habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bir ilçe ve 29 köyü ilgilendiren yatırım

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat’ı ziyaretinde Kunduzlu Göleti ve Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat’ı ziyaretinde Kunduzlu Göleti ve Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, muhtarlar ve bazı parti yöneticileri ile birlikte gölette inceleme yapan Kavuncu, “Bayat ilçe merkezi ve 29 köyün içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Bayat Kunduzlu Göleti yaklaşık 50 milyon TL’lik yatırım. Kunduzlu içme suyu projesinin tamamlanarak hayata geçirilmesi ile birlikte Bayat ilçe merkezi ve 29 köyümüzün 100 yıllık içme suyu ihtiyacı çözüme kavuşmuş olacak.”dedi.

Milletvekili Kavuncu, yapımı devam eden Bayat Devlet HHastanesi’nde de incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kavuncu, hastanenin bir an evvel hizmete alınmasının takipçisi olacağı mesajını verdi.

Yorumlar (12)

İskilipden 6 Yıl Önce

Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz Lütfen ilçe ERİYOR.

Dursun 6 Yıl Önce

Ankara çankırı yolundan bayat iskilip çorum yolunun biran önce bitirilmesini bekliyoruz. Her bayram kaza görmekten tozdan topraktan bıktık.

Senol 6 Yıl Önce

Sayın corum Milletvekilleri Kargı BELEDİYESİ bukadar mı fakir bir cenaze aracı yok cenaze yıkama yeri yok bu Belediye Başkanı uyuyor mu ben bir vatandaş olarak üzülüyorum saygılar

Hüseyin ALTAKHAN 6 Yıl Önce

Sungurlu Kula köyünde içme suyu hâlen yoktur.

Arslan sakanci 6 Yıl Önce

Benim yorumum Alaca beledıyesı ıle ilgılı ben yurdısından 3aydır izındeyım beledıye başkaninı halkın icıne cıkıpda sorunlarını dınledıgını göremedim yagmur yagdıgımı çamurdan ve şehir ve mahalle araları pislkten geçilmiyor bumudur beledıcelık bır an evvel çare bulunması lazım saygılarımla.

Davut okumuş 6 Yıl Önce

Bayat ahacik köyü karabalık mahallesi öbek diyarını tanıtmak gerekiyor

Celal koca 6 Yıl Önce

Sayın vekilim ismim celal koca evci köyü taslik mahallesinin yolu asvatlanmadi yaklaşık 1.il önce akrabam olan ismet koca köy muhtarı idi ömrü kısa imiş vefat etti.vefatindan sonra taziye için bayat mülki amirleri gelmiş idi bende orda kuranı kerim okuyup diğer din gerevli arkadaşım duayı yaptıktan sonra orada bulunan bayat idari amirleri belediye başkanı dahil şu sözü verdiler ismet kocanın yarim kalan projeleri 3.ay içinde tamamlanacak özellikle bu yol asvatlanacak dediler.1.yıla yanaştı henüz asvalt olmadı 3.mahalleden oluşan evci köyünün 2.mahallesi asvalt olupda taşlık mahallesi niçin 1.yıldır asvalt atılmıyor.suan yukarı yoncalı eski adıyla lapadan asvalt atılıp kunduzluya kadar gelmektedir buralara 2ci kez asvalt atılırken neden taşlık mahallesine 3.km yemi asvalt yok.bunu kusura bakmayın sayın vekilim ilgili genel merkeze bildirdim.Allaha amanet olun.

Erol k 6 Yıl Önce

Hava alani nerde ?????

Mustafa Şenol 6 Yıl Önce

Dodurga dikenli köyü su yetersiz olduğunu biliyorsun çözüm yolları nelerdir hakkında detaylı bilgi almak istiyorum teşekkürler

Ömer atabek 6 Yıl Önce

Çorum İskilip yolu. 10 km neden değişti o kadar. İş. Yerleri var. Biz. Mağdur olacaz. Lütfen mevcut. Yola devam. Edin saygılar.

Soner 6 Yıl Önce

Sayın vekilim Çorum Ortaköy aşdağul kasabası arası yolu ne zaman yapacaksınız ulaşım olarak çok fazla dağlık alan yolların genişletilmesini rica ediyoruz

İdris ARSLAN 6 Yıl Önce

Alaca ve Sungurlu arası yolu yıllardır yarım kaldı benim sözüm vekilimize Salim Uslu nun hiç ilgilenmediği yarım kalmış bu yolun bir an önce yaptırılabilmesi için gerekli azami gayretin gösterilmesini bekliyoruz sayın Vekilimizden

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.