habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ceylan konuştu: 'Şov değil, iş yapıyoruz'

SİYASET

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, son günlerde şahsına yönelik yıpratma politikaları uygulandığına vurgu yaptı, "Şov değil iş yapıyoruz."dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, son günlerde şahsına yönelik yıpratma politikaları uygulandığına vurgu yaparak, “Biz birileri gibi laf üretip şov yapmıyoruz, iş yapıyoruz” dedi.

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALAR

Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başarılı güreşçiler il bir araya gelen Milletvekili Ceylan, uzun yıllardan beri siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatarak, “Şu anda da Allah nasip etti, milletvekili olduk. Benim bugüne kadar hangi görevde bulunursam bulanayım tek derdim vardı Çorum’a hizmet etmek. Şu anda da milletvekili olarak Çorum’a hizmetten başka bir derdimiz yok” dedi.

YIPRATMA POLİTİKASI

Son günlerde kendisine yönelik olarak yürütülen yıpratma politikalarına da atıfta bulunan Ceylan, “Biz şu anda kanserli hastalarımızı başka şehirlere gitmekten kurtaracak Onkoloji tanı ve Tedavi Hastanesi’ni Çorum’a kazandırıyoruz. 51 ilde olmayan bir hastane sene sonunda Çorum’da Allah’ın izniyle açılacak. Birileri temeli bile atılmadı diyorlar, ama gerçeğinde inşaatı 2 kat çıkmış diş hastanesini Çorumluların hizmetine açmanın derdindeyiz. Birileri yıktılar, yapmadılar diyorlar, ama biz eski devlet hastanesinin yerine yeni yapacağımız hastanenin ihalesini 21 Aralık’ta yapacak olmanın derdindeyiz” şeklinde konuştu.

'TEŞKİLATLARDA HİÇ OLMADIĞI KADAR UYUM VAR'

Çorum’da AK Parti iktidarı döneminde sulanabilir arazi oranını 10 kat artırdıklarını, eğitime 137 okul binası kazandırdıklarını aktaran Ceylan, “Bizim derdimiz atılan temelleri takip etmek, yapılan binaları gezmek, yapılacak hizmetleri yerinde incelemektir. Biz birileri gibi laf üretmiyoruz. İş üretiyoruz. Biz Çorum’a aşık bir teşkilatız. Tüm milletvekillerimiz, il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve belediye başkanlarımızla birlikte şov yapmıyor, iş yapıyoruz. Bugüne kadar AK Parti’de hiç olmadığı kadar teşkilatlar arasında uyum var. Varsın birileri polemik derdine düşsün. Bizim derdimiz de, sevdamızda Çorum’a hizmettir” diye konuştu.

Yorumlar (21)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 1 Yıl Önce

Ahmet Sami Ceylan Görünen köy kılavuz istemez. Yanındakilere dikkatli bakarsan Çorum'un durumunu görürsün. Çorum aynen yanindakiler gibi bakıyor sana, boşu boşuna uğraşma kendi kendini kandırıyorsun.

Seçmen 1 Yıl Önce

Hayırlı işler o zaman.

Çorumlu 1 Yıl Önce

Orada bulunmaktan hiç kimse memnun değil gibi. Bir tek sayın vekil gülümsüyor.

Emekli 1 Yıl Önce

Ne işi yaptınız. Peynir 122 lira, et desen öyle çay 80 liraya dayandı. Daha iş yaptığınızı nasıl söylersiniz dalgayı bırak vekil bey 2023 geliyor biz size göstereceğiz ne iş yaptığınızı. Eski hastaneyi söylemedim bile yıkılan stad on karıştırmıyorum daha

Ali Osman ULUSOY 1 Yıl Önce

Biz de vatandaş olarak şov değil, iş yapacağız sayın vekilim :)

süleyman adıgüzel 1 Yıl Önce

çok güzel iş yaptınız köyleri boşalttınız tarımı hayvancılığı bitirdiniz çökelik 70 lira oldu çökeliği alamaz bulamaxz olduk kamu mallarını sattınız çi,mento fabrikası yok oldu şeker fabrikasını sattınız şeker karabolsa oldu iki, senede 200 liradan 1400 liraya çıktı torbası sümer bankı bitirdiniz ptt telekom tedaş hepsi satıldı iş yapmak böyle bişey işte hastaneye gitmek hayal oldu

çorumluuu 1 Yıl Önce

asc nin yanındaki kişilerin yüz ifadesi ilgimi çekti. sanki zorla istemeden orada duruyorlar gibi

Sa 1 Yıl Önce

Bırak git

Birakin yesinler birbirlerini 1 Yıl Önce

Evet ASC iyi is yapar. Ozellikle torpil , adam kayirma, liyakatsiz adam alimi, ihaleyi yandasa verme, milleti gruplastirma, mezhep ayrimi en iyi yaptigi islerdendir. Ama birakin yesinler birbirini.

Salih 1 Yıl Önce

Ahlatçı bile ne kadar mutsuz görünüyor, bu adamla yan yana durmak zorunda kalmaktan

GÖREN GÖZ 1 Yıl Önce

YORUMLARDA ADAM HAKKINDA 1 ADET DÜZGÜN İFADE YOK BU NASIL BİR VEKİLLİK BU NE BİÇİM BİR KAREKTER....SİSTEM BUNLARI BU HALE GETİRİYOR TUT Kİ SEÇİLMEDİ TINNEEEEE ADAM ÖMÜR BOYU VEKİL EMEKLİ MAAŞI VE FORSU İLE YAŞAYACAK NE DERSEN DE ÇORUM LUUUU TINNEEEE

alacalı 1 Yıl Önce

zulüm ile abad olanın ahireti berbat olur....

alacalı 1 Yıl Önce

uyumluyuz hem de hiç olmadığımız kadar ... tam aydınlanacağım beni alıyor bi gülme...

Hoca... 1 Yıl Önce

Madem iş yapıyorsun hani tren, hani havalimanı. Sana Çorum halkı oy verdi, vekil oldun ama sen protokol derdine düştün, Allah neden seni vali yapmadı o zaman. Piyasalar yangın yerine döndü, bu yangını Allah'mı yaptı. Ülkenin bu hale gelmesi yönetimin zafiyeti değil midir, bunudamı Allah yaptı.Bunlar hiç olmamış gibi halkın karşısına çıkıp hizmet yapıyoruz diye biliyorsunuz, nasıl oluyor bu iş. Muhakeme yapsanız, empati yapsanız daha doğru olmaz mı. Hava atmak bedava, salla gitsin şov yapın Allah diye diye nasıl olsa inanan var ama artık yemez kimse bu söylemleri.

emekliye destek 1 Yıl Önce

Kaç gündür ASC hakkında tek olumlu yorum yok sen neyin havasındasın beyefendi

İskilipli 1 Yıl Önce

Başkan yorgun görünüyor ama ğün 24 saat ama 48saat gibi çalışmalısın Önce vekil sonra bakan

Anitta... 1 Yıl Önce

Resme bakıyorsunuz kimse gülmüyor sadece ASC gülüyor enteresan sallama diye buna denir, şov diye buna denir, zaten resim her şeyi anlatıyor.

Tutalya... 1 Yıl Önce

Ülke, Şener Şen'in "ŞEKERPARE" filmine dönmüş, şov yapanların haberi yok.Filmi izleyin görün Osmanlı'nın son dönemini anlatıyor, bugünün aynasıdır.

vatandaş rıza 1 Yıl Önce

Çok iş yaptınız... tren geldi hani nerede hava alanı. Siyasiler geldiği zaman hemen koşuyorsunuz yanına, eğer kimse gitmesin ertesi gün her şey gelir çoruma. Buda böyle biline.

KY 1 Yıl Önce

Eleştirileri hafifletmek için bütün Ak partili yöneticileri saymış akıl oyunları...

Anitta... 1 Yıl Önce

İş yapıyoruz diye şov yapmak iki yüzlülük gibi bir şey oluyor. Millet uyandı, artık yemiyor bunları.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.