habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ve Diş Hastanesi'ne ilk kazma vuruldu

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı resmen başladı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Diş Hastanesi binası için ihale sürecinin tamamlandığını ve müteahhit firmanın inşaata başladığını belirterek, Çorum’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.

Milletvekili Ceylan, yaptıkları girişimler neticesinde Hitit Üniversitesi Güney Kampüsü içerisinde bulunan 20.000 m² bir alana Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yapılmasına karar verildiğini hatırlattı.

Sağlık Bakanlığı tarafından bodrum, zemin ve 4 kattan oluşan Diş Hastanesi projesinin hazırlandığını aktaran Ceylan, hastanenin yapımı için önce Nisan ayında ihale açıldığını, çeşitli sebeplerle bu ihalenin iptal edilmesinin ardından da Temmuz ayında bir kez daha ihaleye çıkıldığını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan ihalenin Setyap İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve Su Taahüt İnş. Tic. ve San. A.Ş. iş ortaklığında kaldığını açıklayan Ceylan, 30 Eylül tarihinde yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını kaydetti.

Yüklenicinin firmanın inşaata hemen başlayarak ilk kazmayı vurduğunu kaydeden Ceylan, Diş Hastanesi’nin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağını dile getirdi.

İçerisinde 50 ünite bulunan Diş Hastanesi’nin inşaatının belirlenen süre zarfında tamamlanarak Çorumluların hizmetine sunulacağını vurgulayan Ceylan, bünyesinde ameliyathaneler, lokal girişim odası, yataklı servisi, protez laboratuvarı, röntgen odalarının yer alacağının anlattı.

Ceylan, Diş hastanesi ile birlikte Çorum’dan başka kentlere sevkin artık olmayacağının altını çizerken, Çorum’u sağlık alanında bölgenin yıldızı yapma iddialarında önemli bir aşamanın daha kat edildiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar (9)

Geçmiş 2 Yıl Önce

Çorumun sağlık geçmişine bakınca herşeyde sayın vekilimi görürsünüz. Sayın vekilimin kıymetini bilmeyen utansın. O bir numara.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Yıl Önce

Allah aşkına ÇORUM da tamamlanan bir tane yatırım gösterin. Yatırım diyorlar ya yarım kalıyor, ya da kaderine terk ediliyor. ÖRNEK İLÇE YOLLARI, ESKİ DEVLET HASTANESİ, POLİS MESLEK OKULU VE DAHA BİR ÇOK YATIRIMLAR. SENELERDİR SÖYLÜYORUM, SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Cesur 2 Yıl Önce

Kanser Hastanesini üç ayda bitirdiler Diş Hst biter

Çorum lu 2 Yıl Önce

Önce hayırlı olsun Çorum a, yalnız Eğitim Araştırma Hastanesinin hemen baş ucuna yaparak trafik yoğunluğu olacaktır. Şehrin tam tersi tarafına yapılsaydı daha iyi olurdu, zannımca

Doğrusu 2 Yıl Önce

Hastane değil merkez. İnsanları kandırmayın. Bir kademe altı. Çoğu işlem yine yapılamayacak. İl sağlık müdürüne sorabilir siniz.

HAKKA TAPAN 2 Yıl Önce

Şimdiki şehrin merkezinde güzelim yeri ne ola acep

Bravo 2 Yıl Önce

ALLAH RAZI OLSUN. GÜZEL İŞLERİ YAPANLARI TEBRİK EDİN. ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YAPTIĞINIZ HİZMETTEN DOLAYI KUTLUYORUM. BİRDE ŞU HIRSIZLIK YAPANLARA COKSENIZ .Memlekette adam diye gezmeseler

Hizmet 1 Yıl Önce

Sayın vekilim Çorum’a en büyük hizmetin il sağlıktaki ihsanı görevden almak olur. Bütün Çorum seni alkışlar.

ÇORUMLU 1 Yıl Önce

Yalakalık yapacağım diye Nankörlük etmeyin . Çorum' un bütün sağlık altyapısı Agah KAFKAS tarafından yapıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.