habercim19.com özgür haber özgür yorum

AK Parti'nin adayı Asım Balcı mı?

SİYASET

Twitter'dan yayın yapan Whisper Haber, AK Parti'nin ABB Başkan Adayı ile ilgili kulis bilgisi paylaştı.

Sosyal Medya mecrası Twitter’ın sahibi olduğu Whisper Haber, AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı olacağını iddia etti.

WHİSPER HABER/KULİS paylaşımıyla aktarılan bilgide, “AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı olacağı iddia edildi.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (8)

Emekli 11 Ay Önce

7500 tl emekli maaşım vardı. Kök maaşım 6.000 tl. % 25 maaş artışı kök maaşıma. Zamlı maaşım 7.600 tl olmuş.9.400 gün bağ-kur primim var. Çoook vebal altında kalıyorsunuz. Biz size oy verdik. Biz de çook vebal altında kaldık.

Emekli 11 Ay Önce

Zalımın zülmü varsa, Mazlumun ALLAH'ı var..

Emekli 11 Ay Önce

Emekli nuhtaç olmuş kuru soğana, bilmem söylesem mi söylemesem mi?

Yok heeri 11 Ay Önce

Emeklilere fazla bile vermiş sonuçta Avrupa'daki emeklilerde çok az parayla geçiniyo hem reise can feda ediyorlardı para için böyle yapılmaz çok yanlış ölümüne reis

Maykıl ceksın 11 Ay Önce

Emekli dayım beter olun,samimi söylüyorum beter olun acırsam namerdim size.Neden CHP'ye vermediniz diye demiyorum bunu. Tek alternatif Chp değildi, bugünkü iktidarın böyle güç delisi olmasında sizin gibilerin çok büyük payı var.

Emekli 11 Ay Önce

Maykıl Ceksın kardeşim çok haklısın. Bize bu maaş çok bile. Bu zamlar az bile. Biz emeklilerin geneli kendimizi yaktığımız gibi, başkalarının yakılmasınada vesile olduk. Bu vebalden nasıl kurtulacağız.

Maykil cordin 11 Ay Önce

Emekli kardeşim bisey olmaz durmak yoook yola devamke vebal mebal olmaz beka var

Aysel acılıoğlu 3 Ay Önce

Bir sorunum var beni ararmisiniz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.