habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ve eski hastanede tarih belli oldu

SAĞLIK

Çorum’da eski devlet hastanesi yerine yapılacak yeni hastane için ihale tarihi belli oldu.

Çorum’da eski devlet hastanesi yerine yapılacak yeni hastane için ihale tarihi belli oldu.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Av. Oğuzhan Kaya, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü. Ceylan ve Kaya, ‘eski devlet hastanesi’ yerine yapılacak sağlık tesisinin 21 Aralık’ta ihale edileceğini duyurdu.

Eski devlet hastanesinin yeniden sağlık hizmetlerine kazandırılması için 2021 yılında başlatılan çalışmaların yaşanan maliyet artışları nedeniyle yeniden değerlendirildiğini bildiren Ceylan ve Kaya, hastanenin yeniden hizmete açılabilmesi için 21 Aralık’ta ihale edileceğini hatırlatarak, “İlimiz Bahçelievler mahallesi 171 ada 60 parselde yapılacak olan 200 yataklı B grubu devlet hastanemiz 2. Basamak Devlet Hastanesi tüm özelliklerini taşıyacak, ayrıca bu alanda mevcut eski C blok olarak adlandırılan binanın da güçlendirmesi yapılarak yataklı servis olarak hizmet vermesi sağlanacaktır. Yeni hastanemizin inşaat ihalesi 21.12.2022 tarihinde Sağlık Bakanlığımızca yapılacak olup ihale sonrası en kısa sürede inşaatına başlanacaktır. Yeni devlet hastanemizin hiçbir sorunu yok. Orada Çorum’a verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Mevcut devlet hastanesini de yaparak entegre bir şekilde Çorum’un hizmetine sunacağız” dedi.

Yorumlar (14)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

Seçimler yaklaşıyor. Bol bol fotoğraf çektirmek gerekiyor. Eski Devlet Hastanesi 2023 de bitmez, 2053 de bitmez, 2071 de belki. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Tuncay 1 Yıl Önce

Yeni hastanede İşi bilen,liyakat sahibi,tecrübeli,güçlü bir yönetimin yapısının oluşturulması vatandaşın aldığı hizmetin kalitesini ve memnuniyetini arttırır.Hayırlı olsun.

Kenann 1 Yıl Önce

Vizyonsuz adamlar ilk başta bu hastane kapatılmasaydı Devlet bu kadar para harcamayacaktı. Bu külfet sizin eseriniz..

Klinik Destek 1 Yıl Önce

Her iş bitti de sıra yönetimin oluşturulmasına mı kaldı?Her zaman ki gibi saçmalamışsın.

Gorengoz 1 Yıl Önce

Seçim öncesi bunlari çok okuyacağız.yandasa ihale verilecekki torba dolmali..

çorum 1 Yıl Önce

SABAH SABAH RESMİ GÖRÜNCE KONSANTREM BOZULUYOR.

Yuhhhhhhhhh 1 Yıl Önce

Milleti parasını nasıl bu kadar hoyratça harcıyorsunuz birde insanlara eziyet çektirerek vAllahi çok zor hesap veririsiniz yaradana

Secim kokan hareketler 1 Yıl Önce

Bunlar secim yatirimlari. Yapmazlar ya da baslarlar yarim birakirlar. Once yarim kalan yatirimlari yapin ( Kirkdilim Tunelleri ) gibi

Tarafsız 1 Yıl Önce

Kenann olanı söylemiş hem yük azalacak hemde maddi manevi külfet.Ama idarecilerimiz hizmetten çok şovenistlik yapıyor oda halkımızı malesef bölüyor.

Vizyon 1 Yıl Önce

Aşağı hastaneyi vaktinden önce çiçek gibi açan Sinan hocaya verin orasınıda çiçek gibi halleder. İl sağlıktaki vizyonsuzlara bırakmayın. Perişan ederler.

Doğrucu 1 Yıl Önce

Eski hastaneyi de başka bir ovaya taşı saydık vatanımızda tarım yapacak ova bırakmayalım bütün ovaları betonlaştıralım Hıdırlık altını ne güzel hale getirdik emeği geçenlerden Allah razı olsun vatan sevgisi işte böyle olur biz tarımla uğraşmayalım tarımı Ukrayna Rusya yapsın

Mehmet 1 Yıl Önce

Neden kapattiniz isleten hastaneyi. Yap boz tekrar yap kim odeyecek bu parayi

Hata 1 Yıl Önce

Tıkır tıkır işleyen hastaneyi önce kapat, neyi var neyi yok tüm malzemelerini dağıt, hiç birini hemen hemen hiçbirini yeni hastanede kullan ma, sonra tüm sistemler elektirik, ısınma çöksün, canlar bir bir kırılsın önünden gelip geçenlerin aylarca yürekleri sızlasın sonra biz bu hastaneyi yeniden açacağız. Büyük başarı! Müjde! Bu nasıl iştir? Bu nasıl vicdandır? Çok moral bozucu daha da ötesi geleceğe yönelik umutsuzluk veren bir tablo.

güvenlikciden tuncaya 1 Yıl Önce

Sen şimdiden git.yerini kap.geç kalırsan birisi senden önce gider makama oturur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.