habercim19.com özgür haber özgür yorum

Birlikte Çorum'a mesaj verdiler

SİYASET

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı ile MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı, Cumhur İttifakı olarak Çorum'a mesaj verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı bir araya geldi. Ahlatcı Kayrıcı, Cumhur İttifakı’nın Çorum'daki birlik ve beraberliğine dikkat çekti.

Ahlatcı, Kayrıcı ile buluşmasını görüşmeyi ‘kritik’ olarak nitelendirirken, güçlü bir dayanışma çağrısında bulundu. Ahlatcı "Çorum'un birlik ve beraberliği için Cumhur İttifakı'nın gücünü ortaya koymaya kararlıyız. Hedefimiz 16'da 16, bu yolda ilçelerimizi kucaklamak adına yoğun çaba sarf edeceğiz.”dedi.

Cumhur İttifakı’nın Çorum'un siyasi manzarasına güçlü bir damga vurarak, ilçeler arasında birlik ve koordinasyonu arttırmanın önemini vurguladıklarını belirten Ahlatcı, “Hedef 16'da 16 vizyonuyla ilerleyen Cumhur İttifakı, ilçelerin ortak paydada birleşmesini sağlamak için kararlı bir adım atmış durumda.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (12)

Aslinda olan! 4 Ay Önce

Ikisindende memnun değiliz, bizim için degisen bir sey yok sıkıntıyı çeken biziz ulkenin kaymağını yiyen siyasiler ve mülteciler!

Salih 4 Ay Önce

O zaman Sayın vekiller şu Hastane ihale işini bir an önce halledinde başlasın artık yapılmaya Allah Aşkına.Neyi bekliyoruz.

Boş işler 4 Ay Önce

İcraata bakalım,poz vermek iş görmüyor.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 4 Ay Önce

Çorum ilk defa çalışan bir MİLLETVEKİLİ'ne kavuştu. Mehmet Tahtasız Çorum'un yapılmayan ve yarım kalan bütün yatırımlarının takipçisi oluyor. Helal olsun Mehmet Tahtasız'a, sonsuz teşekkürler. Diğer Milletvekilleri de Mehmet Tahtasız gibi çalışsalar Çorum bambaşka bir çehreye bürünür. Ama maalesef ki Çorum'u düşünmüyorlar. Sadece ve sadece kendilerini düşünüyorlar. Çorum da bir tane Milletvekili var, o da Mehmet Tahtasız'ın taaaaa kendisidir. Yaparsa kim yapar, tabi ki de Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi hikaye. ANLAYANA.....

İskilipli 4 Ay Önce

İskilip temizlenmeli, gazakistan sevdalıları artık bıraksın, ilçe eriyor, Tosya İskilip yolu açılmalı, Çankırı İskilip yolu duble yol yapılmalı, ilçe vitesi boşalmış kamyon nasıl gidiyor ilçe eriyor eriyor...

Arzumuz 4 Ay Önce

İki değişik siyasi görüş, keşke diğer siyasi görüşlü vekille birlik görünümü olsa, İlimize havzaları, Yüksek Hızlı tren, İlçe yolları, İl bağlantı DUBLE yolları, bitmeyen okul inşaatlerinih çözüme kavuşturularak iyimiz insanına vefa örneği bekliyoruz.

İskilipli arkadaşa... 4 Ay Önce

Bir insan memleketini bu kadar sever,savunur helal olsun,bence vekil olmalıymışsın.

Nihat 4 Ay Önce

İskilip gerçekten eriyor ve kimse buna bir hareket yapmıyor 4 -5 yılda bir sandığa gidiyor insanlar o da nasıl çıkıyor belli yapılacak tek şey var o da Basın yolu ile ilçeye faydası olacağını düşünüyor heralde ama genede bir şey yapılmıyor sanırım.

Adamlar 4 Ay Önce

Hadi Yusuf ve Vahit kayrici geçtim de helal olsun tahtasiza vekilliği o yapıyor .Bunlarda hiç iş yok.

Hakkı 4 Ay Önce

Erol Olçok hastanemizde muayene olamıyoruz, mahşeri bir kalabalık var. Eski hastanenin yerine yapılacak hastanede çok acele edilmelidir.

Ali 4 Ay Önce

"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız" diyorlar galiba ama........

osmancıklı 3 Ay Önce

çorum- osmancık yoluna bir el atın, özellikle bayat gediği sarmaşa arası çile yolu oldu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.