habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’da Aleyna Tilki konseri

KÜLTÜR

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali’nde şarkıcı Aleyna Tilki sahne alacak.

Çorum'un Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali’nde şarkıcı Aleyna Tilki sahne alacak. Birbirinden farklı etkinliklerin ve konserin yer alacağı festival 16 Eylül’de başlayacak.

PIRLANTA PİRİNÇ FESTİVALİ

Osmancık Kaymakamlığı ve Osmancık Belediyesinin ortak organizasyonu ile her yıl ilçede düzenlenen Pırlanta Pirinç Festivali, bu yıl yine dolu dolu geçecek. Osmancık Belediye Başkanı MHP'li Ahmet Gelgör, festivalin detaylarını paylaştı.

ALEYNA TİLKİ SAHNE ALACAK

Festival kapsamında Aleyna Tilki, 24 Eylül saat 21.00’de yeni Kapalı Pazar Alanı’nda Osmancık halkıyla buluşacak. Konserler, yarışmalar ve spor etkinlikleriyle festival 9 gün sürecek.

Yorumlar (28)

MHP Lİ BAŞKANA YAZIKLAR OLSUN. 2 Yıl Önce

Acilen iltal edlsin. MHP nin başkanı senin CHP den ne farkın var. Evliyalar şehri OSMANCIKA YAZIK ETTİN

Ahmet 2 Yıl Önce

Tüh, din ahlak gitti elden. Hemen valiliğe başvurup yasaklattırsın bu işlerle ilgilenen acayip tayfa...

İnsanoğlu 2 Yıl Önce

Hırsızlar sübyancılar vatan hainleri memleketi yıkamadı sıra Aleyna Tilki de.Gökten taş yağacak mazAllah.

Mahmut 2 Yıl Önce

Sana ne insanların eğlenmesinden? Gitmez, izlemezsin olur biter. İnsanların kul hakkı harici sevabı da günahı da kul ile Allah arasındadır, sana ne?

Kenann 2 Yıl Önce

Yazıklar olsun...

Tövbe tövbe 2 Yıl Önce

Tövbe tövbe. Bu günleri de mi görecektik. Derhal MHP den ihraç edilsin. Başımıza taş yağacak taş. Tövbe estagfurullah

Corumlu 2 Yıl Önce

Ahahaha corumada azeri gelsin ayna gelsin baskan baksinda ilcelerden cevre il ilecelerden ornek alsin memleketi beldeye cevirdin baskanim saol varol hep basimizda ol

Arif 2 Yıl Önce

Osmancık in para sını böyle çar cur edilmemesi gerekiyor yazık çok yazık.

Ozcorumlu 2 Yıl Önce

Turist gelsin diye dua Edip yollarını gozluoz.. memleketimiz taninsin Tebrik ederim Başkanı .

Çorumsuz 2 Yıl Önce

Hani böyle sahne adını, kurduğu grubun adını annesinin duymadığı isimsiz şarkıcıların gelmesi lazım. Müzik bilmeyen adamlardan konser diye gürültü dinleyince mutlu oluyor, bu adamlardaki kültür vizyonu.. Heey hey..

Ayisigi 2 Yıl Önce

Şu yorumlara bakin ya geri kafalisiniz herseyi yaparsiniz da ondan sonra ahlak kesersiniz

Yorgun 2 Yıl Önce

LGBT savunucusu sanatçıların şehrimizde konser vermesini bizi derinden üzüyor

Özkan 2 Yıl Önce

Biz osmancıklılar malum kişinin memleketimize gelerek topraklarını kirletmesini istemiyoruz bu konser iptal edilmelidir bu konuda sayın başkanında bu malum şahsın konserini iptal etmesini bekliyoruz

anonim 2 Yıl Önce

PUAHHAHAHAHAHHAHADINSPWNSPAMSOMQĞAMCPAMCIQMXEOŞSBEĞWKQ

Hedef 5071 2 Yıl Önce

Adı sanı bilinmedik kimse tarafından dinlenilmeyen bir malum partili getirilse sevinirdiniz değil mi? Sanatçı bile torpille gelsin istiyorsunuz

osmanliyam1959@hotmail.com 2 Yıl Önce

Osmancıktan Kızilırmak Akıp Giderken Ortasından Kanal Geçerken Parklarda Susuzluktan Ağaçlar ve Çimler Kururken Sokaklarda Caddelerde Tozdan Topraktan Çukurdan Gidilmezken Çöp konteynarları nın Yanından Güya Hayvan Sevenlerin rasgele bıraktıkları yiyecek Artıkları Nedeniyle Mikroptan Geçilmezken Şehrin Daha Cok Önemli İşleri Dururken Belediye Başkanı Kalkmış Festvaldı Panayırdı Güreşti Konserdi Lüzumsuz İşlerle Vakit Geçiriyor Taktiri Duyarlı Vatandaşlara Bırakıyorum.

Çorumlu 2 Yıl Önce

Çok gereksiz birisi, başka sanatçı mı yoktu. Başkan hata yaptın.

Afferim size 2 Yıl Önce

Hecmi düzgün birini bulamadız heri

Mesut yeniay 2 Yıl Önce

Başka sanatçı bulamadınız mı

Kelleci 2 Yıl Önce

İNSANOĞLU BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA BULUNDUĞU YERİN KENDİSİNİN ZANNEDİYOR YEDİRİN BAKALIM BUNUN GÜLŞEN DEN NE FARKI VAR

Memleketini Seven 2 Yıl Önce

Gelecekmi gerçekten. Hayret ediyorum. Milli manevi değerlere bağlı başkan ve MHP.mi getirecek. Hertürlü teşhir edenlerin ne işi var Osmancık ta. Yazık. Çok yazık.

çorumlu 2 Yıl Önce

ah bu chp zihniyeti,bu kadına verilen paraya yazik ....peh peh sözde ülkücü osmancikl bld

Süleyman TAHTALI 2 Yıl Önce

Sorum şu, chp'li hangi belediye, dini ve milli değerleri ön plana çıkarması ile adını duyurrmuş kaç sanatcımızı festivalinde yada bir wtkinliğinde yer vermiştir....? Aleyna Tilki sanatcımıdır...? gençlerimiz onu finlemeyemi, izlemeyemi gideceklerdir....sadece şunu diyebilirim...yazıklar olsun....Mhp'li bir belediye böyle bir etkinlığin yanından bile geçmemeli idi....

Suat 2 Yıl Önce

Rezalet! Genç lise çağındaki kızlar sahnede tilkinin alkışladığını, belediye başkanı ve kaymakam tarafından davet ve tebrik edildiğini gördüklerinde ne düşünecekler. Kızı bacısı olmayanlar konuşmasın.

Memleketini Seven 2 Yıl Önce

Her fırsatta Osmanlı ile öğünen milli ve manevi değerlere bağlı olduğunu söyleyen MHPnin yaptığına bak. İnanılır gibi değil. Kimse karışamaz istediğim gibi çıplak gezerim diyen ve manevi değerlerimizle alay eden gençlerimize çok kötü örnek olan birine konser verdirecek. Sayın Kaymakam bey lütfen engel olun. Sayın Başkan 500 genç memnun memnun olacak diye 5000 den fazla insanı üzmeye hakkınız yok. Konser iptal edilmezse bu sizin ve MHP nin bittiği gündür. Sizi Allah'a havale ediyorum.

Sefer 2 Yıl Önce

YOBAZLAR NEDENSE KAMU MALI HORTUMLANIRKEN SES YOK, KADINLAR ÖLDÜRÜLÜRKEN VE ÇOCUKLARA TECAVÜZ EDİLİRKEN TIS.AMA SANATCILARI GİYİM KUŞAM TARZINDAN DOLAYI LİNÇ EDİLİYOR.BURASI TALİBAN AFGANSTANI DEĞİL, ATATÜRK CUMHURİYETİ.????????????????

Sevcan 2 Yıl Önce

L.bt destekçisini de destekleyen Aleyna tilki neden değerlerimizle bağdaşmayan hele ki paylasimlariyla neyin destekcisi olduğunu gösteren birini konser ver diye çağırır...yazık..

osmancikli 2 Yıl Önce

osmancik halki memnun degil ,bld başkanindan ve encümenden

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.