habercim19.com özgür haber özgür yorum

Egemen Bağış da Çorum için video paylaştı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

KÜLTÜR

Eski Bakan da bir Çorum videosu ile Çorum Valiliği'nin etkinliğine katkıda bulundu.

Türkiye’nin Çek Büyükelçisi eski Bakan Egemen Bağış, Çorum eski Milletvekili Maarif Vakfı Yönetim Kurul Üyesi Cahit Bağcı’ya bir Çorum videosu ile katkı verdi.

Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum Valiliği’nin ‘Geceye ve Gündüze bir Çorum Fotoğrafı Bırak’ etkinliğini sosyal medya hesabından paylaşarak Osmancık Göğbel Yaylası fotoğrafı ile etkinliğe katıldı.

Eski Bakan Egemen Bağış da, sosyal medya hesabından Bağcı’nın paylaşımına atıfta bulunarak, 10 Nisan 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’da yaptığı mitingten bir görüntü paylaştı ve şu sözleri ekledi: “Sevgili Cahit Bağcı kardeşim, Çorum Valiliğimizin “Geceye ve Gündüze Bir Çorum Fotoğrafı Bırak” etkinliğini duyurmuş. Biz de fotoğraf yerine Alacahöyük’üyle açık hava müzesini andıran, İncesu Kanyonu ile hayat sunan Çorum’un tarihe damga vuran bir halk videosu ile katkı verelim.”

Yorumlar (7)

Hacı Nuri 4 Yıl Önce

Bakara makara yapmamış mı

muzaffer A. 4 Yıl Önce

Egemen Bağış ayetle alay eden adam... Bu bakara iyi makara diyen adam Çorum'a kötülük yapma... Bağcı kaç çivi çakmış çorum'a bırakın ya hu

Hafıza 4 Yıl Önce

Toplum unutmamış.Hemen hatırlamış.

Talat 4 Yıl Önce

Eski bakan ÇEK BÜYÜKELÇİSİ, Eski milletvekili MAARİF VAKFI YÖNETİM KURULU ÜYESİ Büyük adamlar mühim yerlerde evelAllah kimsenin gözü arkada kalmasın

Hasret 4 Yıl Önce

Boş yok

iki vasıfsız 4 Yıl Önce

liyakatsizliğin iki temsilcisi ikisinin de ne TÜrkiyeye ne de çoruma bir faydası var

Bos 4 Yıl Önce

Tencere ve kapak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.