habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vahapoğlu Bakan’a sordu

KÜLTÜR

MHP Milletvekili Hemşehrımiz M. Hidayet Vahapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Yivlik Köyü çilehanesinin akıbetini sordu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili hemşehrımiz M. Hidayet Vahapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un cevaplandırması talebiyle, İskilip’in Dereseki Köyü Evlik Mahallesi’nde bulunan çilehanenin gün yüzüne çıkartılması için proje, çalışma ya da planlama bulunup bulunmadığına TBMM'de dair soru önergesi verdi.

İskilipliler, inanç turizminde önemli bir yeri olan, Fatih Sultan Mehmet"in hocası ve İstanbul'un manevi fatihi Akşemsettin hazretlerinin kurduğu tarihi Evlik Köyü'nde çalışma yapılmasını bekliyor.

Yorumlar (3)

İskilipli 3 Yıl Önce

Sayın vekilimiz; TOSYA İSKİLİP YOLU İÇİN AKTİF NE YAPILIYOR? İlçemizin bu yol arzusunu kendide biliyor. Seçimdede bu yoldün bahsetti. İnanç turizm açısından da dikkat çektiği konu çok önemli. Doğa, Tarih, Mutfak bulunmaz olanaklar. Heleki İktidarın. genel başkan yardımcıları da İlçeye bağı var AMA İCRAAT ? OLURMU UMUT DÜNYASI UMUT Vatandaş ayarı çeker!!!

Vahapoglu 3 Yıl Önce

Benim anlamadigim bakana ne soruyor ki. Siz iktidar ortagisiniz, siz olmazsaniz bu saray hukumeti bir gunde çöker. Verin emri bakana ilgilensin mesele ile. Hatta direk yapsin.

Niye 3 Yıl Önce

Niye yapilan yorumlari kesiyosunuz. Adam gibi ya yayinlayin ya da hic yayinlamayin. Sansurcu ylkalar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.