habercim19.com özgür haber özgür yorum

Fakülte kurulunca Diş Hastanesi'nin temeli atılacak

SAĞLIK

Milletvekili Ceylan, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurulmasıyla birlikte yeni Diş Hastanesi’nin temelinin atılacağını açıkladı.

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin temel atma töreninde konuşan AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Hitit Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi'nin kurulmasıyla (resmi olarak faaliyete geçmesi) birlikte Diş Hastanesi'nin temelini atacaklarını açıkladı.
Merkez açılışında Diş Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili de bir açıklama yapan Milletvekili Ceylan, Diş Hekimliği Fakültesi’nin kurulmasıyla birlikte yeni Diş Hastanesi’nin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağı bilgisini paylaştı.

Yorumlar (10)

Halim 4 Yıl Önce

Diş Fakültesi değil DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ. Şunu çok merak ediyorum. Diş Fakültesi Kavramını kullanan Ahmet Sami Ceylan mıdır. Buna hiç ihtimal vermiyorum. Yoksa siz mi DİŞ FAKÜLTESİ Dediniz.çok ilginç eğer öyleyse bu haberi gazetenin çay ısı yazdı. Allah aşkına lütfen biraz dikkat

Siyasettin 4 Yıl Önce

Diş hastanesi bir ihtiyaçtır.İhtiyaç olan yerde fakültenin açılması neden beklenir?Bence plansız ve projesiz bir yaklaşım olmuş.

Corum 4 Yıl Önce

Valla verdiğimiz oyun vebali var keşkem 2 sefer düşümdeydik sizleri meclise gondermeseydik Cumhurbaşkanımız a sözüm yok. O hastaneyi oraya karar verenleri tarih affetmeyecek gece yatarken verdiğim oyun vebali uyumuyor. ALLAH ıslah bizi

Diş Hekimliği Fakültesi 4 Yıl Önce

Yorumları görünce bir açıklama yapmakta yarar görüldü. Hitit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 06 Temmuz 2018 tarihinde kurulmuştur. Yani zaten vardır. Web sayfasında da bu konuda yeterli bilgiler bulunmaktadır. Hatırlatmak istedim.

Xyz 4 Yıl Önce

Tip fakultesine benzemesin de

Tıp Fakültesi 4 Yıl Önce

Değerli hemşerim, 200e yakın hocasıyla, 400 öğrencisiyle, mükemmel bir hastanesiyle hizmet veren Tıp Fakültesine haksızlık yapmasak. Ya da böyle kötülemek yerine eksikleri neyse, paylaşsak ve hep beraber düzeltsek acaba memlekete daha mı fazla iyilik yapmış oluruz? Ne olur Taş üstüne taş koyalım, yıkmak çok kolay.

Yıkmak / Yapmak 4 Yıl Önce

Hadi gel yıkalım şu Süleymaniyeyi desen, İki kazma kürek, iki de ırgat gerek, Ancak hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek.

vatandaş 4 Yıl Önce

en büyük eksiklik fakültenin cemaatcilere teslim edilmesi.daha ne olsun?

Çorumlular 4 Yıl Önce

Diş Hekimliği, Veteriner fakülteleri resmen var fiilen yok, mevcut Rektörümüzden bu fakültelerin ivedilikle faal hale getirmesini bekliyoruz.

Masum vatandaş 4 Yıl Önce

AKP ye hiç oy vermedim.Hem şehrimizde hem de genel siyasette yapılan yanlışlarda zerre kadar vebalim yok.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.