habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan Adayı'na teneşir tahtası ile mesaj

SİYASET

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Ehl-i Beyt Vakfı'nı ziyaret etti

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Ehl-i Beyt Vakfı’nı ziyaretinde Cuma Namazı’nı da Ehl-i Beyt Camii’nde kıldı. Aşgın’a ziyaret sırasında tüm misafirlere yapıldığı gibi Vakfın morgu ve teneşir tahtası gösterildi.
Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Aşgın dün de Ehl-i Beyt Vakfı’nı ziyaret etti. Burada Ehl-i Beyt Vakfı Basın Sözcüsü Av. Teoman Şahin ve Ehl-i Beyt Camii İmam Hatibi Özgür Arapoğlu ile görüşen Aşgın, Cuma Namazı’nı birlikte kılma teklifi üzerine Cuma Namazı’nı Ehl-i Beyt Camii’nde kıldı, cami cemaati ile sohbet etti. Aşgın’a Vakıf gezdirilirken morg ve teneşir tahtası da gösterildi. Aşgın da ölümün hayatın en büyük gerçeği olduğunu belirterek, dünya işlerinde o sorumlulukla hareket ettiğini vurguladı.
Ziyaret sonunda, Ehl-i Beyt Cami İmamız Özgür Araboğlu Aşgın’a Nehcül Belaga ve Cafer Suphani’nin kaleme aldığı Velayet Nuru İmam Ali kitaplarını hediye etti.

Yorumlar (3)

? 5 Yıl Önce

Kamu malıdamı

Aşkın beye 5 Yıl Önce

Seçim çalışmalarını takip ediyorum basından.. Mesajları çok sıcak , yüzü çok güleç , konuşlan birine benziyor , umarım ÇORUM için güzel icraatlar ortaya koyar..

Veda hutbesi 5 Yıl Önce

Veda hutbesinden;Ey insanlar!Sözümü iyi dinleyin.Şu dört şeyi yapmayacaksınız. 1.Allah'a ortak koşmayın.2.Haksız yere cana kıymayın.3.Zina yapmayın.4.Hırsızlık yapmayın.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.