habercim19.com özgür haber özgür yorum

Prof. Dr. Bostanoğlu da gidiyor

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Tıp  Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Settar Bostanoğlu, Çorum’dan ayrılıyor.

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Settar Bostanoğlu, Çorum’dan ayrılıyor.

PROF. DR. SETTAR BOSTANOĞLU

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bostanoğlu, uzmanlığını SSK Ankara Eğitim Hastanesi 1. Genel Cerrahi Kliniği, yan dal uzmanlığını Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesi Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniği’nde tamamladı.

Kütahya Hastanesi 1992-1993 Dr. Muhittin Ülker Acil yardım ve Travmatoloji Hastanesi, Mevki Hastanesi ile Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Genel Cerrahi Kliniği Başasistanı ve Eğitim Görevlisi olarak çalıştı.

Sindirim Sistemi Cerrahisi, Onkolojik Cerrahi, Laparoskopik Cerrahi alanlarında çalışmaları olan Bostanoğlu, 2015 yılında Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde profesör unvanı aldı.

Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Yönetim Kurulu Üyeliği, Ana Bilim Dalı Başkanlığı, Komisyon Başkanlığı, Fakülte Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Bostanoğlu, Türk Cerrahi Derneği, Ankara Cerrahi Derneği,Türk Gastroenteroloji Derneği, Türk Kolon Rektum Cerrahisi Derneği Üyesi.

Yorumlar (22)

cafer 3 Yıl Önce

Çorum için büyük kayıp

hoca 3 Yıl Önce

hasta bakmazsam,ameliyat yapmazsam,asistan yetiştirmezsem,akademik bilimsel çalışmaya destek vermezsem,kalıcı bir eser bırakmazsam nerde kaldı benim hocalık?

ismail 3 Yıl Önce

geriye dönüp baktığımda bir şey görmedim.

vatandaş 3 Yıl Önce

hocalık sistemi modern ağalık sistemidir.Çalışmaya göre para alınmış olsa ameleler zengin olurdu.

yasemin 3 Yıl Önce

Çoruma Çorumluya faydası olmayan birisi.

emekçi 3 Yıl Önce

Amele kardeşlerimizin cebi fakir olsa da gönülleri zengindir.Alın teri ile çalışıp başkasının Emeğini sömürmezler.

tülay 3 Yıl Önce

hocam elinize emeğinize sağlık.Yolunuz açık olsun.

mehmet yaşar erkan 3 Yıl Önce

hocam ellinize kolunuza saglık yolunuz açık olsun selamlar

Bilen konuşsun 3 Yıl Önce

Kardeşim Allah aşkına üniversiteye nereden vuracağınıza şaşırdınız ya!!! Hocanın sağlık sorunları var emekli oldu gidecek bunun altından ne arıyorsunuz. Bu çok doğal bir süreç değil mi zaten. Hoca sağlık sorunundan sonra zaten hasta bakmıyordu. Allah’ını seven bildiğini ve doğruyu konuşsun, yaptığınız şeylerin Çorum’a zarar verdiğini unutmayın...

mehmet 3 Yıl Önce

hocam hayırlı olsun.sağlıklı bir emeklilik yaşantısı geçirmenizi diliyorum.Çoruma yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyorum.Güle güle gidin.sizi unutmayacağız.

İnsaf 3 Yıl Önce

Ne mutlu size işte. Artık pratisyenlere gidersiniz. Size şov adamı lazım, artis lazım. İşini bi-hakkın, reklam yapmadan düzgün yapan lazım değil. Kimbilir senden doğru hangi işi istedi de, sen de yapmadın. O yüzden bunu yazıyorsun.

Allah Razı Olsun 3 Yıl Önce

Hay Allah senden razı olsun arkadaş. "Allah'a inanan ya hayır konuşsun ya da sussun, Hz. Muhammed (SAS)".

Settar Hocam, Yusuf-i Bahri Hazretleri... 3 Yıl Önce

Türkiyede Sağlık Bakanlığına bağlı 150'ye yakın merkezde Genel Cerrahi Eğitimi veriliyor. Bunların büyük kısmı İstanbul, Ankara, İzmirde. Üniversitemiz tıp fakültesi genel cerrahi anabilim dalı Türkiyede akredite edilen 20 merkezden biri oldu. Ve bu akreditasyonu almamıza vesile olan, gerekli eğitim ve fiziki alt yapıyı hazırlayan ekibin başdırı Settar hoca. Helallelik dilenip, teşekkür edilmesi gerekir. Teşekkürler Cerrahi ekibi. Kıymetinizi bilen yerlere gidin lütfen.

Çorumluya Çağrı 3 Yıl Önce

Hemşerilerim, lütfen çoruma niye kimse gelmiyor, niye gelen gidiyor diye şikayet etmeyin. Burada 3-5 kişi olumsuz yazıyor, siz neden Çorum'a hizmet eden bu bir avuç insana yorumlarınızla destek olup, bu Çorum'a zerre katkı sağlamadan eleştiren 3-5 kişiye haddini bildirmiyorsunuz. Açık çağrı, hocayı ne kadar tanıyorsunuz, ne yaptığıyla beraber kimliğinizi açıklayın, bilelim. Ve egereken yapılsın. Hodri meydan.

Kemal 3 Yıl Önce

Syn Demirer, üniversitedeki bu yaprak dökülmeleri ile ilgili de bir yazı yazar mısınız? Niye birer birer gidiyorlar? Sıkıntı rektörde mi, başka şeyler mi var? Gerçekten bilmek istiyoruz. Sanki anormal bir şeyler var(mış) gibi geliyor. Birileri ikili ilişkilerinden dolayı sessiz kalıyor bari siz yazın.

Çorum sevdalısı 3 Yıl Önce

Bu giden hoca haberleri çoğalmaya başladı. Bir sebebi mi var acaba?

bill gates 3 Yıl Önce

Azizim bu fani hayatta dost kazanacaksın,yoksa eleştirilere maruz kalırsın.

Öneri ve yorum 3 Yıl Önce

Bu hocaların gitmesine sebep olan etkenler ve şahısları göndersek tıp fakültesi için daha iyi olacak.

Selah 3 Yıl Önce

Gene ülkemizin kronik rahatsızlığı... Burada yorumcular gene herşeyi bilen,herşeyden anlayan kişiler. Her zaman ki gibi gene ortak bir noktoda buluşamıyorlar. Kendisine faydası olduysa iyi bir insan,bilim adamı ama şahsın işini halletmediyse kötü insan,işe yaramaz bir bilim adamı oluyor. Mevlam sonumuzu hayr eyleye...

gerçek 3 Yıl Önce

vatandaşla arasına kalın duvarlar örüp tel örgüler çekti. vatandaş odaklı olabilseydi bu film böyle bitmezdi.

Çorum 19 3 Yıl Önce

Hitu de genel cerrahi üroloji kardiyoloji nefroloji 4 4 lük bravo takdir ediyoruz

öneri ve yoruma cevap 3 Yıl Önce

kimi çalştıracaksınız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.