habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ömer Arslan görevi bırakıyor

KÜLTÜR

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan’ın kendi isteğiyle görevini bırakacağı öğrenildi.

MUSTAFA DEMİRER

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan’ın kendi isteğiyle görevini bırakacağı öğrenildi.

Özel İdare Genel Sekreteri iken İl Kültür ve Turizm Müdürü olan Arslan, görev yaptığı tüm kurumlarda başarılı çalışmalara imza attı. Çorum’un sevilen ve sayılan bürokratları arasında yer alan Ömer Arslan’ın, mevcut görevini bırakıp İl Özel İdaresi’ndeki uzman kadrosuna geri döneceği, ardından Valilik bünyesinde faaliyet gösteren AB Proje Birimi’nde görev alacağı öğrenildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine ise aynı kurumda Şube Müdürü olarak görev yapan Sümeyra Şengül’ün atanacağı belirtildi.

Yorumlar (19)

Ali 5 Yıl Önce

Bu hangi Meclis Üyesinin kızı. Liyakat ve beceri işi hak getire. Çok yazık

Şamil 5 Yıl Önce

iyi, bir çerkez gitmiş, başka bir çerkez gelmiş

Ahmet 5 Yıl Önce

Alibey ilgenel meclisi üyesinin kızıymış. C.başkanı danışmanının yegeniymiş:) Hayırlı olsun Bu işler böyle.

abdullah 5 Yıl Önce

İki yıllık okul mezunu ve A sami nin adamı olmak yeter. Liyakat önemli değil. Ömer bey başarılı bir bürokrattı. Bu işten vazgeçin

Aynaya bakmak 5 Yıl Önce

Yapılan yorumlara bakılırsa,mevcut Müdür kendi isteğiyle bırakmamış,bıraktırılmış sonucu çıkıyor.Bitti,tükendi.Tüm kamu kurumları maalesef kapasiteye bakılmaksızın keyfi atamalarla dolduruldu. Bu siyasetçiler ve getirdikleri bürokratlar siyasi ve bürokrasi hayatları tamamlanınca vatandaşın yüzüne nasıl bakacaklar?

Bakar kör 5 Yıl Önce

Her şey çok güzel olacak

Serdar 5 Yıl Önce

Ömer bey belki de çorumdaki en oturaklı, zeki ve kapasiteli bürokrat. Durduk yere istifa ettirilmesi çok saçma. Türkiye gibi çorumda kalifiyeler gidiyor.

Şükrü Ağbal 5 Yıl Önce

Çorum’a hizmet ve tanıtımı adına gecesini gündüzüne katarak çalıştığına bizzat şahit olduğum, mesai kavramı olmayan çok çalışkan bir bürokrattır. Yıllardır her ortamda dillendirdiğim gibi Çorum’a yakışacak bir milletvekilidir benim gözümde. Allah yardımcısı olsun

Herhangi Biri 5 Yıl Önce

Bilmiyorsanız yorum yapmayın lütfen. Ömer bey başarılı bir yöneticiydi evet ve kendi isteğiyle görevinden ayrıldı. Yerine atanan Sümeyra Hanım halen şube müdürlüğü görevini yürüten sanat tarihi uzmanı, Müze araştırmacısı ve yüksek lisans mezunu liyakatli bir isimdir.

Kültür çalışanı 5 Yıl Önce

Sümeyra Hanım'ın kültür müdürlüğündeki bütün projelerde Ömer beyle birlikte imzası vardır. Master yapan, bölümünü birincilikle bitirmiş biridir. Tam isabet olmuş. Ayrıca Ömer bey ayrılmayı kendi talep etti. Bilmeden konuşmayın.

Doğrucu Davut 5 Yıl Önce

Ömer arslan iyi başka biryerde devam eder görevine Sümeyra hanım kaliteli bir insandır daha başarılı olacağına inanıyorum. çokta iyi oldu alanında bir işi yapacak sonuçta başarılar

hasah 5 Yıl Önce

Ömer arslan değiştirilmesinin gerekçesi nedir. kim niçin değiştiriyor. Ayıptır yazıktır. Bu memleket insan kaynağı olarak bu zengin değil. Sebep olanlara yazıklar olsun.

barış 5 Yıl Önce

Milletvekilleri. i teşkilatın çoruma yatırım için uğraşsın. dört tane memurun müdür, müdürün memur olması ile uğraşmasın. O. Kaya ve ASC ilanen duyurulur. Faydanız yok, zarar bari vermeyin.

ali 5 Yıl Önce

Ey vekiller O.K, ASC midir ABC midir sizinde döneminiz bitecek, hizmetle iyilikle anılın yanlış yapıyorsunuz.

Ekrem Erdem 5 Yıl Önce

Ömer bey, Çorum için bir değerdir. Keşke daha iyi makamlarda değerlendirilse. Çorum adına emekleri için teşekkür ederim kendisine...

Cafer 5 Yıl Önce

pardon adınız neydi?

Hehangi Biri 5 Yıl Önce

söylediklerimi istediğiniz kaynaktan teyid edebilirsiniz. yani bunu kimin söylediğinin bir önemi yok.

Bay Bilen.! 5 Yıl Önce

Geçen seneki! Gizemli kız olayında saçmalamıştı. Gizemli kız üzerinden hikayeler vs. Yerinde bi karar olmuş.

Adem 5 Yıl Önce

Kültür müdürlüğüne de bu yakışır. Ömer bey de Sümeyra hanım da liyakatli tek tük insanlardan.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.