habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın ‘Hayırlı olsun’ diyerek duyurdu

SİYASET

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Erzurum Dede Bölgesi’nde tapu teslimi yapılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Erzurum Dede Bölgesi’nde tapu teslimi yapılacağını açıkladı.

Aşgın, “Çözülemez denilen bir sorunu daha çözdük. Hak sahiplerimize hayırlı olsun.

28 Mart Perşembe saat 15.00'te (yarın) Çorum Belediyesi Yeni Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştireceğimiz Erzurum Dede Bölgesi Tapu Teslim Törenimize katılımlarınızı dilerim.”dedi.

Yorumlar (8)

Çorumlu 2 Ay Önce

Hayırdır. Başkan vatandaşa arsa mı dağıtıyor? Herkes tapusunu webtapudan çıkartabilir. Bunu da hizmet diye sunmakta ne oluyor.

Mehmet 2 Ay Önce

Sayin baskan kurucay hobi bahcesindeki magdur ettiginiz insanlarin sorunlarini nasil cözmeyi dusunuyorsunuz acaba

CEVAP VERİN 2 Ay Önce

ÇORUM MERKEZ / KARAKEÇİLİ / 4407 Ada / 105 ve 104 PARSELLER KİMİN BAŞKANIM? DÖRT YANI BAĞ SADECE BU İKİ PARSEL NASIL ARSAYA ÇEVRİLDİ? BU KONUYU GEREKİRSE MAHKEMEYE TAŞIYACAĞIZ BİLGİNİZ OLSUN

Çorum19 2 Ay Önce

Kale kentsel dönüşüm ne oldu?

sahin 2 Ay Önce

basit bir iş 7 yılda bitti. bu mu müjde

Mehmet 2 Ay Önce

Hayırlı olsun, altyapı çalışmaları tamamlanıp konut yapımına başlanır inşAllah.

İskilipli 2 Ay Önce

Alnının Ak ı ile Aşkla çalışan Aşkın başkan

aaa 2 Ay Önce

erzurum bölgesinde tapu teslimi ne alaka. orda zaten herkesin tapusu var. sadece yapılaşma sorunu var oranın. belediye alt yapısını yapsaydı bu güne kadar yapılaşmada başlayacaktı. başkan sende başlamışsın boştan yere şov yapmaya. bırak bu işleri. erzurum dede de tapu dağıtmak belediyenin işimi ki. milletin aklıyla alay etmeyin. herkesi cahil sanmayı bırakın artık.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.