habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum da listeye girdi

SAĞLIK

Sağlık Bakanlığı’nca Korona virüsü testi doğrulama testi yapılacak hastaneler arasına Hitit Üniversitesi Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi de dahil oldu.

COVİD-19 doğrulama testleri Çorum’da yapılacak.

Sağlık Bakanlığı’nca Korona virüsü testi yapılacak hastaneler arasına Hitit Üniversitesi Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi de dahil oldu.

Edindiğimiz bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı koronavirüs tarama testini 81 ilde gerçekleştiriyor. Koronavirüs doğrulama testi yapacak merkez sayısını 16’dan 26’ya çıkardı. Bu merkezler arasında Hitit Üniversitesi Erol Olçak Eğitim ve Araştırma Hastanesi de yer aldı.

23 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs doğrulama testleri yapılmaya başlanacak. Geçtiğimiz Ocak ayında hastanede açılışı yapılan Moleküler Mikrobiyoloji ve Tüberküloz (PCR) Laboratuvarı’nın Koronavirüs doğrulama testlerini yapmaya uygun olduğu ilan edildi.

Yorumlar (4)

Haberci 4 Yıl Önce

Böyle başlık yapılmamalı,Test şehrimizde yapılacak başlığı daha uygun olurdu.

Bay bilen.! 4 Yıl Önce

Eski devlet hastanesi karantina için neden kullanılmıyor? ordan daha uygun yermi aşağı hastane?

Emekli saglikci 4 Yıl Önce

Eski devlet hastanesi başarıyla curumektedir

Rumuz 4 Yıl Önce

Eski hastane ne için kullanılmıyor sorunun cevabı sudur. Hastane aynınharabe gibidir. Köpek bağlasan durmaz dünyanın parasını harcayacaklar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.