habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'de kritik hafta

SİYASET

Gazeteci Osman Diyadin, AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik kritik haftaya girildiğini duyurdu.

Gazeteci Osman Diyadin, AK Parti’de belediye başkan adaylarının belirlenmesine yönelik kritik haftaya girildiğini duyurdu.

Önceki gün sosyal medya hesabı x’den ‘Önümüzdeki haftaya dikkat!’ başlıklı paylaşım yapan Diyadin, şöyle dedi:

AK Parti’de yerel seçimler öncesi kritik hafta. Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki hafta bazı Büyükşehir ve İl Belediye Başkan adaylarını açıklayabilir… AK Parti Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in anketler ve temayül yoklaması sonuçları ışığında ilk raporunu Erdoğan’a sunduğu söyleniyor. Raporda her şehirden 3 ismin yer aldığı belirtiliyor. Bazı illerdeki adaylık için tespit edilen fakat tercih yapmakta zorlanılan bazı isimlerin son karar için Genel Merkeze çağrılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın huzuruna çıkarılacağı söyleniyor."

Yorumlar (3)

iskilipden 6 Ay Önce

İlçemiz eriyor. bu ilçenin düzğün., temiz, dürüst başkana ve üyelere ihtiyacı vardır. lütfen o kadar güzel karakterli aday adayları çıktı ki neden DEĞİŞİM İSTİYOR halk

Mustafa 6 Ay Önce

AK PARTİ MHP İLE İTTİFAK YAPARSA KAZABİLİR GİBİ DURUYOR,YAPMAZSA CHP DE YARIŞA ORTAK.

Mecitözülü bir vatandaş 5 Ay Önce

Mecitözünde baya çalışmalar yapıldı bu seçimde yollar yeniden parkelendi dogalgaz altyapısı fiber optik internet altyapısı su v.b alt yapılar yenilendi yani ben bir vatandaş olarak tebrik etrim yeni gelecek başkan da mecitözünün içini dışını sıcak asfalt yaptırırsa diyecek yok mükemmel olur biz halk olarak çalışma bekliyoruz akp chp farketmez çalışacaksın arkadaşım öyle boş beleş laflara karnımız tok bizim biz öyle kolay kolay hata yapmayız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.