habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'un sağlığına dikkat çekti

SİYASET

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda Çorum’un sağlıkta yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda Çorum’un sağlıkta yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Çorum’un en önemli eksiklerinden biri olan uzman doktor eksikliği ile ilgili Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunan Tahtasız, ”Çorum ilimiz ve 13 ilçesinde hastane var, uzman doktor eksik. Vatandaşlarımız randevu almakta, MR ve ultrason çektirmekte, ameliyat sırası bulmakta zorlanıyor. Siyasilere muhtaç oluyor. Halkımızı kula kulluk ettirmeyin." dedi.

Tahtasız ayrıca, doğuştan sağ kulağı olmadan dünyaya gelen Çorumlu Gökçe Vera için gerekli maddi desteğe değinerek, “Gökçe Vera’ın ameliyatı için gereken paranın yüzde 55’i toplandı. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile devletimiz ve yardımsever vatandaşlarımız Gökçe Vera’ya sahip çıkmalıdır.”diye konuştu.

Yorumlar (10)

Rt 12 Ay Önce

10.05.2023 tarihinde fizik tedavi icin evrak biraktik halen bekliyoruz, sagolsunlar multecisine kadar sira bekletmeyenler kendi vatandaslarini umursamiyor. Bir ay kadar da cagiracaklarini dusunmuyorum. Turkiye yuzyilindayiz ama kime?

Çok Şükür 12 Ay Önce

Çorumun ve Çorumlunun sıkıntısı Vahit bey ve Mehmet Bey sayesinde Ankarada duyulur, dinlenir oldu. Eskiden Çorumun meselesi Koparandan öteye geçmezdi.

İsmail 12 Ay Önce

Geçenlerde İzmirde bi tanıdık fizik tedavi için hastaneye yattı nasıl dedim o kadar çokki doktor seçiyoruz dedi ama Çorumda durum bu siz olsanız Çorumda çalışırmısınız çocuklarınızın gerek eğitimini gerekse güvenliğinden emin olurmusunuz hergün silahların patladığı ailecek şöyle Gazi caddesinde gece yürüyüşü yapabilirmisiniz ben 90 larda her gün yürüyordum ailecek şimdi şehir değiştirmek istiyorum

Kenan 12 Ay Önce

KBB önü dolu sıra bulmak akşamda var muayene bir kaç polikinlik artırılmalı. Vekilimize teşekkürler bir şeyler değişiyor sanki. Aylık Çorum iz6in yapılanları basına bilgilerdinse yapılmalı.

İskilipli 12 Ay Önce

Sayın vekili ilgilerden dolayı teşekkürler. TOSYA İSKİLİP YOLU, Çankırı - Bayat - İSKİLİP- Çorum yolunun DUBLE YOL OLARAK yapımını gündeme getirerek Ankara Kırıkkale Samsun yoluna alternatif hale getirilmeli. KIRIKKALE BÖLGESEL kilitleniyor İskilip Kale restarasyonu yapılmalı.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 12 Ay Önce

Çorum ve Çorumluların Tufan Köse gibi bom boş bir MİLLETVEKİLİNDEN sonra, TBMM de, Mehmet Tahtasız'a Çorum'un Çorum'luların sesi olduğu için Teşekkür ediyorum. TBMM de Çorum ve Çorumluların Mehmet Tahtasız'ın her zaman sesi olmaya devam edersin İnşAllah. Çorum da Muhalefet Milletvekili olduğunu anlamaya başladık. Böyle devam.

Çorum 19 12 Ay Önce

Ne sağlığı millette psikoloji kalmadi

Is yapici 12 Ay Önce

Sayin Tahtasiz is yapacak gibi. En azindan konusuyor mecliste, digerleri gibi ekmek dusmani degil.

Bayindir 12 Ay Önce

Ayni siyasi gorusteyim olmasam da sayin milletvekilini kutlarim.. Coruma ozgu sorunlari cozum icin en azindan cozum icin meclise tasiyor.. Diger m.vekilleri duyurulur..

Çorumlu 11 Ay Önce

Tahtasız ve kayırıcı yağmasada gürlüyorlar en azından ikisinede başarılar dilerim.Darısı diğer ikiliye

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.