habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bugün vekiller ne yaptı?

SİYASET

Bugün Çorum gündemi hep Muzaffer Külcü'nün istifası ile meşguldü. AK Parti vekilleri ise bakın ne yaptı?

Çorum gündemi Muzaffer Külcü’nün Belediye Başkanlığı’ndan istifası ile hareketli bir gün yaşarken, partisinin milletvekilleri sessizliğe büründü.

TBMM İdare Amiri AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu için aslında pek de suskun kaldı diyemeyiz. Uslu açıkçası sanki tüm Çorum’u, partisini etkileyen böyle bir gelişme yaşanmamış gibi gününe devam etti. Bunu nerden mi biliyoruz; sosyal medya paylaşımlarından.

Sabah saatlerinden itibaren önce “Seni iki şey anlatır: Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, Her şeyin varken sergilediğin tavır/Mevlana”, ve “Kendini başkalarıyla kıyaslarsan mutsuz veya kibirli olursun. Çünkü her zaman senden iyi ve kötü durumda birilerini bulursun/Şeyh Edebali” gibi paylaşımlar yapan Uslu, daha sonra da, kendisini ziyaret edenlerin ya da kendisinin ziyaretlerini takipçileri ile paylaştı.

AK Partili Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın, partisinin grup toplantısında Divan’da görev aldığı belirtilirken, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise deyim yerindeyse bugün bütün gün sessizdi.

Yorumlar (11)

Sabır 6 Yıl Önce

Vatandaş 8 yıldır Uslu'nun masallarına sabrediyor. Uslu ise sosyal medyadan sabır hikâyeleri okuyor. Allah' ım sen millete sabır ver.

Seçen vatandaş 6 Yıl Önce

Sıra vekillere geldi çalışmayan hizmet istemeyen ? Vizyon 2019 2023 BÜYÜK TÜRKİYE GELİYORRRR

Neredeler 6 Yıl Önce

Ne yaparlar Reis geldi gitti, artık uğramazar. Doğru Angaraya birde seçim öncesi, Reis karşılandı oldu da bitti maaşAllah. Havaalanı, yatırım, fabrika, bölünmüş yollar İskilip Tosya Karayolu'nu dile getirmek maliyet yüksek mazeret bu ??? ne için seçildi amann aman

çorumlu 6 Yıl Önce

Allah'ım 2019 da şu üç şahsı da değiştir ya rabbi. nedir bu çorumluların çektiği. hepsi birbirinin kuyusunu kazıyor.

Havaalanı 6 Yıl Önce

Galibiyetleri için gizli gizli sevinmişlerdir

ADEM 6 Yıl Önce

Külcü gibi inşaAllah bu vekiller de gider. 2019 seçimlerinde hem belediyede hem de mecliste iş yapan, milleti dinleyen kişileri görmek istiyoruz. Vekillik el kaldırmakla olmuyor. Çorum'un makus tarihi kırılır inşaAllah.

Abdullah 6 Yıl Önce

Yani tavanı seyrettiler

ismail baş 6 Yıl Önce

sayın vekiller akpartinin ilk belediyesi çorum da salı günü özellikle mi secildi başka gün mü yoktu bir yerde mazbata ve kime karşı gövde gösterisi bir yerde istifa neler oluyor bizlerinde bilmesi lazım degil mi çamlıca da muhalefet keyf ediyor

ismail baş çamlıca 6 Yıl Önce

sayın vekilim ilkokul okumuş birisi olarak bu paylaşımdan ne anlamalıyım anlayan birisi bir acıklama yapsın bu salı günü akpartinin ilk belediyesi çorum a yakışmadı

ismail baş çamlıca 6 Yıl Önce

sayın editör işine gelmeyen yeri siliyon işine gelmeyene paşlaşmıyon yorumda hakaret yok ismin açık istersen tc de yazıyım

SİMGE 6 Yıl Önce

OY KULLANMAYA MERZİFONA HAVA ALANINA.GİDERIZ.ÇORUM HAVASINI ALDI.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.