habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bekiroğlu resmen kurucular arasında

SİYASET

Ahmet Davutoğlu ekibi İçişleri'ne resmi başvuruyu yaparken, yarın açıklanması beklenen kurucular arasında Rumi Bekiroğlu ve Nihal Olçok da yer aldı.

Ahmet Davutoğlu ekibi İçişleri Bakanlığı’na resmi başvuruyu yaptı. Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin kurucuları da belli oldu.

Başvuruyu bakanlığa iletmek için gelen heyette eski AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ile Selçuk Özdağ, 24’üncü Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski vali İzzettin Küçük, AK Parti eski Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve eski Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ yer aldı.

Davutoğlu’na yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Cuma günü açıklanacak kurucular kurulunda yer alan isimler arasında AK Parti’den istifa eden eski il başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile Nihal Olçok da yer aldı.

Yorumlar (22)

Don Kişot 4 Yıl Önce

Beyhude çabalar, Milletin sinesinde yeri olmayacak, hazineden yasa dayanıklı yardım alacak bir parti daha, ama kimin parası senin benim halkın parası.

Destekliyorum 4 Yıl Önce

Yolunuzda yanlız değilsiniz partiyi kurun oyları toplayın. Akp çok çanlar yaktı zamlar ve adam kayirma ile

Yasemin 4 Yıl Önce

Hangi kişi KUR'AN AZİMMUSAN i sıralarda okutulmasni hafız yetiştirilmesini sağladı. Kim türban yasağını kaldırdı kim savunma sanayisine önem verip yüzde yetmise çıkardı milli yerli sanayiisini Marmaray İstanbul havaalanı yollarda park edecek yer bulamıyoruz arabalara SSK müdürü kilictaroglunun zamanını savaş AY in rahmetlinin programini izlesinler internette Rahmetli Savaş AY in programını sık sık ekrana getirmeli duyarlı TV ciler. kurdukları parti sadece ve sadece chpkk HDP siyonist yahudiye avanjelist Hıristiyanlara yarayacaktır artık Türk milleti uyandı zeki bunları biliyor ve hissediyor a haberde saat altıdan ona kadar hafta içi Erkan TAN i izlesinler bilmeyen öğrenir fetocu Ahmet Davutoğlu Milleti kandiramayacaksin ahiretini yaktın haberin olsun ümmeti bolemeyeceksin nankör Davutoğlu herkes seni nankörlük yapmadan anlamıştır herşey ortada

crm 4 Yıl Önce

hadi görelim bakalım çapınızı...

Yasemine cevap olsun 4 Yıl Önce

Yasemin türban şerbet oldu hafız yetişti ve savunmaya yüzde 70 ayrıldı da noldu. Bugun ekonomisi batik ve akp gitmediği sürece daha beter olacağız. Savunma katara satıldı. Yollar hastaneler marmaray için milyon dolarlarsa ceza ödüyoruz. Ya bu ülkede lojmanlar satılıyor sen neyden bahsediyorsun. Cahiliyetin kabak gibi ortada. Fetonun hamurunu mayalanlar akp lilerdir.

HAcı Nuri 4 Yıl Önce

Yasemin'e Yasemin, sen ne içtin söyle de bende ondan içiyim.

Böçek 4 Yıl Önce

Soyadını değiştirip katakulle ile ilbaşkanı olup Akp den kovulan ve neden kovulduğunu açıklayaman adam ne yapacak çok merak ediyorum çapsız abidin ????

Gelecek mi 4 Yıl Önce

Gelecek mi Gelmeyecek mi bilemiyorum ama milletin derdi sıkıntısı öyle yenilir yutulur değil.Akparti geldiğinde eyyyt diye diye 20 yıl iktidar oldu. En sonunda oy aldığı sırtında gezdiği millete eyyyt çekti. Kartelciler tekelciler rantiyeciler şantiyeciler enerjiciler ocular bucularin elinde kaldı 20 yıllık mücadele ve kazanç döndü dolaştı yine aynı yere geldi. Maneviyat anlamında elde kalan tek şey baş örtüsü onunda altı Şişhane üstü tophane gibi. YouTube da gençlere ve vatandaşlara kelimeyi şehadeti soruyorlar. Tam anlamı ile bilen yok. Fabrikadan çok cafenin açıldığı bir ülkemiz var.Vatan savunması İstanbula indirgenmiş bir anlayış var. Her yerde okul kurs açılmış ama eğitim yok. Sağlık labirentli yürüyen merdivenli cihazi bol binalarda 3 ay randevulu.Tünelleri, köprüleri, otobanli yollari var ama hala çilesi çok.Hafta bir uçak uçan havaalanlarimiz var.Her türlü yozlaşmanın yaşandığı rezidanslarimiz var.Tarım ülkesinde etimiz sütümüz altın fiyatında. Gazımız mozotumuz yok kombimiz,arabamız çok. Ayranimiz yok tahtaravelli kurup oynayanimiz çok.Hacimiz var hocamız var camilerimiz var ama şükrümüz yok.%90 müslüman olan memlekette zina suç değil faiz haram değil. 20 yıldır bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete sonumuz hayır olsun.

Cehaletin yasemincesi 4 Yıl Önce

Yasemin nickli kişinin yazdıklarını okuyunca eğitimin ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu, iflas etmiş bir eğitim sisteminin yetiştirdiği bu boş zihne sahip güruhun sadece havuz medyasından edindikleri yalan manipule ve iğrenclik kokan bilgilerle nasıl acınacak halde olduklarını bir kez daha üzülerek gördüm

Doğrudan yana 4 Yıl Önce

Fabrikadan çok cafe açılıyor.Doğru bir cümle,Fabrika açılmıyor.Bu cümlede doğru.

Ziraat simit sarayını kurtardı 4 Yıl Önce

Ben AKP li değilim.Hayatımda bir kere dahi AKP ye oy vermedim.Yorumdan Yasemin hanımın korktuğunu anlıyorum.Genel ekonomik,sosyal,siyasal,dış siyasi gelişmeler dikkate alındığında AKP,Davitoğlu ve diğerleri olmasa da ilk seçimde kaybedecektir.

Vatansever 4 Yıl Önce

İlk defa faiz sıfıra düşürülmek için çalışılıyor daha önce faizin günah olduğu bilinmiyordu konuşuluyordu savunma sanayisi Katara satılmadı İsrail'den İHA kiralamiyoruz koordinatları kendimiz tespit ediyoruz

BıdıBıdı 4 Yıl Önce

Rahmetliyi sağlığında da pek bir sever izlerdiniz değil mi Yasemin? Saplantılı beyinlerinize ufacık bir yansıma olsun yeterki, Das Kapital'den bile cümle cımbızlayıp 'aha inanamazsan dayıya sor' edasıyla kendinize pay çıkarmak sevdasındasınız. Örneğiniz sağcı olmuş, solcu olmuş, komunist olmuş, kapital olmuş değil derdiniz, biz nereden nasıl haklı çıkabiliriz telaşı ile her daldan medet arıyorsunuz. Madem o kadar video izlemeye meraklısın, Rahmetli Erbakan Hoca videolarını da ben sana tavsiye edeyim. Üstelik te fikir bir, zikir bir, aynı yolları yürüyüp geldiğiniz birini dinlemiş olursun. Görünen o ki, tavsiye ettiğin -bi-haber TAN programı ile de müthiş aydınlanmışsın, gözlerin parlıyor. Evanjelist kim, siyonist kim, kim yahudiliğe ne hizmetler verdi, FETÖyü FETÖ yapanlar kim, kim PKK masalarında ayran içip ayrı düştü siz bilirsiniz değil mi?

ÜMİT 4 Yıl Önce

Bu yapraklar Ekrem İmamoğlunu alkışlayan yapraklar olmasın

Yıldız 4 Yıl Önce

İlk defa 1 başkan faizin haram olduğunu söyledi ve sıfırlamak için uğraşıyor Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu nün yaptığını hep elestiriyordu ne oldu da birden beğenmeye başladı Konya'da İsrail pilotu yetistiriliyordu

Yıldız 4 Yıl Önce

Konya'da tekrar Filistin dostluğu değil İsrail dostluğu başlayacak ALLAH korusun. katil sisi ile esatla dostluk başlıyacak ALLAH korusun Konyada

Yıldız 4 Yıl Önce

Konya'da İsrail'e. Savaş pilotu yetiş tirecek kendi İHA SİHA larimizi bırakıp katil israiden kiralayacak Ahmet Davutoğlu ancak bunları yaparsa seçilecek ALLAH seçilmesine fırsat vermesin ahmetdavutogluna

Hasan Dikeroğlu 4 Yıl Önce

Editor neden yorumumu yayınlamıyorsun.Boş cahil konuşan yasemine verdiğim cvp hoşuna gitmedi mi de sansür uyguluyorsun !!!

Yasemin 4 Yıl Önce

ALLAH'IM cahil olmaktan sana sığınırız. ALLAH'IM yalancı olmaktan sana sığınırız Amin

Mat 4 Yıl Önce

Rumi Bey akpartide ne yaptı da bu partiden yapacak?Beklentisi karşılamayan insanları heyecanlandiramayan rüzgarda kopan savrulan yaprak partisi

Fetöcüler sizi 4 Yıl Önce

Yasemin yıldız vs vs vs gibi beyni yıkanmış düşünme yetisi kalmamış ak kafalar fetonun hamurunu mayalayanlarin ta kendisidir. Bunlar vatan hainidir.

Misafir 4 Yıl Önce

Nacizane fikrum butun partiler kapatilsin reisin baskanliginda teknokratlar idare etsin biz de siyasilerden kurtulalim partizanlik bosa maas takiyye riyakarlik sona ersin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.