habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hastane memnuniyeti değerlendirmeye alındı

SAĞLIK

Hastane Hizmetlerinden Hasta Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı Vali'nin başkanlığında yapıldı.

İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlıkları yapılan Hastane Hizmetlerinden Hasta Memnuniyet Anketi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Toplantı Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz nisan ayında Çorum Valiliği’nce hem valilik hem de hastane hizmetlerinde vatandaş memnuniyetinin tespiti amacıyla bir anket düzenlendi.

Hastane hizmetlerinin kalitesinin artırılması amacıyla düzenlenen anketle ilgili bugün itibariyle Vali Çiftçi başkanlığında ve sağlık kuruluşlarını temsilcilerinin de katılımıyla değerlendiriliyor.

Yorumlar (5)

Çorumlu Sağlıköı 5 Yıl Önce

Liyakat olmayan yerde memnuniyet olmaz.. Sağlık çalışanları mevcut il sağlık müdürlüğünden ne kadar memnun onu da sormak lazım.. Atamalar neye göre yapılıyor onu sormak lazım.. İlçelerdeki Hastanelerde sağlık çalışanları neden hiç döner sermaye ödemesi alamıyor onu sormak lazım.. Bunlar ele alınmayacağı için boşuna fotoğraf çektirmişler..

salih 5 Yıl Önce

yapmayin bu idarecilerlemi halkı memnun edeceksiniz. anketleri hasta gibi kendileri doldurup memnuniyeti yüksek göstermiyorlar. halkin memnun olmasi icin ilk önce kendileri gitmeli

Hey_hat 5 Yıl Önce

LİYAKATI GETİR VE TORPİLİ KALDIR. AL SANA MEMNUNİYET. BAK GÖR NASIL DÜZELİYOR İŞLER. Hastane sorunlarını yazmaktan usandık, SAĞIR SULTAN BİLE ÖĞRENDİ, bunlar hala öğreneceklermiş...

Vatandaş 5 Yıl Önce

İdareci koltuğunu liyakatsiz adamlar doldurmuş. Ne vatandaş memnun nede çalışan. Memurla vatandaşı karşı karşıya bırakıyorlar. Görüntünün değil işleyişin önemli olduğu bir sağlık bakanlığı hayal olmasın.

Çorumlu doktor 5 Yıl Önce

Tokatlı hanımefendi Eş durumuyla Tokattan geliyor direk merkeze.. Çorumluda 10 yıl ilçede çalışıyor gelemiyor merkeze. Sonrada memleketine küsüp gidiyor başka şehirlere.. Çorumluya çorumda yapılan başka şehirlerde yapılmıyor ben gittim kurtuldum..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.