habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’a 11 hekim ataması

SAĞLIK

Çorum merkeze çeşitli branşlarda uzman hekim, bazı ilçelere ise diş hekimi ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı’nca Çorum merkez ve ilçelerine çeşitli branşlarda uzman hekim, ilçelere ise diş hekimi ataması yapıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı 2019 yılı 2. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurası sonucu Boğazkale, Sungurlu, Mecitözü ve Alaça İlçe Devlet Hastanelerine Diş Hekimi atandı.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ise KBB Uzmanı, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyolojei ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Cerrahisi Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne de tabib atandı.

Yorumlar (8)

Bay bilen! 5 Yıl Önce

Allahtan ASC var;)

Çorumlu 19 5 Yıl Önce

Sayın vekilin maaşaAllahı var her ay en az 10 doktor atıyo çoruma astı astarı yok geçen ay romotoloji doktoruda demişti şimdi adı bile geçmiyoooo

Diş hekimi 5 Yıl Önce

Çorumun ilçelerindeki diş hekimleri merkezdeki zabıtadan daha az maaş alıyorlar :)) Boşuna hizmet beklemeyin bizden..

salih 5 Yıl Önce

Hala Koskoca ÇORUM'da 1 yıla yakındır Romatoloji ve Hematoloji doktoru yok.Kimin umurun da.

Adem 5 Yıl Önce

Ahmet Sami Ceylan, Çorum için bir nimet, eğer olmasa hekimsiz kalacaz

Şahin 5 Yıl Önce

Atansa da değişen bir şey yok gece 24.00 te acile gittim 1 saatte 4 hasta aldılar çok rahatsızdım dahada rahatsızlaştım girişi iptal ettim 184 aradım geri dönüş yaptılar güya bir hastaya 20 dakika süre bakıyorlarmış, ben normal poliklinikte bile 5 dakika kalmadım kalmışkı acilde 20 dakika muayene süresi olsun, yöneticilerden hastanelerin yeterli denetim yapması gerekir.

Zehra 5 Yıl Önce

Romatoloji doktoru getiremeyen bir şehirden ben artık umudumu kestim.

Halit karagöz 5 Yıl Önce

Büyük hastane yapmalı degil içinin doktorunu getirmeli ben 1.5 yıldır romatoloji doktoru bekliyorum ama ne yazıkki doktorlar bizim çorum ilimize gelmekten korkuyorlar mesajlari okuyorsaniz bize doktor gonderin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.