habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın bizzat aradı

SİYASET

Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın, kendisiyle birlikte yarışa katılan aday adaylarını arayarak tebrik etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil ibrahim Aşgın, kendisiyle birlikte yarışa katılan aday adaylarını arayarak tebrik etti.

Aşgın yaptığı duyuruda, "Tek vazifemizin Hakk’a ve halkımıza hizmet olduğuna inanıyoruz. AK Partimizin her biri birbirinden kıymetli tüm belediye başkan aday adaylarını arayıp tebrik ettik. Adaylık sürecinin AK Partimiz ve Çorum’umuz için hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."dedi.

Yorumlar (17)

Ali Haydar 6 Ay Önce

Sayın Başkana oy vermeyi düşünmüyorum.Ancak rakiplerine de b.....k atmadan yarışı centilmence sürdüreceği için tebrik ediyorum.Sayın Başkan alkış size...

Vatandaş 6 Ay Önce

Bir devir kapanıyor Halil Ağa.

Azem 6 Ay Önce

Ben başkandan memnunum. Bu devirde dürüst olmak zor.

Ahmet 6 Ay Önce

Aday adaylarına dinliyoruz, hepsi Çorum'un sorunları çözeceğini söylüyor. Aman sorun çözeceğim derken yeni sorun çıkarmayın da. Mesela şu anki başkan "tarihi kent meydanı" fantazisiyle Çorum'un en kilit bağlantı noktalarından birini tıkıyor. Şu an şehirde trafiğe kayıtlı 190 bin araç var. Böyle bir şehrin en kilit yerini 10 tane at arabası olduğu döneme benzetmeye çalışırsan yeni sorun çıkarırsın. Umarım yeni başkan, Çorum'un sorunlarını çözeceğim deyip yeni sorunlar çıkarmaz.

VATANDAŞ 6 Ay Önce

Bİ İNSANIN HER İŞİMİ GÖSTERİŞ OLUR.

VATANDAŞ 6 Ay Önce

Adaylara başarı diliyorsun başarılı olmalarını istiyosun yani.O zaman aday olma olma aday.

çorum lu 6 Ay Önce

Dilediysen diledin de kardeş millete ne bundan her yaptığını duyurmak göstermek zorundamısın.

Ee 6 Ay Önce

Habere bak. Ee aradi ne oldu ? Bize heegun mesaj atiyo, Corum'a sunu yaptik, bunu yaptik diye. Onu da haber yapin bari

Vizyon 6 Ay Önce

Arkadaş kanzımal mısın belediye başkanı mısın şu kılığına kıyafetine bir dikkat ya hu

Riyakarca 6 Ay Önce

Bi yandan telefon başında fotoğraf paylaş , centilmenlik gösterisi ile oy topla , sonra dön arkanı ,aya adayı mitingine katıldı diye belediye personelini fişle.. gerçekten çok riyakarca.. söylenecek söz kalmadı

Listeye Ekleyin 6 Ay Önce

Sayın başkan da diğer adayları tebrik etmiş diğer adayları sosyal medyadan beğenen yada bizzat tebrik edenler için yaptırdığınız kara listeye kendimizide ekleyin o zaman hadi bakalım.

Vaşak 6 Ay Önce

Başkan bey sen aday adayı olanlara saygıda kusur etmiyorsun. Taraftarları .....ediyor. Ben olsam tebrik eder basina vermezdim. Gerek yok deve diken saygıdan anlamayani sevmek lazımki sevmenin saymanin kıymetini anlasınlar.

GARİP!!! 6 Ay Önce

arkadaş eğer muzafferi aradıysan yuh sana... hiç dik duruş, adam seçme özelliği yok senden halil bey. adam (şimdi buraya yazıyorum yayınlanmıyor) ..... ranttan, etrafının arazisini alıp hastahane stadyum yaptırmakdan görevden alındı sen birde bu adamı aradın mı şimdi? Yazıklar olsun... Umarım aday gösterilirsin ama biraz zor gibi. Muzafer para varken iş yaptı sen onun borcunu ödedin durdun ama son durumda herkes her işi muzaffer yaptı sanıyor. Demezlermi adama neden görevden alın sonra neden göreve verildin diye?

Hüseyin Tığlı 6 Ay Önce

Keşke başta böyle tavırlı olsa idi. İlk önce külcüyü eleştirdi. Yok stadyum, yok spor salonu yok okulları niye yaptı diye. Kırgınlık oluştu. Bunun üzerine birde o projeleri ben yaptım dedi. İlk sahibi kürkreyince hemen geri vites yaptı. Yarım projeleri geldiğinde bitirse idi, açılışlarına çağırsaydı külcüyü emekleri için şimdi şahsi görüşüm belki karşısına aday bile çıkmayacaktı. Memleket isterim dalavere dattiriğin dönmediği. Memleket için hayırlı kimse o olsun.

vatandaş 6 Ay Önce

garip rumuzu yerine ismini yazaydın halil ibo diye

Fotoğraf 6 Ay Önce

Yine fotoğraf

Hilmi 6 Ay Önce

Halil İbrahim ne olacak böyle bu gidişle hayırlısı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.