habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ses yarışmasında ilk 3

KÜLTÜR

Çorum Belediyesi tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Sen Türkünü Söyle Çorum” yarışmasında ilk üç belli oldu.

Çorum Belediyesi tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Sen Türkünü Söyle Çorum” yarışmasında ilk üç belli oldu.

14–19 yaş arası lise öğrencileri, 18-25 arası Hitit Üniversitesi öğrencileri ve pandemi nedeniyle Çorum’da ikamet eden üniversite öğrencilerinin WhatsApp üzerinden kendilerinin seslendirdiği türkü videolarını göndererek katıldığı yarışmada finale katılmaya 10 yarışmacı katılmaya hak kazandı.

‘Sen Türkünü Söyle Çorum7 14-25 Yaş Türk Halk Müziği Ses Yarışması Finali’nde birinci Fadime Biçer’e ödülünü Vali Mustafa Çiftçi, ikinci olan Zeynep Gülbeyaz Meydaneri’ne ödülünü Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın ve üçüncü olan Emine Yavşan’a ödülünü HİTİT Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk verdi.

Yarışmayı https://www.facebook.com/CorumWebTV/videos/1842338279265741/linkinden izleyebilirsiniz...

Yorumlar (1)

Ramazan 3 Yıl Önce

Yayını izlemek isteyenler link üzerinden ulaşabilirler. Sayın sayfa sahibi neden koymadınız ki ? Siz ki kişisel facebook sayfalarından insanların çekip çekip haber yapan da bir insansınız ama neyse... https://www.facebook.com/CorumWebTV/videos/1842338279265741/

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.