habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başkan yardımcısı istifa etti, aday oldu

SİYASET

Çorum'un Alaca İlçesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Aslan görevinden istifa ederek MHP'den aday adayı oldu.

Çorum'un Alaca İlçesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Aslan görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Alaca Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Kendi sosyal medya üzerinden açıklama yapan Şerif Aslan, ”Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Alaca Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Memleketimize, İlçemize, partimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar (3)

İskilipli 6 Ay Önce

Bu dönem ilçemizden seçilen encümenlerden bir kısmı seçime girdiği siyasi örgütlerden istifa etmiş, neden, istifa eden bir kısım belediye meclis üye işyerlerine saldırılar olmuş, Acaba yapan yada yaptıranlar tespit edildi mi bu konuda bir haber yapılsa Son 4 yılda neler oldu tuhaflıklar mevcut değişim olur ümidi ile meclis yenilensin sacayak bacağı gibi başkan ve 2 encümen ekranda diğerleri nerede seçmen seçmedimi ilcenin sesi olmaları için seçilmedimi

hasan 6 Ay Önce

ZEKİ GÜL de istifa ettimi acaba????????

Serif abi iyidir 6 Ay Önce

Yillardir Alaca'yi akp'li baskanlar yonetiyor. Farkli birsey yaptiklari yok. Bu donem MHP'ye birakilsa daha güzel olur. Şerif Abi iyi bir devlet adamidir ve Alaca'da cok sevilen, iş yapacak birisidir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.