Başarısız olan teşkilatlar değişecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MYK) toplantısında partide değişim mesajı çıktı.

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:38
Başarısız olan teşkilatlar değişecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, önceki gün 3 saat süren Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yerel seçim sonuçları ve atılacak adımlar detaylı bir şekilde ele alındı. Erdoğan'ın açılış konuşmasında partide değişim yapılacağına yönelik mesaj verdiği, sonuçlarının derinlemesine bir şekilde incelenmesi gerektiğini ve özeleştiriye ihtiyaç olduğunu söylediği öğrenildi.

NTV'nin haberine göre, Erdoğan, MYK toplantısında olağan kongre için hazırlıkların başlatılması talimatını verdi.

KONGRE SONBAHARDA

Belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasıyla Eylül veya Ekim gibi büyük kongreye gidilmesi hedefleniyor.

Edinilen bilgilere göre, parti yönetiminde değişim de kongre öncesinde planlanmıyor.

Kongrelerde seçimde başarısız olan il yönetimlerinin değişmesi, kongrede de partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin değişeceği belirtildi.

İKİ AYRI KAMP PLANI

AK Parti'de iki ayrı kamp yapılması da planlanıyor. Bunlardan ilki mayıs ayı içinde milletvekilleri ile yapılacak. Her milletvekili bölgesine ilişkin sorunları anlatacak, çözüm önerileri sıralanacak.

İkinci kamp ise belediye başkanları ile gerçekleştirilecek. Kızılcahamam'da yapılması planlanan kamp için haziran ayı düşünülüyor. Kampta eski belediye başkanlarının yeni belediye başkanları ile tecrübelerini paylaşması planlanıyor.

Son Güncelleme: 02.05.2024 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAm 2024-05-02 11:44:19

Corum sil bastan olmali basarisiz cunku oylarin %20 sini yeniden refaha kaptirdi degismezse bu Akp nin son donemi

Avatar
Hemşeri 2024-05-02 12:44:29

22 yıldır aralıksız destek veren bir seçmen olarak söyleyim buraya kadarmış. İlk oyumu vermek için cebimdeki son parayı otobüs biletine harcayıp 8 saatlik yoldan gelip destek veren bir vatandaş olarak söyleyim. Hiç bir değişim olmayacak boş hayale kapılmayın. Bırakın vekilleri yöneticilerini partinin önünden geçenleri bile bir daha yaklaştırmassa belki düzelir oda olmayacağına göre. Geçmiş olsun

Avatar
Gerçek Çorumlu 2024-05-02 12:28:23

İlçeler gitti çoğu.. bütün devlet dairesinin araç bakımlarını il yönetimindeki firma yapıyor.. yönetime lütfen rant sağlamak için gelmesin kimse sonuç hüsran oluyor

Avatar
Mustafa 2024-05-02 11:58:44

Eski isimler gitmeli yerine yeni herkes tarafından sevilen genç isimler gelmeli

Avatar
Doğru söyleyen 2024-05-02 14:07:13

Darısı Çorumun başına, aksi takdirde bir dahaki seçim CHP nindir

Avatar
Siyaset 2024-05-02 12:22:40

Evet evet sorun sadece teşkilatlarda. Ankaradakilerin hiç vebali günahı yok! Onlar Lale Devri yaşamaya devam etsin...

Avatar
Oy yok 2024-05-02 13:49:13

Corum teşkilatı resmen chp ve refahın işine yaradı. Bu şekilde devam durmak yok bir sonraki seçim kesin chp nin. Tebrikler AKP teşkilatı durmak yok bu teşkilat ile yola devam, chp geliyor.

Avatar
Corumlu 2024-05-02 14:44:04

Hayir sn kardesim akp nin icine sizan ajanlar var artik kendilerine yuz verilmiyor akp icinde ornek adam ilahiyatta hoca akpyi yonetmiye calisiyo corumllularin ekmegiyle oynaniyo ve bu zatlar gala bay rektor devletten para maas ödetiyor numan beyin alismani corum akp icinde eskiden gelen bazi simarik guruplar var corumda agah kafkas gurubu murat yildirim gurbu salim uslu gurubu cahit bagci gurubu cerkez asc gurubu bide disaridan corumda gorev yapan akademus yen öğretmen birokrat gurubu sendika cemaat tarikat birinin isine yarmadigin zaman hemen refah chp ye bkle calisan gurb var mimar sinanda gulabibeyde kac oy cikti chpye bunlara cook yuz verdiler akp icindede corumdada acilen bu zati muhteremlerin onu kesilmeli mevcut baskan murat bey calisiyo ama guruplasmalaf cok cok acil onlem corumlu unutmayalim biz corumluyuz birbirimizden turkiyeden sorumluyuz saygilar