habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan iddialı konuştu: MHP oy patlaması yapacak

SİYASET

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, parti yöneticileri ve meclis üyesi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çıplak, "MHP oy patlaması yapacak." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları kapsamında Çorum Muhtarlar Derneği, Çorum Emekliler Derneği, Eczacılar Odası ve Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliği'ni ziyaret etti.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI KATILDI

Ziyaretlere MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Sinan Eryücel, Yener Ceylan, Belediye Meclis Üyesi Adayları İsmail Lek, Aysu Hoşnut, il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, dernek ve oda başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulunarak, parti politikaları hakkında bilgi verdi.

AYIRMADAN, AYRIŞMADAN CANLA BAŞLA ÇORUM

Çorum merkezde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği seçimlerine Cumhur İttifakı olarak, İl Genel Meclis Üyeliği Seçimlerine ise MHP olarak girdiklerini anlatarak, ayırmadan ayrışmadan canla başla Çorum için çalışacak adaylarla seçimlere hazır olduklarını vurguladı.

HEDEF ÇORUM'UN GELECEĞİNİ KATKI SUNMAK

Şehrin her köşesine ve her vatandaşın yaşamına dokunacak bir anlayışla Çorum’un geleceğine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Çıplak, Çorum’u bölgesinin lider kenti haline getirmek için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı. Çorum’un sorunlarını bildiklerini ve bu yönde çözüm odaklı projeler hazırladıklarını belirten Çıplak, eşit ve adil bir şekilde köylerin ve kent merkezinin çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

SEÇİME HAZIRIZ, VATANDAŞIN TEVECCÜHÜ VAR

Göreve geldikleri günden bugüne yarın seçim olacak gibi sahada vatandaşla iç içe olduklarını ifade eden Çıplak, il ve ilçe teşkilatlarıyla seçimlere hazır olduklarını ve vatandaşların büyük teveccühü ile MHP’nin seçimlerde oy patlaması yapacağını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum Muhtarlar Derneği Başkanı Yılmaz Kılcı, Çorum Emekliler Derneği Hıdır Kınıklı, Eczacılar Odası Erol Afacan, ÇESOB Başkanı Recep Gür, nazik ziyaretlerinden ötürü MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak’a ve MHP heyetine teşekkür ettiler.

Yorumlar (22)

İSKİLİPLİ 2 Ay Önce

daha adayınız bile yok akepenin adayına mı oy vereceğiz

Hakkı 2 Ay Önce

Adayı varmı da oy paylaması yapacak, MHP adayı yokki.

Halan 2 Ay Önce

MHP'ye neden oy versin bir insan MHP'ye verecekse gider AKP'ye verir

İskilipli 2 Ay Önce

Evet İskilipde sağlam bir aday gösterildi sizleri tebrik ederiz. Mevcut görevdeki ve bşk ve adaylık müracaatı kabul edilmeyen şu anda da başka bir partiden aday gösterilen bu günde İskilipde partiniz ce adaylığı kabul edilmeyecektir çalışanları İskilipde Atatürk Orman çiftliğinde dolma ziyafeti ve bu ziyarette kendisi Seçilmez ise işten çıkartılacaklarına ilişkin duygulu ve acıklı konuşma yaptığı yere gene çalışanları toplayıp aday olduğu harfi genel başkanını ilçeye çağırıp oy oranı belli Muhsin başkan sağ olsa idi bunu ve yanındakileri hiç kapının eşiğinden dahi sokmazdı. Ülkücülük devam ediyor helal sizlere

Hayaller paris 2 Ay Önce

Zor dostum zor

Ac davuk 2 Ay Önce

Hele milletvekilligi secimlerinde adayiniz vardi da millet mhp'ye oy verdi. Simdi bir adayiniz bile yok neden oy versinler ki? Gidip AKP'ye oy verirler. Biraz mantikli olun. Ac tavuk kendini dari ambarinda gorurmus

İsmail 2 Ay Önce

Şuna inandım artık cumhur ittifakinda yer alanlar başka bir Türkiye varsa orada yaşıyor yada hayal dünyasında insanlar açlık sınırının altında yaşamaya çalışırken buna sebep olanlar hala bu insanlardan oy bekliyor

asil türk 2 Ay Önce

mesela kaç oy alırsanız patlama yaptık sayacaksınız. yoksa her sonuç patlama mı sayılacak bir açıklarsanız seviniriz habur çadırcılarının peşinden gidin bakalım nereye kadar gideceksiniz

Ahmet 2 Ay Önce

Aday çıkarmadığı seçimde nasıl oy patlaması yapacak merak ediyorum.

Mehmet 2 Ay Önce

Ufak et kuslar yesin

Civciv 2 Ay Önce

İhsanım seni seviyorum ama söylediğin basit bir şey değil kardeşim öpüyorum seni

Aslinda olan! 2 Ay Önce

Patlama yapacak ewet ama nasil partiyi bitirme noktasinda oy kaybederek, bir parti lideri baska bir parti liderine kayitsiz sartsiz nasil teslim olunur bunuda gorduk dune kadar sena hesap sormazsam diyen adam bizi birakamazsin diye nerede ise salla sumuk agliyacak. Başbugun kemikleri sizliyor.

Iskilipli bi ... git artik 2 Ay Önce

Yav su Iskilipli de baydi artik. Her habere yorum yapma artik. Baydin yeter. Isin gucun yok mu diyecegim ama yok

Göktuğ 2 Ay Önce

Aday yokki oy patlamasi olsun,ağam dalga geçiyor bizimle,bir ülkücü olarak ya Zafer partisine artık oy vereceğim

Mustafa 2 Ay Önce

Mhp nin adayı varmıda oy verelim aday olmayınca sandıklar nasıl patlıyacak

Koskoca Çorum'da bir Bld... 2 Ay Önce

Göktürk

Taraftar 2 Ay Önce

Ağzı olan konuşuyor.

Yorumcu 2 Ay Önce

Ali ağam konuşuyor veli ağam dinliyor.anlayana

Mehmet 2 Ay Önce

Biz Erdoğan'ı yalnız bırakamayız, Türk milletini yalnız bırakamayız. Türkiye Yüzyılı'na beraber yürüyeceğiz AKP ile. Bahçeli nın de işaret ettiği gibi.

İsmail 2 Ay Önce

Ne olur rica ediyorumbizi yalnız bırakın bıktık artık bu ikiliden

Naciye 2 Ay Önce

MHP Çorum'da adayı yokki ağam bizle kafa buluyor

Harbi adam 2 Ay Önce

Bu ittifak MHP'ye yarıyor. Suya sabuna dokunmadan istedikleri her şeyi elde ediyorlar. Hem oy vermiyorlar hem de istediklerini alıyorlar. Maalesef AKP de bunların tuzağına düşüyor. Bu yüzdendir ki akp çok oy kaybedecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.