Günay kutladı, ilk yorumunu yaptı

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Cumhur ittifakı meclis üyelerini kutladı, ilk kez seçim sonuçlarını yorumladı.

19 Nisan 2024 Cuma 15:14
Günay kutladı, ilk yorumunu yaptı

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile Cumhur ittifakı meclis üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

'HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ' MESAJI

Günay, seçim dönemi kendilerine destek olan, oy atan herkese teşekkür ederek, yeni dönemde AK Parti'ye oy atan, atmayan herkesi kucaklayanlarını söyledi.

'İPİ GÖĞÜSLEYEN 24 İLDEN BİRİYİZ'

31 Mart seçimlerinin ardından AK Parti il teşkilatı olarak bir değerlendirme yaptıklarını anlatan Başkan Murat Günay, yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini ve Cumhur İttifakı üyesi MHP ile BBP yöneticileri, partisinin her kademesinin sokakta çalıştığını söyledi. Dayanışma ve birlik içinde ev ev, sokak sokak yaptıkları çalışmaların sonucunda da Çorum’da seçimi kazandıklarını dile getiren Günay, “ Bu çalışmaların ardından milletimizin büyük desteği ile 31 Mart'ta ipi göğüsleyen 24 ilden biri olduk. Çorumlu hemşehrilerimiz AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza, davamıza büyük destek verdiler .Yanımızda olduklarını gösterdiler. Partimize büyük destek veren, vefasını gösteren büyük Çorum halkımızın her bireyine çok teşekkür ederim” dedi.

'MUHASEBE YAPTIK, ORTALAMANIN ÜZERİNDEYİZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açık gönüllülükle seçim değerlendirmesi yaptığını vurgulayan Günay, kendilerinin de il teşkilatı olarak değerlendirme yaptıklarını dile getirerek, “Reel bir gerçek varsa çok şükür en az oy kaybederek zafere ulaşan bir teskilatız. Tüm oy oranlarımız Türkiye ortalamasının üzerinde yer alıyor. Gece gündüz demeden çalışan vekillerimize, belediye başkan adaylarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimlerine , mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize,İl genel meclisi ve belediye meclis üyelerimize , parti üyelerimize, STK'larımıza, cumhur ittifakı ortağımız MHP ve BBP teşkilatlarındaki tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum”ifadelerine yer verdi.

'HİZMETLERE  KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ'
Ülke gündeminde 4 yıl daha seçim olmadığını hatırlatan Günay, “Biz Çorum halkımız için bize oy veren vermeyen, ayrıştırmadan, ayırmadan parti gözetmeden hizmetlere yine birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hem Çorum Belediyemizin hem cumhur ittifakı tüm belediye başkanlarımızın seçim sürecinde  vaat ettikleri tüm projelerin milletvekillerimiz ile birlikte  yerelde ve Ankara'da takipcisi olacağız. Hiç bir ilçemizi, beldemizi mahalle ve köyümüzü ayırt etmeden hizmet edeceğiz. Hizmet için koşturacağız ve üreteceğiz. Her daim milletin emrinde olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde  durmadan yorulmadan  çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; Biz bitti demeden hiç bir şey bitmez” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.04.2024 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-04-20 06:56:41

MAKAM ODASINDAKI SATAFATA BAK Akp bundan kaybediyo

Avatar
Çorumlu 2024-04-19 19:01:32

Yozgat naptı aldı yatırımları, oy zamanı hat başka parti, ha burdayım yatırım alıp almamak bizim seçilenlerin becerisi önümüzde genel seçimlere 4 yıldan az kaldı napılacak İlçe yolları, yüksek hızlı tren konut üretimleri organize sanayi bölgeleri ACİLEN BİTİRİLMELİDİR.

Avatar
Bsk birim müdürü çok ,makam arabası Audi 8,vb vb 2024-04-19 19:07:53

Allah Allah

Avatar
İskilipli 2024-04-19 18:28:57

İlçemize teşkilat başkanı ve Belediye başkanımız gecesini gündüzüne katıp dur durak bilmeden Beyediye için çalıştılar Halen de çalışmaktadırlar. Ama belediyeler kontrol altına alınmalı, işe alım, harcamalar, mal hizmet alımları, diğer kurumlar nasıl ciddi araştırılıyor ise belediyeler de ince okunup sık dokunma lı, borç ağzına kadar, personel ağzına kadar,

Avatar
Davut 2024-04-19 17:28:23

Çorumlu oyunı

Avatar
Son gülen 2024-04-19 19:13:54

Halk olsun

Avatar
Has Çorumlu 2024-04-19 17:00:44

Helal olsun Murat Başkana, Çorum farkını gösterdi.

Avatar
Yazık 2024-04-19 18:43:50

OOOO Beyler hoş geldiniz, zahmet verdiniz. Herkes çok iyi biliyor seçim de destek vermediniz. Size kalsaydı ipi zor göğüslerdik bilesiniz. Yirmi koca gün olmuş yeni ziyarete geliyorsunuz adama hiç gelmeseydiniz derler.