habercim19.com özgür haber özgür yorum

#Herkes Yapamaz# İstanbul Havalimanı’nda

MEDYA

‘Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz’ tanıtım filmi İstanbul Havalimanı’nın iç ve dış hatlar ile dijital ekranlarına girdi.

‘Çorumlu’nun Yaptığını Herkes Yapamaz’ tanıtım filmi, yurt genelinde açık hava reklam mecralarından sonra İstanbul Havalimanı’nın ekranlarında sergileniyor.

İstanbul Havaalanı dış ve iç hatlar ile havalimanı girişinde dijital ekranlarına giren tanıtım filmi dikkat çekti.

Gazeteci-Senarist Ahmet Tezcan, sosyal medya hesabı Twittır’dan yaptığı paylaşımda, Çorumlu'nun 154 yıl önce Kafkasya’dan gelen misafirlerine gösterdiği örnek ev sahipliğini özetleyen #Herkes Yapamaz# tanıtım filminin İstanbul Havalimanı’nda sergilendiğini duyurdu.

Havaalanı mecralarında yapılan tanıtımın Arter Reklam Başkanı hemşehrimiz Cevat Olçok'un katkılarıyla gerçekleştirildiği öğrenildi.

Yorumlar (10)

Çorumlu 5 Yıl Önce

Hava alanında olması manidar :)

:) 5 Yıl Önce

Evet pek bi manidar olmuş

Helal 5 Yıl Önce

Değerli hemşehrimiz Cevat Olçok’a gönülden teşekkürler. Erol abime, yavrusuna ve tüm şehirlerimeze de Allah rahmet eylesin.

osman öz 5 Yıl Önce

saçma sapan bir kampanya....

İnsaf 5 Yıl Önce

Lütfen binbir emekle yapılan, parasal olarak hiç bir sponsor desteği ile altından kalkılamayacak boyuttaki bu projeye lütfen laf etmeyelim. Şu ana kadar ülke çağında Çorum’la ilgili hiç böyle güzel bir proje yapılmadı. Yapanlara teşekkürler (Atakan Bey başta).

Helal olsun 5 Yıl Önce

Çorum ve çorumlu adına yapılan her şeyi takdir etmeyi öğrenin. Emeği geçenleri takdir ediyorum. Siz ise çorumlu olamazsınız. Çok yazık. O Hainlik birgün senide çarpar.

Çorumlu 5 Yıl Önce

Projeyi yapan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum, ağzı olan konuşuyor diye bir laf vardırya, işte bu tipler hiçbir şey yapamazlar beceriksiz ellerinden hiçbir iş gelmez sadece konuşurlar, Allah’tan ağızları varda ağızlarıyla konuşuyorlar!!!

Çorum19 5 Yıl Önce

İzmit’te bile gördüm, Çorum hiç bu kadar tanıtılmamıştı, müthiş gurur duydum. Devamını çekelim.

Çorum19 5 Yıl Önce

Osman öz kim ya! Neresi saçma, izah et de ikna et bizi..!!!

Çorum 19 a 5 Yıl Önce

Gaziantep te gördüm acayip mutlu oldum.. devam filmler olmalı .. katkı verenleri kutluyorum , Çorumlu olarak insan gurur duyuyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.