Rektör’ün gündemi diş hastanesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara ziyaretlerine ilişkin sosyal medya paylaşımlarına devam etti.

25 Haziran 2021 Cuma 00:52
Rektör’ün gündemi diş hastanesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara ziyaretlerine ilişkin sosyal medya paylaşımlarına devam etti.
Önceki gün Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Hamdi  Topal ile Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ı ziyaret ettiklerini belirten Öztürk, “Ziyaretimizde Bakanlığımız ve Üniversitemiz arasında başarılı bir şekilde yürütülen afiliasyon ile diş hastanesi sürecini görüşerek değerli görüş ve tavsiyelerini aldık.” şeklinde bilgilendirmede bulunmuştu.

Rektör Öztürk, dün de Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, “Eğitim çalışmalarımız ile ihtisaslaşma alanımız kapsamında sağlık teknolojileri ve tıbbi cihazlar noktasında neler yapılabileceği konusunda değerli tavsiyelerini aldık. Ayrıca Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile ihtisaslaşma alanımız bağlamında yürütmeyi planladığınız çalışmalara dair öneri ve desteklerini alarak diş hastanemiz konusunda gelinen süreci kendilerine arz ettik.”dedi.

Rektör Öztürk, ayrıca Sayıştay Başkanı seçilen Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Metin Yener’i de ziyaret ettiğini de duyurarak, “Sayın Metin Yener’i ziyaretimizde Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü olarak ifa ettiği görevin son gününde verdiği destek ve yakın ilgileri için teşekkür ederek yeni seçilmiş olduğu Sayıştay Başkanlığı vazifesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerimizi ilettik."dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2021 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kenann 2021-06-25 15:28:29

veteriner fakültesi kurulmalı bu konuda bir açıklama varmı? neden gündeme getirilmiyor.

Misafir Avatar
çorumlu 2021-06-28 11:15:27 @kenann

bencede açılmalı. bakın yozgata kastamonuya üsküdarı geçtiler. taaaa 1992 de kurulan veteriner fakültesi hala açılamamış

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
eşofmanlı şevket hoca 2021-06-25 18:44:46 @kenann

veteriner fakültesine ne gerek var?mezunları zaten iş bulamıyor.işsizler ordusu yaratmanın ne anla mı var.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Bilen 2021-06-25 13:34:35

Sayın hocam tıp fakültesi öğrencileri ne zaman kendine ait derslikler de eğitim alabilecekler? Bu konudaki çalışmalarınızda açıklarmısınız?