habercim19.com özgür haber özgür yorum

Resmen açıklandı, tapu Belediye’de 

KÜLTÜR

Çorum Belediyesi kent merkezindeki önemli kültürel miraslarından Güpür Hamamı’nı satın aldığını resmen duyurdu.

Çorum Belediyesi kent merkezindeki önemli kültürel miraslarından Güpür Hamamı’nı satın aldığını resmen duyurdu

Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan toplantısında tarihi hamamın satın alınması ile ilgili Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'a yetki verilmişti.

Belediye yetkilileri ile mülikler arasında görüşmelerin olumlu sonuçlanarak satın almanın gerrçekleştiğini 21 Ekim’de Habercim19’un ‘Belediye Güpür Hamamı’nı satın aldı’ başlığında duyurmuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Hayaller bir bir gerçek oluyor. Tarihi Çorum Meydanımız için önemli yapılar arasında yer alan Güpür Hamamını satın aldık. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (2)

çorum 2 Yıl Önce

Çimeceğek mi :))

Başkana selamlar. 2 Yıl Önce

Aynı şekilde Çimento fab.alanı belediyemizin oldu Allah razı olsun.Sizlerden dileğimiz METROPOL ARSASI nada belediye vede devlet iktidar olarak ağırlığınızı koymanız.Maalesef arsa şaibeli bir şekilde sahiplerinden (Metropol Aş.ortaklarından) gasp edilmek isteniyor.Burda Ali Cengiz oyunları devreye giriyor.En azından bizlere yol gösterin.Malum İşadamı arsamızıda öldü fiatına elimizden alacak.Bu aşamada Yusuf Ahlatçı Beyefendi ninde katılımlarını bekliyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.