Mevzu sinekler...

Çorum'da uzun bir aradan sonra ikinci kez sinek yoğunluğu yaşanıyor.

26 Nisan 2024 Cuma 09:20
Mevzu sinekler...

Çorum'da uzun bir aradan sonra ikinci kez sinek yoğunluğu yaşanıyor.

Çorum Belediyesi önceki gün yaptığı açıklamada, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle vektörel mücadeleye erken başlandığını duyurdu. Açıklamanın yapıldığı gün ağırlıklı olarak parklardan olmak üzere bazı bölgelerde sinek istilası gözlendi.

Yayaların giysilerinin üzerine yapışan, semt parklarında daha yoğun olarak gözlenen, akşamları ise aydınlatmanın olduğu her yerde olan sinekler Çorumlu'yu rahatsız etmeye devam ediyor.

Çorumlular bu sezon aniden yoğunlaşan sinek oluşumunun nedenlerini sorgularken, Çorum Belediyesi'nin tedbirlerini kısa sürede hayata geçirmesiyle haşerat probleminden kurtulacağını umut ediyor.

Son Güncelleme: 26.04.2024 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tekniker 2024-04-26 09:36:20

evet hastane ve çevresinde de yoğun şekilde sivrisinek var.

Avatar
Isi ne 2024-04-26 10:26:11

Belediyenin isi ne ? Ilaclasin mucadele etsin.

Avatar
Mustafa 2024-04-28 19:30:34

Herkesi memnun etmek çok zor birisi belediyenin görevi ne diyor birisi doğal döngü diyor böyle ölünce işin içinden çekilmiyor.Yagmur yağıyor metre ye düşen yağmura bakmadan klavye yorumculuğu yapıyorlar.Biraz daha sakin ve mantıklı yaklaşmak gerekli gibi konulara

Avatar
Hüseyin Tığlı 2024-04-26 21:38:02

İlaçlayın bakalım bir gün o ilaçlar neremizden çıkar. Köyde yaşayan insan doğal ortamda sinek ile yaşamayı biliyor. Şehirdeki bilmiyor. Atatürk boşa dememiş köylü milletin efendisidir diye. Doğanın dengesini bozarsak kimyasal ile hem sinekleri kendimizi öldüreceğiz. İnsanlığın sonunu kendi getirecek.