habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın iddialı konuştu: ‘Hedef % 60 üzerinde oy’

SİYASET

Çorum Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilk ziyaretini esnaf temsilcilerine yaparken,  iddialı konuştu.

Çorum Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ilk ziyaretini esnaf temsilcilerine yaparken, iddialı konuştu.

ÇESOB Başkanı Recep Gür ve oda başkanları tarafından karşılanan Aşgın, İnşallah rekor oyla seçileceğiz” dedi.

YÜZDE 60 ÜZERİ OY HEDEFİ

Çorum’da Cumhur İttifakı’nın adayı olarak kendisine görev verildiğini dile getiren Başkan Aşgın, "Bize olan güvene layık olmanın gayreti içerisinde olacağız. İnşallah rekor oyla seçileceğiz. Buna yürekte inanıyorum. Allah’ın izniyle yüzde 60’ların üzerinde oy hedefliyoruz. Esnafımızın bir kez daha bizlere destek olmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

RECEP GÜR: ‘MÜTEŞEKKİRİZ’

ÇESOB Başkanı Recep Gür de geride kalan 5 yıllık dönemde kendilerine destek olan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Gür, “Bundan 5 yıl önce de başkanımızın ilk ziyaret ettiği yer Çorum Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği olmuştu. Bir kez daha seçim sürecinde ilk ziyaret ettiği yerin ÇESOB olması bizleri son derece mutlu etti. Geride kalan 5 yıl boyunca belediyemizle birlikte şehrimiz için çalışmalar yaptık. Bu süreçte bizlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Çıktığı bu yolda başarı diliyoruz. Önümüzdeki seçim sürecinin huzurlu ve sağlıklı, şehrimize yakışır şekilde, birlik ve berberlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (20)

İskilipli 4 Ay Önce

Başarılar konut ve ulaşıma çözüm, gençlere tesis lazım

Ömer Faruk 4 Ay Önce

Yüzde altmışın altında bir oy Çorum’a ayıp olur. Yetmişi aşması zor ama altmış altı çok çok büyük ayıp olur. Herkes ona göre elinden geleni yapmalı. Sonra sonuç herkese ayıp olur.

Komik Olmayın 4 Ay Önce

Bir ata sözümüzü hatırlatalım “Aç Tavuk Kendini Darı Ambarında Görür” diye Akp ve MHP oylarının toplamı 2019 seçimlerindeki Akp oyunu ancak bulur. Bu da Akp’nin erimeye devam ettiğini gösterir. Emeklinin %90’nı oy vermez bence.

Duy da İnanma 4 Ay Önce

Sen %60 rüyanda görürsün

Vatandaş 4 Ay Önce

Ye kürküm ye bu rağbet bana değil sana.

Halk... 4 Ay Önce

% 3,5 oran yeter sanırım.

Sanayi 4 Ay Önce

Başkan dediğin kişi herkesin severek isteyerek gönülden oy alan kişi olmalı.partiye veya c.başkanına itafen oy toplamaz.bağımsız gir bakalım kaç oy alıyorsun .bu kadar zaman kuvvetle ve kudretle yönetilen şehirlere bakıldığında en dandik şehir çorum oldu .

Sayın Çesob başkanı; 4 Ay Önce

Bulunduğun makam her görüşten üyeleri temsil ediyor,ama sen siyasi partiyi temsil ediyor gibisin.

Sorumlu 4 Ay Önce

Başkan haklı. Millet komünistler gelmesin diye verir diye düşünüyorum

Muhalif Seçmen 4 Ay Önce

İşin doğrusu şahsına sempatim var ve severimde sizi ama bu farklı bir kulvar.Sizi daha hoş ve etkili olabileceğiniz dünya ve ahirete güzel etkisi olan makamlar da görmeyi isterim başkan bey...siz iyi bir kişiliksiniz ama insanlar şehir yönetiminde büyük adımlar bekliyor ve çok geride kaldık bence

Yunus 4 Ay Önce

Beceriksiz ve vizyonsuz birine Çorumluyu muhtaç ediyorlar . Çok vahim . Bu adamla memleket kaybediyor……..

Belediye işçisi 4 Ay Önce

Adaylık açıklandığından sona belediye önünde yaptığınız konuşmada çalışanları tehdit ederek okadar oy alacağınızı karantilediniz başganım

Ramazan 4 Ay Önce

bAŞGan, ya gerçekten halktan haberin yok. Story atmaya benzemiyor bu iş. Ak parti geldi geleli oy veren babam bile oy vermeyeceğim diyor. Ne yüzde 60'ı ?

Selami 4 Ay Önce

Sayın başkan ilk günlerinde kendi arabanla geliyordun makama Şimdi tog dan inmiyorsun. Kişi olduğu gibi görünmeli. İlk gün neysen son günde o olmalısın. Maalesef her şeyin göstermelik. Birde tehditle kimseden oy alamazsın. Özünde iyisin ama siyaset senin işin değil. Tutarsızsın. Biraz daha ciddi ve ol. Kimseyi tehdit etme. Personelle hiç uğraşma. Zorla kendini alkışlattırmakla olmaz bu işler.

Özçorumlu 4 Ay Önce

Yok yok ben anladım garibim başkanın üstü açık kalmış yüzde 60 ne yüzle hangi icraatla

Hasan 4 Ay Önce

MHP:16 AKP;43 =59 Çorum 2024 Mart Mahalli İdareler Seçim Sonucunu Ben bugünden ilan ediyorum: 16+43 = 45 yapar. Siyaset ve seçimde sayıların toplanmasına benzemez. 45 geçme şansı %0.09'dur. Zaman gösterecek.24.01.2024 23.37

Mustafa 4 Ay Önce

MHP AKP ittifak yapmazsaydı ER Meydanında kim yiğitmiş görürdük. Kmse kusura bakmasın Tayyip Bey'in de ağırlığı kalmadı.

Halil 4 Ay Önce

Çalışana Temmuz 2023 ten itibarin %300 artış ve piyasa buna göre fiyatlandı. Emekli memur dahil Cumhuriyet tarihinin en berbat durumunu yaşıyor. AKP alternatifi ve millete biraz güven siyasi hareket olsa AKP'nin sonu Ecevit'in DSP'sinin yaşadığı şoku yaşardı. İttifak olduğu için AKP'deki erime kamufle olacak.

Cengiz 4 Ay Önce

Seçimi az kaldı. El mi Yaman Mİllet mi Yaman görülecek. Millet dalga geçiliyor resmen 1. 38- olmadı 42 olmadı 49 yine olmayacak. 2. Memur emeklisini de perişan kere perişan ettiler. Adaylar ve siyasilere millet güçlerinden çekindiği ve işim düşer kaygısıyla renk vermiyor. Amma bu 31 mart akşamı hepsinin suratını göreceğiz.

Emre 4 Ay Önce

Türkiye genelinde AK Parti oyu:28-32 MHP:4-6 ikisinin toplamı 35 civarında kalır. İstanbul'u CHP Ankarayı AK Parti; Adana AKP Antalya CHP bunları yazın bir kenara. AKP Ankarayı 8-10 farkla Belki alabilir. Alamazsa 3-5 bin farkla da kaybedebilir. Mertlik yapsınlar AKYENER'İn dediği gibi her parti tek başına girsin AK Parti oyunun 28-30 puana düştüğünü görsün. Algı dönemi bitti. Hayat İkinci Dünya savaşından sonraki en zor yıllar.. Ortada savaş yok itibardan tasarrufta yok.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.