habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum çağrıldı

SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları için yarın Çorum teşkilatını dinleyecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Belediye Başkan Adayı ve ilçe belediye başkan adayları için yarın Çorum teşkilatını dinleyecek.

İLLERİN ADAYLARI BELİRLENİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili AK Parti genel merkezinde yürütülen çalışmalarda büyükşehirlerden sonra illerin adayları için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından değerlendirme yapılacak.

Erdoğan’ın yarın da Çorum Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarıyla bir görüşme yapacağı öğrenildi.

TEŞKİLATLAR KATILACAK 

Parti genel merkezinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan görüşmeye Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Murat Günay, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ın katılacağı öğrenildi.

Yorumlar (18)

ayhan güzeloğlu 5 Ay Önce

Muhsin DERE

KAAN 5 Ay Önce

MUHSİN DERE OLACAK İNŞALLAH

Komik olmayın 5 Ay Önce

Çorum Belediye Başkan adayı kim olabilir diye reis mevcut Belediye Başkanına mı soracak.

Sorumlu 5 Ay Önce

Asgin hocam dan memnunuz. Diğerlerinden daha temiz. Yoksa ben milli görüşe geri dönerim

dön 5 Ay Önce

Döönnnn

Burjuva 5 Ay Önce

Bin oyum olsa birini vermem sevapları varsa onlarındır günahlarına ortak olamam ve isim değişsin,hep aynı kişi temcit pilavı misali dayatılmasın çünkü insan ömrü kısa ben de bonkör olamam kötü geçen yıllarımın tekrarıyla..adam çok neden Muhsin olmasın ya da kendini ispatlamak isteyen başka bir aday

Ali hamza 5 Ay Önce

Aşgınan Reklama devam.Bir belediye başkanı düşünün o kadar reklam meraklısı ki kendi yapmadığı işlerin bile reklamını yapıyor.yakında saat kulesini de ben yaptım diye video çekerse şaşırmam.Reklam değil iş yapacak belediye başkanı istiyoruz.yoksa halk olarak tepkimizi sandıkta göstereceğiz.genel seçimlerde halk tepkisini gösterdi yerelde de istenen aday bellidir.Sayın MUZAFFER KÜLCÜ. Yoksa benim oyum tepki oyu olarak sandığa yansıyacaktır.

Mert 5 Ay Önce

MHP ile ittifak yapmak ne kadar mantıklı ey Ak parti? Şimdi bile karar almakta zorlanan bir başkan MHP ile birlikte bu şehri nasıl karar alıp yönetecek. İttifak AK PARTİ için büyük bir hatadır. Acısı sonra çıkar, kısa vadeli hesaplar yapıp bu şehri tıkamayın. Ak partinin tek başına kazanacağı adaylar varken ittifak akıl işi mi ?

Adayımız 5 Ay Önce

Muhsin dere

Md 5 Ay Önce

çok lazımdın

Sorumlu 5 Ay Önce

Külcü, dere, asgin kim olursa kesinlikle kazanır. Çünkü Cumhur ittifak halinde. Ama içlerinde en iyi H. İ.hoca diğerleri Faso fiso

Recep 5 Ay Önce

deyinki reise, mevcut başkanla kazanamayız, diyemezseniz-diyemezsiniz, seçimden sonra size deneceklere hazır olun,

fasa fiso 5 Ay Önce

fasa fiso olan hocan, sen ve sizin ekip

SORUMLU 5 Ay Önce

ERBAKAN HOCAYA NİYE ÖYLE DEDİN EVLAT. YARIN REİS BEN GÖMLEĞİ GERİ GİYDİM DERSE NE YAPACAKSIN.

Ayhan Kılıçarslan 5 Ay Önce

Mevcut başkan seçimlerde ayet okudu beş sene bildiğini okudu kimseyle muhatap olmadı RANDEVUTA çıkmadı YERİ GELDİ BASINA FİDE DİKTİ YERI GELDİ BASINLA RESİM ÇEKTİRDİ YANİ VATANDAŞLA İLGİLENMEDI ANAÇ İYİ YETİŞMİŞ NE DEYİM ORADA OTURMAMALI NİYE HEM ÖNCEKİ HEM SONRAKI ŞAAİBELİ GELDİ.SEÇİLEÇEK İNSANDA TOZ BİLE OÖMAMALI

Ayhan Kılıçarslan 5 Ay Önce

Yaptığım yorumu göremedim inşaAllah yanlış yapmazsınız

Ayhan Kılıçarslan 5 Ay Önce

Allah bildiği gibi etsin basın bu vebaldir tabi ahiret inancınız varsa yorum yazdım bekliyorum dbu yorum yayınlamazsanuz Allah cc laneti üzerinize olsun

Emir 5 Ay Önce

Sungurlu'muz için en doğru karar Selahaddin Uzunkaya olması çok doğru Bi karar olacaktır..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.