habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış’

SİYASET

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, yerel seçimde Çorum’da yüzde 60 üzerinde oy hedefi açıklayan Belediye Başkanı Dr Halil İbrahim Aşgın’a karşılık verdi.

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, yerel seçimde Çorum’da yüzde 60 üzerinde oy hedefi açıklayan Belediye Başkanı Dr Halil İbrahim Aşgın’a karşılık verdi. Yılmaz, “Anadolu'da güzel bir laf vardır. Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış.”dedi.

İşte Tuncay Yılmaz’ın o açıklaması:

“Anadolu'da güzel bir laf vardır. Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış. Şehrin hiç bir önemli sorununu çözemeyen, idare beş yıldır slogan belediyeciliğinden bir türlü icraat belediyeciliğine geçemeyenler yine bol kepçeden atıp tutmaya başladı. Soruyoruz nerede acemi birliği, nerede havaalanı, nerede hızlı tren, nerede nazım imar planı, nerede trafik master planı. Neredeler çoğalabilir. Kendine ve partisine güvenemeyip ittifaka güvenenler kaybedeceksiniz. Sandıkta yenileceksiniz. Yıllardır seçim kazanmak için vaat ettiğiniz her şeyi seçim sonu unuttuğunuz için yenileceksiniz. Çözüm Cumhuriyet Halk Partisi! Çözüm halkçı belediyecilik.”

Yorumlar (25)

Emekli 4 Ay Önce

Emekli olarak karşınızda en kuvvetli aday, Çorum da Cenazelerin başında bulunan Çorum velilerinden ŞEYDİ olsa vermezsem nameydim.

Vatandaş 4 Ay Önce

Meydanlara çıktı konuş Tuncay.oradan öyle konuşmakla olmuyor bu işler.siźde yüzmü kaldı milletin içine çıkacak.Atatürkün partisini terörist partisi yaptınız yazıklar olsun size.Atatürk yaşasaydı yüzüne tükürürdü senin.DEM lenin bakalım nereye kadar.

Çorum 19 4 Ay Önce

Kale kentsel dönüşüm nerede?

Uğur Yıldırım 4 Ay Önce

Merhaba sayın yılmaz cevab verebilmek için karşına rakibini çıkartın sonra konuşun siyasetçi refleksi sivri sinek saz misali bende sn aşgından memnun değilim ama seçilecek 48 yaşında seçmenim sn kılıççıoğlu ve külcü üzerine başkan tanımam ikna edin külcü yü alın belediyeyi saygılar.

Davuk 4 Ay Önce

Aj davuk kendini darı ambarında sanmış. Halkçı belediyecilikmiş hem de sandıkta. Tavuklar bile güler buna.

Seçmen 4 Ay Önce

Uzun süredir Ak Partiye oy veren bir seçmen olarak söylüyorum. Aşkın'a oy VERMEYECEĞİM. Yüzde 50'yi bulsun bundan sonra tek kelime siyaset konuşmayacağım.

Mütayit 4 Ay Önce

Tuncay abim benim Aslında Gülüm aday gösterilseydi sen seçimden önce bile yolunu bulurdun.. Anladın sen. Tuncay abim benim hediye ettiğim takım oluyor mu biraz kilo almışsın sanki?

Selimm 4 Ay Önce

Kimse Aşgın a oyvermek istemiyor, beceriksiz , oturmayı, konuşmayı bilmez , iş bilmez ama chp ye de güvenemiyorum. Ona göre hareket etmeli

YİNE BEN 4 Ay Önce

ÇORUM DA SANA DİYOR Kİ CHPKK İLE İKTİDAR HAYALİ KURAN KEL GECE UYURKEN BİRYERLERİN AÇIK KALMIŞ DİKKAT ET .DEMİRTAŞ VE KAVALA İÇERDE İKEN SİZİN HAYALLER BİR SONRAKİ BAHARA KALIR....SELAM OLSUN HEEEE

Yasir 4 Ay Önce

Tuncay bey bazen yerinde saymak bazen de geri geri gitmek lazım . H İbrahim bey ikisini de yapıyor. Halk ta razı ; sen işimize karışma !

Cok rahat alir 4 Ay Önce

Cok rahat alir %60 üzeri. Tuncay boyunun olcusunu alir. Bizim millete az bile. Iyice zamlarin yuksek fiyatin altinda ezilirler insaaaaaalllah.

Bak şimdi 4 Ay Önce

Bu seçimde bu vizyonsuz adam kesinlikle destek vermeyecektim bu beyanat üzerine söve söve rey vereceğim halloya bahtsız memleketim

Hacı Nuri 4 Ay Önce

Asıl terörist arıyorsan, bölücübaşının mektubunu okutanlara bi bak istersen...

Nurettin 4 Ay Önce

Giyinmeyi hiç bilmez. :)

Halk 4 Ay Önce

kimse halkın oyuna ipotek koyamaz yüzde 60 değil 40 alırsa mutlu olsun çünkü halk artık küskün bu seçimde cazayı kesecek not alın binlerce emekli incindi oy vermeyen memur 8077 tl ödül aldı emekli alamadı fatura 30 martta çıkacak

ÖZ İSKİLİPLİ 4 Ay Önce

Aşkına by by inşAllah

crm 4 Ay Önce

her seçimde olduğu gibi, bu seçimde de alırsınız boyunuzun ölçüsünü, bir kaç gün sonra hiç bir şey olmamış gibi çıkarsınız meydana, kaldığınız yerden devam edersiniz. bunuda böyle belle....

seçmen 4 Ay Önce

Sayın başkan bilmem farkındamısınız ak parti oy kaybediyor gücü zayıflıyor sebebi ne derseniz verilen sözler zaman geçmesine rağmen yerine gelmiyor mesela sayın Recep Tayyip Erdoğan demiryolu için 2023 bekleyini bizzat kendisi söyledi yıl 2024 ne oldu, 3600 ek göstergeyi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi Ankara mitinginde her şey hazır meclis açıldığında tamam denmişti ne oldu bunlar seçime yansıyabilir diye durum degerlendirmeni tavsiyede bulunmak istedim,

ERDAL 4 Ay Önce

Büyük iddia sahibi biri olarak söylüyorum. AK Parti Türkiye de HİÇ BİR İL DE % 50'Yİ geçemeyecek. Konya Erzurum Kayseri de bile %50'yi kesinlikle bulamayacak. Eski Çamlar Bardak oldu. Esnaf mağdur, Emekli perişan ve perişan. Geçim derdi var. Geçim. İkincisi BIKTIK ARTIK BEKA BEKA BEKA mağdura para verirken BEKA, 4-5 maaş verilirken, vekillere çift maaş verirken BEKA meka HİÇ AKILLARA GELMİYOR. HADİ ORADAN BE.

Cengiz 4 Ay Önce

Çorum'a Tayyip ERDOĞAN'I BELEDİYE BAŞKANI ADAYI GÖSTERSENİZ BİLE %60 ALMA İHTİMALİ SIFIR. GEÇİM BAŞA BELA OLDU. MAYIS SEÇİLERİNDEN ÖNCE EKMEK 3.5 ŞİMDİ 8 LİRA . MAAŞLAR NE OLDU? CEVAP HAZIR; BEKA , BEKA . BEKA GEÇİN BUNLARI

SORUMLU 4 Ay Önce

ALABİLİR. CUMHUR İTTİFAKI OLDUĞU İÇİN

ittifakmış 4 Ay Önce

ittifaka güvenenler kaybedecekmiş, yahu sizi izledikçe keyif oluyorum. noldu altılı masa, ayaklarını altı kişi mi paylaştı? o masa ittifak değil miydi, yerel seçimde ittifak kuramadınız, genel seçimde rezil ettiniz, şimdi de disiplini bozmayan ittifaka devam eden partiye çamur atın. beceriksizsiniz, iktidara karşı diğer tüm partiler beceriksiz, bu işi yapamıyorsunuz, hepiniz boşa koltuk işgal ediyorsunuz, yiyip içip hürmet görüp geziyorsunuz. ama iş icraat sıfır.

Attila 4 Ay Önce

Yüzevler kentsel dönüşüm???

Lütfiye 4 Ay Önce

Bu İbrahim asgin cacık olmaz..bu adam anca uyur..ben muzaff

Başöğretmen 4 Ay Önce

hacı nuri sen nerenin hacısısın kandilin galiba.Aponun heykelini dikeceğiz diyene laf sokta göreyim seni.generali olsan ne yazar diyene bi sözün yok hadi ordan hacı imiş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.