habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan Külcü de istifa edebilir

SİYASET

Sabah gazetesi yazarına göre Külcü'nün de istifası istenebilir

Siyaset gündemi şu aralar istifa etmesi istenen ve beklenen belediye başkanları isimleri ile meşgul. 

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından Düzce ve Niğde Belediye Başkanları istifa etti. Ancak Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanları'nın istifaları da gündemdeki sıcaklığını koruyor. 

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür de bugünkü köşesinde Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün de istifasının istenebileceğini söyledi. 

Övür'ün 'Kefil olunca sormadım, şimdi neden sorayım' başlıklı bugünkü yazısının bir bölümünde Çorum geçiyor. Övür, belediye başkanlarının istifası ile ilgili sürprizler de beklendiğini belirterek, "... Çok istekli görünmese de ilk adımı Kadir Topbaş attı. Arkası da Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkan Faruk Akdoğan'ın istifasıyla geldi. Şimdi sırada Melih GökçekRecep Altepe ve Ahmet Edip Uğur var.

Bu arada sürprizler de bekleniyor.
Sayı çok fazla olmasa da Ordu, Çorum
ve Gaziantep'le birlikte İstanbul gibi büyük illerdeki birkaç ilçe belediye başkanının da istifa etmeleri şaşırtıcı olmayacak." diyor. 

Öte yandan Başkan Külcü ise AK Parti Genel Merkezi'nin Çorum Belediyesi ile ilgili yaptığı son ankette memnuniyet oranını yüzde 75 olarak açıklamıştı. 







Yorumlar (39)

Mustafa selman 7 Yıl Önce

Tabi tabi .. alsınlar görevden.. İstifa etsin Külcü Akparti 15 yıldır Çorum a atadığı tek doğru ismi de alsın.. alsın ki salim uslu , asc , Mehmet Karadağ, heykeli dikilesi hoca murat yıldırım, Halil ibrahim kaya , Merzifon havaalanına Çorum ismini yazdıramayanlar daha çok hizmet etsinler memlekete ..

Serra 7 Yıl Önce

Ak parti kurulurken milli görüş de yetişen dava diye evini çocuklarını düşünmeden bu uğura kendini adamış kardeşlerimiz vardı yola cihat diye çıkmış lardı şuan baktığımızda kişisel menfaatler koltuğun verdiği gücle zengin olanlar Rabbim herşeyi görüyor önemli olan yarın göxümüzü yumduğumuzda vereceğimiz hesap dünyada hesap yok sadece görevden alınma Rabbim cizgimzden ayırmasın

Ali murat 7 Yıl Önce

Külcünün hataları olabilir. Fakat çorum milletvekilleri çorumda gezebiliyorsa Muzaffer külcünün yaptığu hizmetler sayesinde. 15 yılda vekiller ve il başkanlarının ne mahareti varmış bilenler söylesin . Akbabalar boş durmuyor

Valdo 7 Yıl Önce

istikbal rumuzlu kardeşim kısaca özetledi anlayan anladı. sayın cumhurbaşkanımız eli değmişken vekillerde alsın. gerçekten iyi insanlar makama gelsin bu arada zeki gül'ü de unutmasınlar.

hadi inşaallah 7 Yıl Önce

külcü hak ettiğini bulur allah gerçeği çarpıtanları imhal eder ama ihmal etmez.belediyenin tüm yetkilileri değişmeli yeter artık.

Erkan 7 Yıl Önce

Sayın Serra milli görüş mu kaldı. En az yarısı ....ye bulaşmış durumda. Zaten Ak Parti de ki yenileşme de bundan. Üstelik Ak Parti milli görüş partisi değildir. Turkiye de yuzde elli ve corum da yüzde 65 oy almıştır. Bu demektir ki Ak Parti toplumun bütün kesimlerini kucaklamıştır. Ne zaman ki bu kucaklamadan uzak kaldı ve yarısı bulasıklı Milli görüş on plana çıktı. Ak Parti iste o zaman zorlandı. İsrarla Ak Parti milli görüşündür derseniz o zaman Ak Parti sorun yaşar. Sayın Cumhurbaşkanınızda bunu bildiği için adına metal yorgunluğu dedi ve yenileşme meşalesini yaktı. Ancak bulaşıklilar boş durmuyor. Su anda Ak Parti de bir güç mücadelesi var. Bilineki bu mücadeleyi Sayın Cumhurbaşkanımız kazanacak ve Türkiye kazanacak. İste o zaman defolularin hevesi kursağında kalacak. Ama bunlar bukalemun gibi oldukları için anında renk degistirebiliyorlar ve her zaman Tayyip Erdoğan çok yaşa diyebiliyorlar. Aman dikkat. Allah Ak Partinin ve Turkiye min yolunu açık etsin.

Çorumlu 7 Yıl Önce

Basiretsiz o kadar siyasetçi varken Çorum'da Külcü başkanın bu kadar hizmeti varken Çorum'da onun sayesinde gezen mv varken onu almazlar mv hepsini alsınlar zaten bir işe yaramıyorlar boş adam hepsi

İstikbal 7 Yıl Önce

Yani anlayacağınız bir dönemin sonu geliyor desenizya.Geçmişte biri kürsüden şöyle diyordu.Bu ateşi yakan bu hareketi başlatan muhtereme selam olsun diyordu.Bizde diyoruz ki bu temizliği başlatan bu ateşi yakan reise Allah razı olsun diyoruz.Sanırım ikisi aynı şey değildir. Anlayan anladı galiba.

Mes- ele 7 Yıl Önce

Mes -ele neyi yaptığı değil ,nasıl ve niçin yaptığı .imandan dolayimi imârdan dolayimi mes- ele bu.Mes-ele vatandaşın cebine girenmi çikanmi. Mes-ele yaptıkların mı, aldiklarinmi dediniz gibi mes -ele olmuş genelde başka biryere çalışmamız

kenan 7 Yıl Önce

bir zamanlar islami kesimden bir belediye başkanı olsun diye gece gündüz koşturup oy toplardık, şuna inanırdık bu insanlar devlet malına el uzatmazlar, bi hakkın çalışırlar diye düşünürdük.. gelinen noktaya bakarmısın .. bizim hayallerimizi çaldınız, emeklerimizi çürüttünüz, islama leke sürdünüz.

MUSTAFA YILDIRIM 7 Yıl Önce

murat yıldırım'ın 3 dönem vekilliği esnasında yapmış olduğu bir sürü hizmete yenilerini eklemesi için bence belediye başkanı olmalı :) bu arada 3 dönemdir ne yaptı hakkaten ya?

%75 +%25 =%100 7 Yıl Önce

Yüzde 75 katılıyorum ıstıfasının istenmesine kalan muhalefette yüzde 25 yapıyor.Dogal olarak yuzde 100 gitmeli diyor çorum.

Servet 7 Yıl Önce

Zaten bunlar alınmaz ise secımde ıslerı çok zor.Sedece görevden almak yetmez mılletten aldıkları varsa hesaba cekılmelı.

Gül kurusu 7 Yıl Önce

Aslinda Kulcu 2014 seçimlerinde gidecekti.O dönem derin abiler yani (muhteremler gurubu ) partide egemen olduğu için ön hazırlıklarını yapıp aday belirleme sürecine yetiştirdiler.Velhasıl aday gösterildi.

herkes duymuş 7 Yıl Önce

sabah gazetesi yazarı yazmışsa bu ne demek külcü'nün istenmeyen başkan olduğunu herkes biliyor muş demektir. külcü'nün yağdanlıkları şimdi ne yapacak merak ediyorum.

vatandaş 7 Yıl Önce

bu haberi diğer haber siteleri çorum haber ve külcü'nün gazetesi hakimiyet girememiş şimdi bunlar gazeteci mi? yoksa ...

vatandaş 7 Yıl Önce

bu haberi diğer haber siteleri çorum haber ve külcü'nün gazetesi hakimiyet girememiş şimdi bunlar gazeteci mi? yoksa ...

Erol saglam 7 Yıl Önce

Bence alın.ama duyumum şudur.murat yıldırım aday olmak istiyor.egerki.murat yıldırımın bld başkanlına adaylıgı kabul edilirse çoruma yazık olur

hainsavar paralele koyar 7 Yıl Önce

ne istifası çoktan görevden alınmalıydı. oyle şeyler varki buraya yazsam yayınlanmaz.sonra suç teşkil edeceğinden ip numaranı alırlar bulurlar, uğraşırlar senle çoluğunla çocugunla. adalet yokki memlekette. sadece çorum böyle zannetmeyın çoğu yer böyle. sadece ak parti belediyeleri değil chp si mhp si de çok farklı değil.

Fitneye Dikkat! 7 Yıl Önce

Yorumlara bakınca üzülerek gördüm ki âlem .okçu olmuş. Ne bu ya? Delinin biri kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkarmak için uğraşıyor. Bir söylenti bu milleti ne hale getirebiliyor farkettiniz mi? Milleti fitneye düşürenlere yazıklar olsun.

Corumlu 7 Yıl Önce

Külcü gidip murat yıldırım vb gelecekse külcü gitmesin adam cesaretli iş yapıyor en azından gelen gideni aratmasın da şu bilindik isimler gitsin artık yepyeni isimler düzgün ahlaklı aynı zamanda halktan gözükara vatan sever bıktı millet biri gidiyor biri geliyor hoooop yine aynı taze kan artık çoruma

Misafir 7 Yıl Önce

Her fırsatta milli görüşü eleştiren masum kardeş. Refah belediyeleri ibadet aşkıyla çalışıyordu. Arif Ersoy un çalışmasını unuttunuz galiba. Hem milli görüşten gelenler haramı helalı bilir. Yalan konuşmak rüşvet yemek haramla iştigal etmek birazda karakterle ilgili.münafıklığın alameteri var. Kişi konuştuğunda yalan söyler, sözünde durmaz, emanete ihanet eder .bu gibi insanlara yetki verildiğinde ortalık toz duman.Ak partiye zarar veren Milli görüşcüler değil AKP liler (yani menfaat için Ak Partide bulunanlar) Bunu iyi düşünmek lazım.

Adalet varsa 7 Yıl Önce

SIRADAKI ORTAKOY BELEDIYE BASKANI OLMALI. LISTEDE VAR, BEKLEYIN GORUN.

Pelin 7 Yıl Önce

Çorum belediyesi çoruma halkını üzmüş tür ahlatcının çağrısına cevap vermedi pisti yaptırırım demedi çorumlular ı çok üzdü sungurlu belediye başkanı bile biz belediye olarak elimizden geleni yapacağız dedi yazıklar olsun kınıyorum çorum un ne kadar çok havalanı istedini biliyordu ama ağbala dünyanın merkezi ne havalanı istemiş ti demekki yalanmış ahlatçl nın çağrısına olumsuz cevap verdi ve çorum un gözünden düştü malesef halkına kulak asmanın cezasını çekecekler. topluca istifa etsinler çorum sevdalısı ahlatcı Mehmet yolyapar helsin

Vatandaş 7 Yıl Önce

Çekemeyen hep bir olmus Muzzaffer külcü hakkında konuşur durur görmezlerki çorum neydi ne oldu ne olcak bundan iyisini bulursunuz ahada gorursunüz halinizi

ne fitnesi 7 Yıl Önce

en güzeli yargılanarak gitsin. tertemiz olur. herşeyi bırakın külcü'nün milletvekilliği döneminde bir sürü borçları olduğu iddia edilirken, şimdi ise çorumun sayılı zenginleri arasına girdiği iddiaları varken en güzeli soruşturma geçirip temizlenmesi. ne fitnesi bi öğrenmişiniz fitneci sizden daha fitneci yok. bu kadar insan yalancı bir siz ve külcü mü doğru bu memlekette.

Çorumlu 7 Yıl Önce

Havaalanını istemeyen hiç kimsenin yeri yok Çorum’da , Külcüün de yok

Haktan 7 Yıl Önce

Corum ne zaman ne gőrdűki istenmeyen sehir.hastaneden başka yatirim gelmedi ha birde park bahçe :) bütün siyasilere söylüyorum yatin kalkin Erdoğan a dua edin.

esnaf 7 Yıl Önce

ben şahsım olarak merak edıyorum..çorum a hava alanı lazım degıl şu lazım değil bu lazım değil ..tamam anladım lazım değil peki çoruma ne lazım arkadaslar bana bırı solesın bende ogrenım..yoksa burası los angeles de benmi yanlıs bılıyorum ..

corumlu 7 Yıl Önce

kalkıp çorumda havaalanl insatl yok dersen isde boyle olur a kpartinin oylarl duser havaalanl açılırsa ikiye katlar tek cozum bu

Esnaf2 7 Yıl Önce

Yozgata’a lazım Sinop’a lazım Amasya’ya lazım Çorum’a gelince Merzifon eşeği diyorlar bize esnaf kardeşim, aklımızla alay ediyorlar

hanife 7 Yıl Önce

Bende akpliydim ama su anda degilimartik hic bir partiye oy vermeyecegim devletim 15 temmuz fetonun hain darbesinden sonra cumhurbaskanimiz ne demisti at izi it izine karisti gercektende oyle oldu benim tek istegim hic bir konuda masumlarin hakki yenmesin kulcu gidiyormus beni ilgilendirmiyor kim simdiye kadar vatandasin yaninda oldu vekillerimizin sadece isimlerini biliyoruz vatandasin derdini sikintisini kim dinlemis dayin varsa en guzel yerlere yerlesiyor bu adaletmi

Çorum'da hava 7 Yıl Önce

Bence sn Külcü Çorum'un gösterdiği-göstereceği en kaliteli insanlardan biri.Kendini külhanbeyi sanıp herkesi azarlayıp rencide eden faydasız, milletin sırtına yük biri değil. lokum lokum.

Vatan 7 Yıl Önce

Kentpark. Belediye binası. Katı atık terminal. Stadyum .hayvan pazari.ekmek fabrikasi.kaldırımlar. parklar.imar ranti verilen tum mutahitlerin vs.bütün işleri araştırılmalı ayrıca .8 yılda nasıl bir servet edinildi.kimler köşeyi döndü kimin hakkı yendi Allah razı için araştırılmalı.

Mürsel 7 Yıl Önce

Külcü bayağı bir çalıştı ne istiyorsunuz. Daha ne yapsın adamın o kadar derdinin arasında birde sizle mi uğraş sın..Hiç birşeyı kabul etmiyorsanız en azından döktüğü betonu gözünüz görsün.

ali yıldız 7 Yıl Önce

tüm mütahitlerin yaptığı site ve inşaatlarndaki ve yakın arkadaşlarının tapu kayıtları incelenmeli. külcü diğerleri gibi gidemez hesap vermeli.çimento nun yeşil sahalarına imar vermem diyor niye ahçılar bağına verdin. dere kenarına kadar imar verdin. . ankara da ki yatırımları ve benzinlikler açıklanmalı. kadir topbaş ın yaptığını gibi mallarını açıklamalı. sıradaki murat yıldırım gelsin biraz da onu zenginleştirelim.ak parti bu yanlıştan dönmediği sürece oy moy yok...

Akgenç 7 Yıl Önce

Külcü adam gibi hizmet ediyor. Murat Yıldırım ve muhipleri köpürtüyor bu dedikoduları. Sen de çanak tutuyorsun Mustafa Bey. ????

M.Keleş 7 Yıl Önce

Halkın oyunu alıp şahsi menfaatini düşünen kim olursa olsun bunun hesabını Allah Katında verecek. O koltuğa oturacaksın servet yapacaksın, çalışıyorum diyorsun tabiki çalışacaksın ama maaşın dışında kazanç elde edersen o zaman çocuk dahi hakkını helal etmez

DAĞLI 7 Yıl Önce

uğurludağ vaaa ortaköy vaaa akp li başkanlarrrr

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.