turizm şehri Ortaköy’in ihtiyaçlarına destek istedi.

Turizm alanında gerçekleştirilecek proje ve hizmetler ile ilçenin 40 yıllık içme suyu şebekesinin yenilenmesi gerektiğini, bunun için öz gelirlerinin yetersiz olduğunu aktaran İsbir, projeyi Kültür ve Bakanlığı tarafından hibe edilecek 20 milyonluk bir yatırım ile gerçekleşebileceğini ifade etti.

İsbir, projelerinin gerçekleşmesi için göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ile verdikleri destekten dolayı Milletvekili Yusuf Ahlat ve İl Başkanı Günay’a teşekkür etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-05-09 11:50:19

Çankırı İskilip Çorum ve Tosya İskilip yolu bitirilmeli artık yollarda ışıklandırma mevcut değil

Avatar
Alacala 2024-05-09 19:23:21

Alaca yoluda sıkıntılı İnşallan İskilip ve Alaca yolları duble va güvenlikli aydınlatlalı olur

Avatar
Vatandas 2024-05-10 21:56:04

5 yıl önce yenilenen su sistemi neden yeniden yapılıyor .

Avatar
crm 2024-05-11 23:00:36

bütün tarım arazileri kaçak evle doldu siz boş işlerle uğraşın