İşte ‘müjde’ buna denir

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Diş Hastanesi’nin yakın zamanda ihale edileceği müjdesini verdi.

09 Eylül 2021 Perşembe 01:32
İşte ‘müjde’ buna denir

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Diş Hastanesi’nin yakın zamanda ihale edileceği müjdesini verdi.

Ceylan, dün akşam Çorum’un İskilip ilçesi merkezli yayın yapan İskilip’in Sesi Televizyonu’nun canlı yayın konuğu oldu. ‘Bizim Mahalle’ adlı programda ilçenin deneyimli gazetecisi Şaban Balcı ile Habercim19 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Demirer’in özelde İskilip, genelde Çorum’a dair sorularını cevaplandırdı.

DEMİRER’İN DİŞ HASTANESİ SORUSU ÜZERİNE

Gazeteci Mustafa Demirer’in Diş Hastanesi’ne ilişkin bir sorusuna cevap veren Milletvekili Ceylan, “eski Devlet Hastanesi’nde yaptığımız basın açıklamasından sonra Sağlık Bakanımız aradı. Sağlık alanında Çorum’a iyi bir yatırımın ihale projesini konuştuk. Yakında açıklarız.”dedi.

SAĞLIK BAKANI ARADI

Sorunun cevabını başlangıçta kısıtlı tutan Ceylan, hemen akabinde Ankara yolu hastane karşısındaki Güney Kampüsü alanında yapılacak Diş Hastanesi’nde tüm prosedürlerin tamamlandığını, ihale tarihinin kısa zaman içinde açıklanacağını ve inşaatına başlanacağını kaydetti. Ceylan, Diş Hastanesi’nde ortodonti, çene cerrahi gibi tüm birimlerin var olacağını belirterek, “Sayın Sağlık Bakanımız Diş Hastanesi ihalesinin yakında açıklanacağını ifade etti. Eski Devlet Hastanesi ile hnemen hemen aynı zaman dilimlerinde Diş Hastanemiz de tamamlanarak hizmete alınacak.”diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.09.2021 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hekim 2021-09-09 08:59:15

İstediğin kadar büyük hastane yap, HEKİME akpli ilkokul mezunu temizlikçi ile aynı maaşı verdiğin sürece hizmet bekleme.. MHRS'den sıra alamıyorum diyenler gitsinler baksınlar hekimle ilkokul mezunu taşeronu maaş bordrosuna kim ne kadar maaş alıyor görsünler

Avatar
Hekim 2021-09-09 20:47:29

Halep ORDAYSA arşın burda dostum. Anlaman kıt biraz ama bir daha söyleyim git maaş bordrolarına bir bak

Avatar
Çorum'lu 2021-09-09 05:37:34

Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum her zaman Üvey evlat.

Avatar
İskilipden 2021-09-09 06:50:38

Umut ışığı varmı?
Yüksek Okulu bitirilmesi programında okullardan bazılarını iş adamları yaptı diye örneklerdi. İskilipdeki okulda halk yardımları toplanmadı mı.
1kuruş önemli. SAHİPSİZ BIRAKILMAMALI. HALKA İNİLMİŞ. ANKARA YOLUNDA Karşısı yapılmış. TEK ŞERİT VAR halen de duruyor.
Yurt kur ihtiyaç üniversite yüksek okula ayakkabıcılık bölümü açılmalı.

Avatar
Hekime cevap 2021-09-09 19:16:28

Merak ettim bu söylediğine inanan var mı ilkokul mezunu temizlikçi doktorla aynı maaş alıyor:))

Misafir Avatar
gerçek söyler 2021-09-09 22:43:00 @Hekime cevap

doğru söylüyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
Hüseyin Tığlı 2021-09-09 08:28:19

Diş hastanesinin yerinin değişmesi isabetli olmuş. Mevcut diş hastanesinin yerine yapılsa idi her yönüyle sorunlu bir hastane olacaktı. Keşke hastane bahçesine yapılacak merkezde diş hastanesi bölgesine yapılsa idi. Genişlemesi daha iyi olurdu. Şimdiki yeri çok yanlış. Otopark sıkıntısı birde bu merkezin yoğunluğu olunca nasıl olur zamanı gelince göreceğiz.

Avatar
KENAN 2021-09-09 15:06:13

İskilip in sesine ve iskilipTV ye teşekkürler güzel olmuş. geç kalındı. ilçe yüzde kaçlarda oy veriyor. ancak gelen hizmet ne kadar napalım idare edelim olmamalı artık. yıllarca yol yapılıyor diye yollar kazıldı. servis yolları rezalet şekilde ANkara yolunu bir hatırlayalım Araçlar otobüsler kamyonların makak vs her yeri bitti gene Kızılırmak tarafında bekleyen kesim var ne zaman yapılacak idare edin olmasın artık İLÇEDE İKTİDAR PARTİSİNİN İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİMİ NEDEN GÜNDEME İLİŞKİN BİLGİ VE BEYAN PAYLAŞMAZ SAHİPSİZ BIRAKILIRSANIZ SAHİP ÇIKILMAZ YERELE İNİİLMİŞ önceden böyle değildi REİS SAĞOLSUN