habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'de ikinci buluşma

SİYASET

AK Parti’de yeni ve önceki dönemler görev yapan il başkanlarının ikinci kez toplantıya çağrılacağı öğrenildi.

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti’de yeni ve önceki dönemler görev yapan il başkanlarının ikinci kez istişare ve değerlendirme toplantısına çağrılacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz günlerde 81 ilden yeni ve eski il başkanlarını bir araya getirmişti. istişare ve değerlendirme toplantısında teşkilat başkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, il başkanlarına hitap etmişti.

AK Parti’de yeni ve eski il başkanlarının 12 Aralık’ta genel merkezde ikinci kez buluşacağı belirtildi.

Çorum'dan ilk toplantıya Nihat Akar, Faruk Özkader, Mehmet Karadağ ve Ahmet Sami Ceylan ile mevcut il başkanı Yusuf Ahlatcı davet edilmişti.

Siyasette yeni oluşumların hızlandığı süreçte AK Parti teşkilatlarında önceki dönem il başkanlarının bir araya getirildiği belirtilirken, bu kapsamda eski il başkanlarına yeni sorumluluklar verilerek teşkilatların diri tutulmasının hedeflendiği iddia ediliyor.

Yorumlar (12)

Dikkatli bir şahıs 4 Yıl Önce

Yere yakın olandan korkacaksın diye boşuna dememişler, o en sağda duran adını bile anmak istemediğim şahıs baya yakın duruyor yere.

Tolga 4 Yıl Önce

Fotoğrafta bir kişi eksik sanki.

Eksik 4 Yıl Önce

Rumi bekiroğlu ve Muzaffer Külcü eksik.. ama onlar ihanet etti ya:)) ondan eksikler

Çorumlu 4 Yıl Önce

Dikkatli bir şahıs.. lafını bilde konuş..yere yakın dediğin adam gibi adam.tam dava adamı..adama kumpasın kralını yaptılar.corum çok şeyler kaybetti..ama kral geri dönecek.

Vatandaş 4 Yıl Önce

Çorumlu şahsiyet kumpas yaptılarsa asılsız mı çıktı yapana birşey YÖK söyleyene var öyle mi o yerden bitmenin yaptığı kumpaslar ne olacak milleti tehdit etmesi ne olacak turan atlamaz döneminde bu oda kasa operasyonunun içindeki bir numaralı adam değilmiydi neyi kafasını yaşıyon

Doğruluk 4 Yıl Önce

O en sağdakinin ne işi var hala partide. bunun gibiler yüzünden millet muhafazakarlardan soğudu , bunun vebalini nasıl ödeyecek.

Dava Adamı 4 Yıl Önce

Namazdan sonra küfürleşenlerin yeni adı dava adamı oldu. Dava adamının ses kasedi olayı ne oldu. Doğru adam olmak, küfür etmemek, bunların davasında yer almıyor galiba.

Film gibi 4 Yıl Önce

Kumpas, şantaj, yalan dolan ihanet iftira dram komedi bize ne izlettiriyorsunuz filmin konusu nedir anlamadık.

Eski Akape li 4 Yıl Önce

Bizi akapeden soğutan şahıs yere yakında orada ne işi var yazıklar olsun daha ne yapması gerekiyor yapan kurtuluyorda diyen kurtulmuyor diye boşa dememişler Adamda her numara var yinede dava adamı diyorsunuz evet her numara bende davasıysa bencede tam dava adamı

Salih 4 Yıl Önce

... yere yakın daha ne yapması lazım ak partiden atılması için. Ak Parti nereye gidiyor acaba

Serhat 4 Yıl Önce

Bak söylüyorum Karadağlar bitmezse ak parti biter

ismail baş çamlıca 4 Yıl Önce

ben yorum yapmayacagım yapsamda yazacaklarımı siz yayınlamayacaksınız bide yorum yapanlar acık kimlikle yapsalar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.