habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum için ne dedi?

SİYASET

AK Parti İl Başkanı Karadağ ve ana kademe yöneticilerinin Ankara ziyaretlerinin yansımaları belli oldu.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve ana kademe yöneticilerinin Ankara ziyaretlerinin fotoğrafları paylaşıldı.

AK Parti’nin kurumsal sosyal medya hesabından Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte yapılan paylaşımda, “Son Başbakan Binali Yıldırım’la Son Başbakanımız yeni Meclis Başkanı Adayımız Sayın Binali Yıldırım Çorum’da 24 Haziran seçimlerinde alınan neticeyle 4 Milletvekilliğinden 3 Milletvekilliğini almamız ve Cumhurbaşkanımıza rekor oyla destek vermemizden dolayı İl Başkanımız Sayın Mehmet Karadağ’ı tebrik etti.” ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte fotoğrafın yer aldığı bir diğer paylaşımda da, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile samimi bir ortam içerinde sohbet eden İl Başkanımız Mehmet Karadağ’ı, 24 Haziran'da ülkemiz geleceği için 100 yılın en önemli seçimlerinde ilimizin verdiği destek nedeniyle tebrik etti.” denildi.

AK PARTİ’DEN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımların hemen ardından AK Parti'den yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis’te yaptığı yemin törenine AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın da katıldığı, tören sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve son Başbakan Binali Yıldırım ile ayak üstü sohbet ettiği belirtildi.
Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimde verilen destekten dolayı Çorum’a teşekkür ettiği ifade edilirken, Karadağ ise, Çorum seçmeninin her zaman partilerine destek verdiğini, bundan sonrada destek vermeye devam edeceğini söylediği vurgulandı.
AK Parti İl Başkanı Karadağ’ın son Başbakan ve AK Parti'nin Meclis Başkan Adayı Binali Yıldırım’la da görüştüğü hatırlatılan açıklamada, Binali Yıldırım’ın da, Çorum’da 24 Haziran seçimleri sonunda 4 Milletvekilinden 3'ünün kazanılmasından ve Cumhurbaşkanına rekor oyla destek verilmesinden dolayı İl Başkanı Mehmet Karadağ’a teşekkür ettiği kaydedildi.

Yorumlar (15)

Akparti 6 Yıl Önce

Karadağ olmasaydı reis bu kadar oyu alamazdı.Karadağ Karizmasiyla sandıkları patlattı.Yürübe başkan kim tutar seni.

İskilip 6 Yıl Önce

Hayırlı olur inşAllah Başkandan Tosya İskilip Çorum Çankırı Bayat İskilip Çorum duble yollarının bitirilmesi 4 gözle bekleniyor İnşAllah bir ar evvel bitirilir. İlçemiz eski yerleşim yeri alimler kenti bekliyoruz yatırımları.

Oylar Karadağ’a 6 Yıl Önce

Biz Reisi tanımazken Mehmet Karadağ Başkanımızı tanıyorduk. En az yüzde 10 oy Karadağ başkanımız için verilmiştir. O olmasaydı AK Parti Çorumda % 35 alırdı.

İroni 6 Yıl Önce

Herhalde Karadağ başkan olmasa oylar daha düşük olur diyen arkadaşlar ironi yapıyor? Bana öyle geldi

Sami hüzünses 6 Yıl Önce

Reis yüzde on oy düşüren yönetimi tebrik etmez

Kenann 6 Yıl Önce

Eğer yerel seçimlere bu ekiple girilirse, geçmiş olsun...

Kenann 6 Yıl Önce

Başkanın bakışlarına bakarken ben kendimi tutamıyorum, Reis nasıl sabretti bilemiyorum.

Ahmet 6 Yıl Önce

Ak parti bu tipolojidekilerle nereye varacak. Siyaseti iyi yalan söylemek ve milleti kandırmak olarak okuyan insanlar bırakın yakasını bu partinin.

Memocan 6 Yıl Önce

Karadağ varken akparti yoktu kendisi has corumludur.Aslında çorum diye birşey yokken Karadağ vardı.Siyasiler onun sayesinde başarılı oldu.Vatandaş Karadağ için akpartiye oyunu veriyor demi.Aslında demi kelimesi de yok tu.Karadağ türetti bu kelimeyi.Karadağ olmasaydı Salim uslu İlksen ceritoglu Muzaffer kulcu hala siyaset yapıyor olacaktı.Hatta Ahmet Sami ceylanı karadag vekil yaptı.Reis Başkan seçilemiyordu Karadağ tüm sandıkları patlattı onun sayesinde başkan oldu.Havalanini çoruma Karadağ getirdi.Hızlı tren. Obruk.metro.hastaneler marmaray .3.köprü. Üniversitesi hepsini Karadağ yaptı.Vekiller hicbirsey yapmadı bu muzaffer kulcu varya belediye başkanı olduğunda hep yattı çalışmadı Karadağ tek başına kolları sıvadı sırtına aldı demiri harcı tuglayi gece gündüz çalıştı.Haberiniz yok sandıkların başında ne sorumlu vardı nede oy kullanacak vatandaş hepsini Karadağ yaptı tek başına.Kösedağ varya aslında onun gerçek adı Karadağ dağ bile yoktu Karadağ geldi kocaman dagimiz oldu tabi kıymetini bilmediler eski siyasetçiler adını değiştirerek köse dağ yaptılar.Bu Karadağ daha ne yapsın.Çomar barajı yoktu Karadağ yaptı barajı adı çomar barajı değildi aslında Karadağ barajiydi.Bu eski iş bilmez siyasiler adını değiştirdiler çomar yaptılar.Corumda fabrika yoktu geldi 3 ayda tüm sanayi sitelerini kurdu.İşçi makina yoktu hepsini kendi üretti.Şimdiye kadar gelen tüm siyasiler hiç çalışmadı yan gelip yattılar.Karadağ hep çalıştı didindin hep aklında corumlular vardı hep onlar için mücadele etti.Birileri nefsini şevkini düşünürken o elinde cebinde dilinde ne varsa esirgemeden hep corumlular için harcadı memlekette toplu konut inşaat yoktu insanlar çamurda yalın ayak yürü yordu ayakkabıyı icat etti.Karadağ olmasa hepimiz mülteci olup Suriye ye göç edecektik Karadağ geldi esaretten kurtulduk.Bu kadar marifetli bir siyasi figürü kaybetmiyelim nimettir israf etmeyelim.

DAĞDELEN 6 Yıl Önce

OYLAR KARDAĞA YAZAN ZAT REİSİ TANIMIYORSAN YA TÜRKİYEDE YAŞAMIYORSUNDUR YADA NEYSE BİZ SENİN KARADAĞINI MİLLİYET GAZETESİNE MANŞET OLAN SEÇTİĞİ MECLİS ÜYELERİNDEN TANIYORUZ

Vedat 6 Yıl Önce

Ali yüksel kavuştu varken başkanıma hiç birşey olmaz onun arkasında Ali baba var.Binali YILDIRIMA bir telefon hoppa Mehmet Karadağ belediye başkanı.Kusura bakmayın ama Karadağ baskanimi cekemiyorsunuz.Istesenizde istemesenizde Karadağ belediye başkanı zorunuza gitmesin.

ismail baş çamlıca 6 Yıl Önce

abi bu sitede niye gercek isimle yazarken memocan kadar yazamıyorum yazarken yazdıklarım siliniyor memocan bu kadar yzadıgına ve silinmedigine göre site tarafından amborgo yemiyor

Nalan 6 Yıl Önce

Çabuk erken seçim yap.Dayanamiyorum sabirsizliktan ne yapacağımı bilemiyorum. Belediye başkanı olmak istiyorum.Ne olur taakatim kalmadı demiştir.

Hatırla 6 Yıl Önce

Sık sık karşısına çıkıp unutturmamak istemiştir.Kalıcı bir iz birakmak istemiş

Mustafa 6 Yıl Önce

Hiç güven vermiyor

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.