habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bir istifa gelebilir

SİYASET

Gazeteci Serdar Arseven'den çarpıcı Çorum AK Parti paylaşımı

Gazeteci Sedat Arseven, Çorum AK Parti’de belediye başkan adaylığında yaşanan gelişmelere dikkat çekti.

Gazeteci Arseven, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çorum AK Parti'de belediye başkan adaylığı çekişmesinde... Acayip işler, acayip karmaşa... İlginç Yarın bir istifa gelebilir...” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (16)

Adil 5 Yıl Önce

Bakalım neler olacak akp seçmeni tek kişiye oy veriyor hep bunu dile getiriyor amaaaa artık çorum teşkilatlarında kontrolü kaybetmiş durumda kendi içlerinde kendi kuyularını kazar duruma geldiler yazık ülkeyi düşünen kimse kalmadı artık uyanın herkese hak ettiği ceza verilmeli liyakata önem verilmeli liyakat liyakat liyakat ülke elden gidiyor görün artık

Reis 5 Yıl Önce

Karadağın aday olacağını yazdığınızda gazetenize kızanlar küsenler oldu fakat çok yerinde bi haberdi ki o sayede gelen tepkiler genel merkeze ulaştı.Çok bir şey istemiyoruz vizyon sahibi Çorumu daha ileriye taşıyacak birini bekliyoruz.Bakın yazıyorum sonuçta kasası dolu bir belediye devir alınmıyor gelenin işi zor teknik ve tecrübe,dirayet olarak Yakup Keleş, veya alternatif olarak Halil İbrahim Aşgın olsun ikisinden biri, bizde bizden biri oldu diyelim artık üzmeyin Çorum'u,Çorumluyu.

Kenann 5 Yıl Önce

Şu an ki Adayların tamamı Çorum Belediye Başkanlığı için yetersiz, işin ehli, Deneyimli, ağırlığı olan kimseye eyvAllah etmeyecek aday lazım, ( Melih Gökçek, Feyzullah Kıyıklık, Ârif Ersoy vb.) olabilir.

ÇORUMLU AMİR 5 Yıl Önce

HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGIM VAR LAKİN, SÖYLENTİLER KARADAĞ'IN PLANI ADAY OLMAKTI LAKİN ŞU AN BIRAKIN ADAY OLMAYI MEVCUT KOLTUĞU KORUYABİLİRSE YATSIN KALKSIN DUA ETSİN. BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAY ADAYLIĞINA GELİNCE MEVCUT ADAY ADAYLAR İÇERİSİNDEN SEÇİLECEK İSE 3 İSİM VAR ( MÜRSEL TURBAY,HALİL İBRAHİM AŞGIN ve YAKUP KELEŞ ) LAKİN DIŞARDAN BİRİ ADAY GÖSTERİLECEK İSE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE PROF. DR. REHA METİN ALKAN'DAN BAŞKASI OLMAMALI.

Samimi 5 Yıl Önce

Yakup keleş bayrağı aldığı yerden yukarı samimiyetle taşır. Doğru neyse onu yapar.insAllah karar vericiler doğru karar verir.

ismail baş çamlıca 5 Yıl Önce

haber kaynagımı sormayın hiç kimse demediki mkyk sonrası kesin aday olarak ilbaşkanını yazdılar hiç terettütsüz 94 krıteri ve çorumda malum yapı zamanının nurcuları ahicilerini hiç sevmedigi murat hoca

hasan 5 Yıl Önce

benim adayım melih gökçek

Sebep sonuç 5 Yıl Önce

Değerli çorumlular bu siyaseti bu noktaya getirenler ağ babalarının koltuklarinı kapma derdinde olan ve bu uğurda hertürlü ölçüsüzlugu kendine usul ve karakter etmiş yeni yetmelerdir.Çorum da satılık musfette kişilikli basincilar uzerinden muhalif çeşitli ulusal haber sitelerine el altından servis edilen yalan yada abartılı iftira niteliği olan zorlama haberlerle nasıl terbiyesizlik yapıldığı ortada.Diğer taraftan bu kimliksizler yerelde kimlere nasıl hizmet ettikleri ortada.Siyaset adına kişilerin kimlik ve sahsiyetlerine saldıran,beceriksizliklerini ve kötülüklerini sindirme yöntemi ile golgeleyenler. Ilkesizlik üzerine kurulu dünya görüşleri ile ilke sahiplerine vurulan pis eller.Nerden bakarsanız kötü toplum duyarlı olmalı değerli olanı öncelemeli.

Siteciler 5 Yıl Önce

İnternet haber sitelerinden ona buna salya akıtan üç beş kuruşluk ahlak yoksunu.Kendi partililerinin haberlerini ODATV -SÖZCÜ -YURTGAZTESİ ve çeşitli sol gazetecilere servis yapan ihanet şebekesi .Müslüman mahallesinde Kumpasa yatıp ortadan yiyenler. Yakındır sizinde sonunuz Allahın izniyle sonunuz daha hazin olur.

Abdulkadir 5 Yıl Önce

Yakup KELEŞ Çalışkan dürüst liyakatli bir insan.ınşaAllah o olur.

Mertçe 5 Yıl Önce

Sayın CB'miz artık Çorum ile yakından ilgilenmeli burada ne döndürülüp kimler haketmediği koltuklara geldiğini görmeli(başta Zeki Gül)ancak bundan da umudum kalmadı.

Koltuk 5 Yıl Önce

Herkes koltuktan bahsediyor bende yazayım devlet dairelerindeki (özellikle yerel idareler) bütün müdürlük koltukları şu anki Ak parti teşkilatının adamları ile dolduruldu. İşten anlamayanları müdür yaptılar yeterki onlardan olsun sözlerinden çıkmasın

Yakup Keleş 5 Yıl Önce

Yakup Keleşi aday göstermezler. Hakkı savunan dürüst namuslu bir insanı istemezler parmaklarında oynatacakları sözlerinden çıkmayacak, birini bulup aday diye önümüze koyarlar benden söylemesi.

Hakki 5 Yıl Önce

Adayların geçmişteki fetö bağlantısını hiç araştırıyorlar mı çok merak ediyorum. Bunlar geçmişte STK diye birçok fetö yapılanması durumundaki dernek vs. üyelikleri olabilir ki sanırım adaylar arasında bu durumda olanlar da mevcuttur. Soruşturma geçiren vs. aman bunlara da dikkat etsinler. Hayırlısı olsun

Reisci 5 Yıl Önce

Feto giderken birilerine miras bırakmış gibi. Arkadaş çirkinlik ancak bukadar olur.Milletin öz evlatlarına saldıranlar aynı feto gibi her türlü namusuzlugu yapacak çeteciklerdir.

Servet 5 Yıl Önce

Beyler sakin olun Eyüp arslan geliyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.