habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakan’ın programı belli oldu

SİYASET

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un Çorum ziyaretinin programı belli oldu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yarın (cuma) Çorum'a gelecek. Bakan'ın Çorum ziyaretinin programı da belli oldu.

Bakan Selçuk, sabah ilk olarak Kadın Kooperatifleri Bölge Buluşması’na katılacak. 6 ayrı kentten temsilcilerin katılacağı buluşma Hitit Üniversitesi Ethem Erkoç Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bakan Selçuk, daha sonra Çorum Valiliği ziyaretinde brifing alacak. Ardından Çorum Belediyesi’ni ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

Akkent Mahallesi’nde bakanlığına bağlı Çocuk Evleri Sitesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret edecek olan Bakan Selçuk, fabrika ziyareti ve Sungurlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılışını yapacak. Bakan Selçuk, Sungurlu Akçakent’te şehit evini ziyaret ettikten sonra Ankara’ya dönecek.

Yorumlar (5)

Remzi 4 Yıl Önce

İstanbul sözleşmesi konusunda hiç konuşmuyor . Aile müessesine dinamit yerleştirildi Erkek çocuğunuz başka erkekle evlenirse kınayamazsınız bile , Eleştiremezsiniz Çünkü cinsiyet eşitliği var . SADECE YOL YAPMAKLA OLMUYOR. . Her Yıl 130.000 kişi boşanıyor .

Başkanım RECEP TAYYİP ERDOĞAN 4 Yıl Önce

Sizin için okumadığım dua kalmıyor ALLAH şahittir evdekiler bilir BAŞKANİM corumdaki oy azlığının sebebi Lütfiye ilksen ceritoglu kurt gibilerdir

Vatan 4 Yıl Önce

Canım Başkanım ALLAH benim ömrümden alsın size versin RECEP TAYYİP ERDOĞAN benim dualarım sizinle

karakuş 4 Yıl Önce

fotoğraf çekimleri ile günü tamamlayacak orası eksik kalmış :D gömlekler ütülendi mi :D

Bakan 4 Yıl Önce

lutfiye ilksen ceritoglu kurt ne yüzle geliyor CORUM A

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.