habercim19.com özgür haber özgür yorum

28 Mayıs yorumu: ‘Hıtamuhu Misk’

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Erol kavuncu, 28 Mayıs seçimleri ‘Tamam İnşallah Hıtamuhu Misk’ (sonu misk -güzel-) neticelenecektir.” dedi.

AK Parti Çorum eski Milletvekili Erol Kavuncu, ‘Bismillah’ çekilerek çıkılan seçim maraton 28 Mayıs'ta ‘Tamam İnşallah Hıtamuhu Misk’ (sonu misk -güzel-) neticelenecektir.” dedi. 

İşte o açıklama:

‘MİLLETİN BASİRETİYLE ŞÖLEN HAVASINDA SEÇİM’

"Tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır bir şölen havası içinde gerçekleşmiştir.

‘SİYASET MÜHENDİSLİKLERİNE GEÇİT VERİLMEDİ’

Milletimiz; Kandil’den, Pensilvanya’dan, sosyal medya mecralarından ve yabancı dergi kapakları üzerinden yapılan siyaset mühendisliklerine rağmen özgür iradesine sahip çıkmıştır.

‘KAZANAN TÜRK DEMOKRASİSİ VE MİLLET’

Sonuçtan bağımsız olarak, 14 Mayıs seçimlerinin kazananı Türk demokrasisi ve 85 milyon ferdiyle Türk Milleti olmuştur.

‘MİLLET KİME İNANDIĞINI GÖSTERDİ’

Aziz milletimiz, 27 milyondan fazla oyla, %49,51 oy oranıyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha büyük bir teveccüh göstermiş, Cumhur ittifakına güvendiğini, inandığını, geleceğini burada gördüğünü teyit etmiştir. Ayrıca; 14 Mayıs seçimleri, yasama ve yürütme arasında bir kaos çıkmaması adına, ki; ‘Geçmişte yaşanan acı tecrübelerle sabittir’ Cumhur İttifakı’nın TBMM'de milletvekilliği çoğunluğunu kazanmasıyla neticelenmiştir.

‘28 MAYIS’A KADAR AŞKLA KOŞACAĞIZ’

28 Mayıs’a kadar hiç durmadan, dinlenmeden ve aşkla koşturarak aziz milletimize olan sorumluluğumuzu hep birlikte yerine getireceğiz. 14 Mayıs’ta elde edilen oy oranını daha da yükselterek, 28 Mayıs seçiminden zaferle çıkacak, inşallah hep birlikte tarihi bir başarıya imza atacağız.

'YENİ,YENİDEN GÜÇLÜ TÜRKİYE’

Dünya beşten büyüktür, yeni bir dünya mümkün’ vizyonuyla, ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda 28 Mayıs için, gece/gündüz hiç durmadan 7/24 çalışacağız."

Yorumlar (14)

Cop adam 13 Ay Önce

Su Kavuncu sitenize kac para veriyorsa yemin ederim 5 katini verecegim ,zirt pirt sunu haber yapip durmayin. Corum icin hicbir faydasi olmayan birisi.

Sinan oğan 13 Ay Önce

Araplara mı seslendi?

Çorumsuz 13 Ay Önce

Erol Bey'den zerre haz etmiyorum. Haber olması, fotoğrafını görmek, fikirmiş gibi şekle sokmaya çalıştığı basma kalıp laflarına denk dahi gelmek istemiyorum. YETER. Ama burada başka bir sorun var. BU YENİ İKİ VEKİL NERDE ABİ? Bu adamlar neden çıkıp teşekkür toplantısı yapmıyor? Bu nasıl bir ayıp, neden kimse bu ayıp hakkında bir reaksiyon göstermiyor? Kendilerine oy vermeyen bir seçmen olarak dahi bu tavrı hatalı buluyorum. OLMADI.

Hakkı 13 Ay Önce

5 senedir memleketime bir çivi çakmadı. Anca Filistin i paylaştı. Çok şükür gitti

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 13 Ay Önce

Bir beklentisi var. Milletvekilliğin de bol bol fotoğraf çektirmekten başka bir şey yapmadı. Bu beklenti boş beklenti olmayacak gibi görünüyor. Genel de Milletvekilliği yapanlar sonrasında bir yerlere yerleştiriliyor. Göreceğiz.

Laf ola beri gele 13 Ay Önce

Senin gibi vekiller olduktan sonra bu memleket çay sıra gider kum sıra gelir.

Vatandas 13 Ay Önce

Bunun dedesi İskilipli Atıf ve dedesi sever olmayanın hayin torunu

Merak ettiğim için. 13 Ay Önce

Milletvekilleri 3 aylik maaşlarını peşin aldıkları için listeye giremeyen veya secilemeyen vekillerimiz fazladan alınan maaşlarını iade ediyor mu,etmiyor mu...

Muhammet 13 Ay Önce

Mecliste hem Çorumu hem İslamı savundunuz, halkı dinlediniz, yol sulama kanalı akıllı kavşak yatırımlarına öncülük yaptınız. Siz hep millet menfaatini gözettiniz. Allah sizden razı olsun

Çorum 13 Ay Önce

Hocam ben de dahil sizi özlemiyoruz

Çorum 19 13 Ay Önce

Mazide kalan boş bir sada imiş diye bir laf varmiydi yokmuydu

Çorum 19 13 Ay Önce

Mazide kalan boş bir sada imiş diye bir laf varmiydi yokmuydu

Hoca... 13 Ay Önce

Arapça söylemek marifet mi Allah aşkına,Senin dilin Türkçe değil mi, böyle kafalar ülkeye hizmeti de arapça söyleyerek yapıyor ve ülkede de doğru dürüst kalkınma görünmüyor.

Kule... 13 Ay Önce

İnşAllah Hıtamuhu Misk’ dingilist... Bir şey anladımsa Arap alayım.Bu ifadeyi söyleyen akıllı ve zekidir umarım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.